Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Geçen ay oldum bu iğneyi olmadı. Bu ay tekrar deniyoruz bugün yaptım iğneyi bakalım hayırlısı :)

Ben de geçen ayki iğneden sonra bugün 2. iğnemi oldum. İnşallah güzel haberi bu denemede alırız. Haberleşelim : ) Doktor ne zaman çağırdı bir dahaki kontrole seni?

Belirtin var mı canım bugün benim 9 senin 10. Gün artık tutmussa yavaştan belirti olmalı bence

Benim dün önce sağ kasik batmam sonrada sol da batman oldu ve göğüste dolgunluk tabi bunlar iğnenin etkisi de olabilir ya da psikolojik

Arkadaşlar bu iğneden sonraki günü neZaman'dan saymaya başlıyoruz ya.

Bende öyle hissediyorum canım sen ne durumdasın Rabbim sanada hayırlı vakıtte nasip etsin
canim doktora gittim klomeni cogaltti gunse 3 adet galiba benim cikolata kisti yaninda yumurtada da gelisim bozuklugu bisey var devamli olmasa da var oyuzden dozu cogaltti

canım benim adet olcakmışım gibi kasık ve karın ve bel ağrım var umutsuzum biraz ama inşallah vardır bebiş. yarın test yapcam galiba ya dayanamıyorum :) klomen ve iğneden sonra göğüs uçlarım biraz kararmıştı şimdi açıldı tekrar seninde oldumu

Gögüslerde hafif dolgunluk var canım kadar ama kasik agrim benimde var geçen ay ki olumsuzda da vardı

Testi en erken persembe yap idrar için tabi
Çünkü cumartesi pazar döllenmen olsa 11 12. Gün rahime tutunuyor ve o gün daha çok agriniz ve belirtileriniz başlıyor benim bu hafta cumaya geliyor sizinde perşembe filan

Umutsuzum bende tabiki ilk deneme olumsuz olduğu için ama içimde bir heyecan yok değil Rabbim inşallah isteyen herkesin yüzünü güldürür

amin canım senin geçen ay kaç yumurtan oluştu kaç mm di

amin canım senin geçen ay kaç yumurtan oluştu kaç mm di
5 tane oluştu canım en büyüğü 35 mm ydi
Bu ayda 5 ten çok dedi doktor sağlı sollu oluşmuş sağda 5 tane var sadece deyince solu sormadım bile

Yumurtam oluşuyor ve catliyordu zaten klomen arttırıyor tabi ama ortada bebis yok tuplerim de acik

Senin kaç yumurtan olusmus

canım 35 mm çok büyük ideal döllenebilen yumurta büyüklüğü 20-22 mm olması lazım benim 3 tane 20 mm yumurtam vardı iğne oldum sennkiler çok büyümüş gibi geldi bana

canım 35 mm çok büyük ideal döllenebilen yumurta büyüklüğü 20-22 mm olması lazım benim 3 tane 20 mm yumurtam vardı iğne oldum sennkiler çok büyümüş gibi geldi bana
Evet büyümüştü kerata doktor e2 testi yaptı ve çıkan değere göre ignemi vurdu eğer değer yüksek ise vurmayacakti kaliteli yumurtalarını hepsi demişti artık ne kadar doğru bilemem

Ben endometriosis hastasıydim ameliyat oldum şu an yok ama onun etkisi olabilir gebe kalamayisimda ve rahmimde 0.4.mm lik polip çıktı hsg çekiminde ve eşimin sperm hareketliliği %40 anlayacağın durum 3 bilinmeyenli denklem çık cikabilirsen işin içinden

Yaza kadar oyalayıp olmazsa yazın tüp bebek tedavisi istiyorum ogretmenim bu nedenle yazın iyi dinleyebileceğim için yazı tercih edeceğim

hmm anladım ne zamandır istiyosun inşallah bu ay tutar.

Ca
canim sen asilama.mi oldun bu ay yoksa tek klomen ve catlatma ignesimi

İnşallah canim 15 aydır evliyim ilk 2 3 ay korunduk canım işte 12 ay gibi bişey ama bu süreçte yumurtlama günlerini çokta takip etmedik
anladım canım bende 20 aylık evliyim 1 seneyi geçti korunmayı bırakalı hayırlısı olsun inşallah birkaç gün daha bekleyebilirsek belli olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…