Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İyi ki akşam vermişsin yoksa 5 kusurlu sana hamile değilsin deyip yollarlardi her şeyde bir hayır var işte

Yarın daha da yükselir inşallah gelsin bebisler aytikkkk anneleri çok bekledi dayanamıyor aytikkkk
sağlıkla gelsinler inşala evlerimizi şenlendirsinler :)

Sen hamileymişsin cnm banada dua et allahım kucagımızı boş bırakmasın
Doktor iğne etkisi diyor ben ve Burdaki arkadaşlar iğne etkisi değil diyoruz yarın tekrar kan vericem ama hamile olduğuma inandığım için takvimimi ekledim. Rabbim ne kadar evlat isteyen kulu varsa hepsine hayırla vakıtte sağlıkla kucaklarına almayı nasip etzin

Amin cnm benim 1 kızım var allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu kaçıncı günün senin iğnenin etkisi en fazla 10gün sürüyor

Slm kızlar bugün iğnenin 18.günü ama ben hala hastalanmadım adet belirtilerimin hepsi var test yapmıyorum ama neden hastalanamıyorum
Stres yapmayın daha da uzar ben 20. Gün olmuştum ama belli de olmaz dikkat edin yine

Stres yapmayın daha da uzar ben 20. Gün olmuştum ama belli de olmaz dikkat edin yine
Aslında bu ay hiç stresim yoktu eşimin sperm testi kötü çıkmıştı öbür ay rahim filmi çekilecekti neden böyle oldu anlamıyorum

Aslında bu ay hiç stresim yoktu eşimin sperm testi kötü çıkmıştı öbür ay rahim filmi çekilecekti neden böyle oldu anlamıyorum
Hiç belli olmaz Can'ım Allah'a kalmış birşey en imkansızlar mümkün olur.Sen kafanı başka şeylerle rahatlat.2 3 gün daha olmazsan hamilelik vardır zaten

Hiç belli olmaz Can'ım Allah'a kalmış birşey en imkansızlar mümkün olur.Sen kafanı başka şeylerle rahatlat.2 3 gün daha olmazsan hamilelik vardır zaten
İnş cnm bekliyorum bakalım allahım ne zaman kısmet edecek

Kızlar nasılsınız iğneden sonra 12.gün normal test yapmıştım negatif çıkmıştı kafamda şüphe kalmasın dedim bugün erken gebelik testi aldım ne kadar kötü bişey bir umut var mı acaba diye merak etmek Allah hepimize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…