- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
bencede ya en fazla 10 günde iğnenin etkisi kalmıyor diye biliyorum ama hayırlısı kuzum inşallah yükselir bakalım önce verdiğinle karşılaştıralım değeri arada fark var mıhayırlı canım o zaman napıyoruz bol bol dua ediyoruz bi daha ki aya hazırlık yapıyıoruz. bak az önce topikte gördüm iğne vurduran arkadaşın iğnenin 10. günü 0.80 çıkmış iğne etkese olsa o arkadaştada çıkardı
öyle bakalım nasıl olcak çok fazla üzerine düşünmek istemiyorum hamile değilsemde değilimdir artık bi daha ki aya nasıpbencede ya en fazla 10 günde iğnenin etkisi kalmıyor diye biliyorum ama hayırlısı kuzum inşallah yükselir bakalım önce verdiğinle karşılaştıralım değeri arada fark var mı
sağol canım allah razı olsun. bugün sabah merdivenden düştüm inşallah bişi olmaz tam popo üstü düştüm. bende daha önce sırf denemek için iğne etkisi varken test yapmıştım silik çıkmıştı sonra adete yakın yaptığımda tertemez tek çizgi idi . bu sefer bilmiyorum ama kuzum benimle inşallah bakalım cuma ola hayrola. aile hekimi bol bol dinlen yorucu iş yapma dedi. sen ne dururmdasın peki canım
Çok üstüne düşünme canım ya varis celle celalühü çek bana da dua etAllah in izni ile hiçbisey olmaz canım annem 9 aylık hamile iken koltuk taşıyormuş düşün
Sen uzan dinlen sadece
Benim 6. Günüm iğneden sonra şu an bir belirti yok sadece iştahsızlık var hi bi de sıcak basıyor gece gündüz menepozlu gibi hissediyorum kendimi
kuzu çıktı mı diğer sonuçÇok üstüne düşünme canım ya varis celle celalühü çek bana da dua et
Aynen çıktı Can'ım yaztım yukarda 5.31kuzu çıktı mı diğer sonuç
Eee niye test yapmıyorsun o Zaman canımSlm kızlar bugün iğnenin 18.günü ama ben hala hastalanmadım adet belirtilerimin hepsi var test yapmıyorum ama neden hastalanamıyorum
onu görmedim kuzum ama bak ikicisinde yükselme var eğer iğnenin etkisi olsa yükselme değil düşüş olması lazımdı ama yükselme var hemde saat farkıyla bile bence var kuzu sende hadi hayırlısı kendine dikkat etAynen çıktı Can'ım yaztım yukarda 5.31
Canım ne güzel hızla artıyor işte bu bile bir gösterge sağlıklı hamilelik oldugunaAynen çıktı Can'ım yaztım yukarda 5.31
Adet belirtilerim var cnm 22ml yumurtam vardı çatlama iğmesi oldum fakat eşimin ileri hareketlilik düşüktü bu aydan hiç umudum yok doktor aşılama bile olöaz demiştiEee niye test yapmıyorsun o Zaman canım
Banada öyle geldi canım ya nasip diyip beklicem şimdi doktor arayışına girdim iğne etkisi olsa niye artsın. Dualarınızda beni unutmayınonu görmedim kuzum ama bak ikicisinde yükselme var eğer iğnenin etkisi olsa yükselme değil düşüş olması lazımdı ama yükselme var hemde saat farkıyla bile bence var kuzu sende hadi hayırlısı kendine dikkat et
Hamilelikle adet belirtileri Hama'm hemen aynı canım sağlık ocağında Bi kan ver en azından rahatlarsınAdet belirtilerim var cnm 22ml yumurtam vardı çatlama iğmesi oldum fakat eşimin ileri hareketlilik düşüktü bu aydan hiç umudum yok doktor aşılama bile olöaz demişti
İnşallah öyledir canım zatın şimdi dua etmek ve dinlenmekten başka yapcak bişi yokCanım ne güzel hızla artıyor işte bu bile bir gösterge sağlıklı hamilelik olduguna
aynen canım diğerlerinin önceki testten haberi yoktu ki biri sabah verildi biri akşam eğer sabahki yüksek çıksaydı o zaman derdik iğnenin etkisi bu diye ama artmış senin ve artmaya da devam edecek inşallah kuzu moralini bozma cuma ya da cumartesi tekrar baktır için daha da rahat ederBanada öyle geldi canım ya nasip diyip beklicem şimdi doktor arayışına girdim iğne etkisi olsa niye artsın. Dualarınızda beni unutmayın
İnşallah öyledir cnm bugünüde atlatırsam inş yarın test yapıcam ama öyle bir bel ağrım varki ihtimal vermiyorum.3gün ünce tam adet günümde çamaşorıöa bembeyaz sulu bir akıntı aktı adet gelecek diye bekliyorum yok sadece sancısı varHamilelikle adet belirtileri Hama'm hemen aynı canım sağlık ocağında Bi kan ver en azından rahatlarsın
Aynen meleğim kuzum inşallah bizimle değilsede rabbimin imtihanı dik vakti saati gelmemiş der önümüz maçlara bakarız yarın akşam tekrar vericem kanaynen canım diğerlerinin önceki testten haberi yoktu ki biri sabah verildi biri akşam eğer sabahki yüksek çıksaydı o zaman derdik iğnenin etkisi bu diye ama artmış senin ve artmaya da devam edecek inşallah kuzu moralini bozma cuma ya da cumartesi tekrar baktır için daha da rahat eder
İyi ki akşam vermişsin yoksa 5 kusurlu sana hamile değilsin deyip yollarlardi her şeyde bir hayır var işteİnşallah öyledir canım zatın şimdi dua etmek ve dinlenmekten başka yapcak bişi yok
Canım ayın kaçında iğne vururdunİnşallah öyledir cnm bugünüde atlatırsam inş yarın test yapıcam ama öyle bir bel ağrım varki ihtimal vermiyorum.3gün ünce tam adet günümde çamaşorıöa bembeyaz sulu bir akıntı aktı adet gelecek diye bekliyorum yok sadece sancısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?