- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
aynen öyle kuzum benimde adet gelmeden hala biraz da olsa umudum var bakalım kısmet nasipten öte köy yok bol bol dua edelimAynen meleğim kuzum inşallah bizimle değilsede rabbimin imtihanı dik vakti saati gelmemiş der önümüz maçlara bakarız yarın akşam tekrar vericem kan
12 aralıkta vuruldum cnmCanım ayın kaçında iğne vururdun
varsa allahın izniyle kesin çıkar canım içini ferah tut12 aralıkta vuruldum cnm
Ağrılarım olmasa ümitleneceğim cnm heray günüm gelmeden test yapardım bu ay adet olucagım diye bekliyorum özellikle belim çol ağrıyorvarsa allahın izniyle kesin çıkar canım içini ferah tut
umudu yitirmek yok :)aynen öyle kuzum benimde adet gelmeden hala biraz da olsa umudum var bakalım kısmet nasipten öte köy yok bol bol dua edelim
varsa allahın izniyle kesin çıkar canım içini ferah tut
hahah aynen kuzu biraz kafamı boşaltayım umudumuzu yitirmeyelimumudu yitirmek yok :)
sağlıkla gelsinler inşala evlerimizi şenlendirsinler :)İyi ki akşam vermişsin yoksa 5 kusurlu sana hamile değilsin deyip yollarlardi her şeyde bir hayır var işte
Yarın daha da yükselir inşallah gelsin bebisler aytikkkk anneleri çok bekledi dayanamıyor aytikkkk
hamile olup olmadığım kesinleşsin tüm üyoları yazıcam :)Senin belirtilerin var mıydı canım bize verebileceğin tüyolar var miiii
benimde ağrım var canım doktor o yüzden bol bol dinlen dediAğrılarım olmasa ümitleneceğim cnm heray günüm gelmeden test yapardım bu ay adet olucagım diye bekliyorum özellikle belim çol ağrıyor
Sen hamileymişsin cnm banada dua et allahım kucagımızı boş bırakmasınbenimde ağrım var canım doktor o yüzden bol bol dinlen dedi
Doktor iğne etkisi diyor ben ve Burdaki arkadaşlar iğne etkisi değil diyoruz yarın tekrar kan vericem ama hamile olduğuma inandığım için takvimimi ekledim. Rabbim ne kadar evlat isteyen kulu varsa hepsine hayırla vakıtte sağlıkla kucaklarına almayı nasip etzinSen hamileymişsin cnm banada dua et allahım kucagımızı boş bırakmasın
Amin cnm benim 1 kızım var allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu kaçıncı günün senin iğnenin etkisi en fazla 10gün sürüyorDoktor iğne etkisi diyor ben ve Burdaki arkadaşlar iğne etkisi değil diyoruz yarın tekrar kan vericem ama hamile olduğuma inandığım için takvimimi ekledim. Rabbim ne kadar evlat isteyen kulu varsa hepsine hayırla vakıtte sağlıkla kucaklarına almayı nasip etzin
Allah bağışlasın canım dün 11. Gündü kan verdiğimdeAmin cnm benim 1 kızım var allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu kaçıncı günün senin iğnenin etkisi en fazla 10gün sürüyor
İnş artar degerin cnm yeni yıla hepimiz hamile girelim inşAllah bağışlasın canım dün 11. Gündü kan verdiğimde
Stres yapmayın daha da uzar ben 20. Gün olmuştum ama belli de olmaz dikkat edin yineSlm kızlar bugün iğnenin 18.günü ama ben hala hastalanmadım adet belirtilerimin hepsi var test yapmıyorum ama neden hastalanamıyorum
Aslında bu ay hiç stresim yoktu eşimin sperm testi kötü çıkmıştı öbür ay rahim filmi çekilecekti neden böyle oldu anlamıyorumStres yapmayın daha da uzar ben 20. Gün olmuştum ama belli de olmaz dikkat edin yine
Hiç belli olmaz Can'ım Allah'a kalmış birşey en imkansızlar mümkün olur.Sen kafanı başka şeylerle rahatlat.2 3 gün daha olmazsan hamilelik vardır zatenAslında bu ay hiç stresim yoktu eşimin sperm testi kötü çıkmıştı öbür ay rahim filmi çekilecekti neden böyle oldu anlamıyorum
İnş cnm bekliyorum bakalım allahım ne zaman kısmet edecekHiç belli olmaz Can'ım Allah'a kalmış birşey en imkansızlar mümkün olur.Sen kafanı başka şeylerle rahatlat.2 3 gün daha olmazsan hamilelik vardır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?