Nadir olur o düşük şansı var kiloluyken olan hamilelikte bizim yakınımız 6. Ayda ölü dogum yaptı kilodan.Hem kendine hem bebeğe zarar kilo.Doğumdan sonrada eşinle olan ilişkine zarar.Bir arkadaşım 4 ayda bir adet oluyordu ve aşırı kiloluydu 2. Çocuğuna gebe kalmaya karar verdi ilj ay bir düşük sonrasındaki ay hemen yine kaldı ve o kadar kilosu fazlaki anlatamam banada doktor kilo ver dedi 60 kiloyum 57 ye düş dedi ben yürüyüş yapıp kilo verince adetim düzene giriyor
Çok şeker kullanmıyorsan karbonhidratta çok yoksa normal çıkması doğal.Benim kilo verince düştü şekerim.Aslında normalim şuan ama hamile kalırsam rahatça giyebileyim diye daha da kilo vereyim diyorum :)Tebrik ediyorum. Bende şeker kullanmıyorum, regl dönemleri dışında tatlı da aramıyorum çok ama ona rağmen 1 gram veremiyorum. Yaklaşık 20 kilo kadar senden fazlam var :) Boylarımız da aynı sayılır. İnsulin direncine falan da baktılar bu yüzden ama o da normal çıktı. Ekmek falan da çok tüketen bir insan değilim. Su içse yarayan tipte biriyim. Önümüzdeki ay gıda intoleransına baktırmayı planlıyorum çünkü tek çare o kaldı.
Doğurdu canım 2. Bebeği ve dr ona kiko vrrmeden gebe kalamazsın demesine rağmen gebe kaldı ve doğurduNadir olur o düşük şansı var kiloluyken olan hamilelikte bizim yakınımız 6. Ayda ölü dogum yaptı kilodan.Hem kendine hem bebeğe zarar kilo.Doğumdan sonrada eşinle olan ilişkine zarar.
Bu ay öyle denedik.Artık o şekilde devam edicez.Ben de rahatsızdım bu durumdan artık.Ama bişey diyemiyordum.Soğumasın diye.Bir de kabakulak geçirmiş eşim küçükkenHer gün birliktelikte erkeğin sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum yani gün aşırı yada 2 günde bir yumurtalalıkların dolması lazımmış
O Allah'a kalmış birşey kiloyla doğum yapmak bebeği kendini riske atmak kendi tercihi.Olmaz diye birşey yok her kiloluda pko da yok o yüzden hemen oluyor onların.Ben zayıf olsam da olmuyor işte :))Doğurdu canım 2. Bebeği ve dr ona kiko vrrmeden gebe kalamazsın demesine rağmen gebe kaldı ve doğurdu
Hımm derler ya kabakulak olan erkeğin çocuğu olmaz diye bazılarını etkiliyormuş benim eşimde olmuş ama bir kızımız oldu inşallah sizlerinde olucak benimde kızıma kardeş gelicekBu ay öyle denedik.Artık o şekilde devam edicez.Ben de rahatsızdım bu durumdan artık.Ama bişey diyemiyordum.Soğumasın diye.Bir de kabakulak geçirmiş eşim küçükken
Mikrop gözüküyor ama sayısı yeni yeni düzeldi sınırda ama.Sigara içiyor bırakamıyor gemide de oksijen yok pek onlar etkiliyor sanırım.Uyku düzeni de yokHımm derler ya kabakulak olan erkeğin çocuğu olmaz diye bazılarını etkiliyormuş benim eşimde olmuş ama bir kızımız oldu inşallah sizlerinde olucak benimde kızıma kardeş gelicek
Olucak inşallah bence sizin sorun cinsel birleşme eşin ameliyattan sonra spermografi verdimiO Allah'a kalmış birşey kiloyla doğum yapmak bebeği kendini riske atmak kendi tercihi.Olmaz diye birşey yok her kiloluda pko da yok o yüzden hemen oluyor onların.Ben zayıf olsam da olmuyor işte :))
Benim eşimde sigara içiyor uyku düzeni yok onunda sperm hızı %30 olması lazımken % 25 çıktı ilaç kullan bişey kalmaz dedi çocuk olmamasına engel değil dedi çörek otu yağı içiyor eşim doktor tavsiye etti suan sperm kalitesi vs hepsi çok iyiMikrop gözüküyor ama sayısı yeni yeni düzeldi sınırda ama.Sigara içiyor bırakamıyor gemide de oksijen yok pek onlar etkiliyor sanırım.Uyku düzeni de yok
Evet verdi ameliyat öncesi doktor Dedi ki ameliyat olmazsan hiç olmaz çocuğun korunmanıza gerek yokmuş zaten Dedi.Ameliyattan önce 25.000 çıktı ameliyattan sonra ilk testte 1 milyon sonraki testte 42 milyon bunsan 3 ay önce de 52 milyon çıktı canlılık arttı ama ileri hareketlilik hep % 10 toplam canlılık % 70 olduOlucak inşallah bence sizin sorun cinsel birleşme eşin ameliyattan sonra spermografi verdimi
