Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
anladım canım bende 20 aylık evliyim 1 seneyi geçti korunmayı bırakalı hayırlısı olsun inşallah birkaç gün daha bekleyebilirsek belli olur artık
Erken idrar testi yapıp kendini ikilemde bırakma dediğim gibi döllenme den sonra 11 12 gün sonra rahimde tutunuyor sonrasında test yapmak önemli insallahhhh yeni yılın ilk ayında bebeklerimize kavusuruz

ben 1 kez kimyasal gebelik yaşadım 12. günde çıkmıştı canım yarın olmasada çarşamba çıkar diye düşünüyorum ama bakalım :)

Kizlar yardimmm... Persmbe gunu 2 doz catlatma ignemi oldum ama bugun kontrole gttim catlamamis beklycez dedi olmasa adet söktürücü vercez kiste dedi dun agrim vardi ve smdi felaket agri var sag tarafim kitlendi bacagimi oynatamiyorm nefesimi zor alyrm bicak var adeta sag kasikta ne olur iyi gelecek bsey soyleyin basiniza geldi mi byle yardm edin cok kotuyum

hemen umutsuzluga kapilma bazen yumurtalar sasiriyolar gunu gunune uymuyolar stres yapma insallh olmaz kist zaten adetle atiliyo bama agri yapmamisti

hemen umutsuzluga kapilma bazen yumurtalar sasiriyolar gunu gunune uymuyolar stres yapma insallh olmaz kist zaten adetle atiliyo bama agri yapmamisti
Ben su an bu agriyi dusunuyorum aglamaktan mahvoldum agridan bicak saplandi resmen canm cok kotuyum catlamaya mi ugrasiyo ne ne anlamadm ya

Tüplerimin ikiside açıkmış doktor bi ay korun dedi aşılama yapalım dedi

Hadi gözün aydın canım korunma neden acaba onu anlamadım aşılama yapılacağı zaman mı oluyor

Bende bu ay hsg çekildim ve korunmuyorum aksine klomen tedavisi gordum

Hadi gözün aydın canım korunma neden acaba onu anlamadım aşılama yapılacağı zaman mı oluyor

Bende bu ay hsg çekildim ve korunmuyorum aksine klomen tedavisi gordum
Ya antibiyotik tedavisi verdi icerde ki kalan ilaçlar enfeksiyon yapmasın demis ama hamile kalma olasılığı çok yüksek demiş

Ya antibiyotik tedavisi verdi icerde ki kalan ilaçlar enfeksiyon yapmasın demis ama hamile kalma olasılığı çok yüksek demiş
Ayyyyyyyy inşallah elimde bir sihirli değnek olsa tüm anne olmak isteyenler anne olsun derdim o düzeyde takigim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…