Antibiyotiklere dirençli çıktı eşim hep kullandı ama hiç azalmadıBenim eşimde sigara içiyor uyku düzeni yok onunda sperm hızı %30 olması lazımken % 25 çıktı ilaç kullan bişey kalmaz dedi çocuk olmamasına engel değil dedi çörek otu yağı içiyor eşim doktor tavsiye etti suan sperm kalitesi vs hepsi çok iyi
Çörek otu yağını kullansın derim bide cakşır otu bire bir bak faydasını görücekEvet verdi ameliyat öncesi doktor Dedi ki ameliyat olmazsan hiç olmaz çocuğun korunmanıza gerek yokmuş zaten Dedi.Ameliyattan önce 25.000 çıktı ameliyattan sonra ilk testte 1 milyon sonraki testte 42 milyon bunsan 3 ay önce de 52 milyon çıktı canlılık arttı ama ileri hareketlilik hep % 10 toplam canlılık % 70 oldu
Valla almıştım kenarda boş boş duruyordu çörekti yağı.Birde naneyi yapını kesme şekerle bandırıp yedirtmek lazımmış onu denedik.1 milyondan 42 milyona çıkmıştı 2 aydaÇörek otu yağını kullansın derim bide cakşır otu bire bir bak faydasını görücek
Ben adetimin 2. Günüde çörek otu yiyicem yumurtaları olgunlaştırıp çoğaltıyormuş
bende öyle diyorum meleğim kuzum benimle diyorum zaten bu davnaışından dolayı bir daha gitmicem ona ne olursa olsun zaten hepimiz hassasız bu şekilde konuşulmuzCanim benim iğnenin etkisi okadar kalmaz sen bozma moralini
kuzum bozma moralini iğnenin etkisi geçmiştir bencede beklemekten başka yapacak birşey yok bu özeldeki sonuç demi diğer sonuçtan haber var mı çıkmış mı? bende sabah idrar yaptım ama malesef negatif sanırım belirtiler psikolojik benimdebende öyle diyorum meleğim kuzum benimle diyorum zaten bu davnaışından dolayı bir daha gitmicem ona ne olursa olsun zaten hepimiz hassasız bu şekilde konuşulmuz
sağol canım allah razı olsun. bugün sabah merdivenden düştüm inşallah bişi olmaz tam popo üstü düştüm. bende daha önce sırf denemek için iğne etkisi varken test yapmıştım silik çıkmıştı sonra adete yakın yaptığımda tertemez tek çizgi idi . bu sefer bilmiyorum ama kuzum benimle inşallah bakalım cuma ola hayrola. aile hekimi bol bol dinlen yorucu iş yapma dedi. sen ne dururmdasın peki canımCanım gebelik çok yeni o yüzden ben 14. Gün test yaptırdım 1.2 çıktı yani bende iğnenin etkisi yok muydu 11. Gün idrarda yaptım negatif çıktı inanma onlara moralini yüksek tut ve tutunmayı sağlayan ilaçlardan kullan çokta hareket etme 2 3 gün dinlen cuma yeniden kan tahliline git
Hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al melegini
devletteki sabah 10 da çıkıcak 1 saat var. bi yerde iğnenin etkiisi 8 gün diyordu bilmiyorum artık. pazartesiye bekle olmazsan kan ver canım allahtan hayırlısıkuzum bozma moralini iğnenin etkisi geçmiştir bencede beklemekten başka yapacak birşey yok bu özeldeki sonuç demi diğer sonuçtan haber var mı çıkmış mı? bende sabah idrar yaptım ama malesef negatif sanırım belirtiler psikolojik benimde
yok tatlım ya o zamana kadar olurum ben hatta bugün olmayı bekliyorum olsa çıkardı zaten hayırlısı diğer sonuç çıkınca yaz buraya bakalım o kaç çıkacakdevletteki sabah 10 da çıkıcak 1 saat var. bi yerde iğnenin etkiisi 8 gün diyordu bilmiyorum artık. pazartesiye bekle olmazsan kan ver canım allahtan hayırlısı
hayırlı canım o zaman napıyoruz bol bol dua ediyoruz bi daha ki aya hazırlık yapıyıoruz. bak az önce topikte gördüm iğne vurduran arkadaşın iğnenin 10. günü 0.80 çıkmış iğne etkese olsa o arkadaştada çıkardıyok tatlım ya o zamana kadar olurum ben hatta bugün olmayı bekliyorum olsa çıkardı zaten hayırlısı diğer sonuç çıkınca yaz buraya bakalım o kaç çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?