17 gün geçmiş ama belkide hamilesin canım :)Yapasım gelmiyor acı gerçekle karşılaşmak istemiyorum
Adet sancısı oluyor gelicek yolda herhalde diyorum.Umutlanamıyorum yani bende çünkü öncekilerde 18 ve 19. Gün regl olmuşum.Şimdi bekliyim diyorum17 gün geçmiş ama belkide hamilesin canım :)
hmm anladım canım kaç yumurtan vardıAdet sancısı oluyor gelicek yolda herhalde diyorum.Umutlanamıyorum yani bende çünkü öncekilerde 18 ve 19. Gün regl olmuşum.Şimdi bekliyim diyorum
Bu ay 2 vardı 2 side sol tarafta.hmm anladım canım kaç yumurtan vardı
Tatlım 1 tane yumurta bile yeter olur yani.Merhaba kızlar ben bu ay aşılama olucaktim klomen kullandım pazartesi gece çatlatma iğnesi oldum çarşamba aşılama olucakti ama bazı sorunlardan dolayi olmadı malesefama ben yine de gunasiri ilişki oluyor bugün 13.günüm 1 tane büyük yumurta oldu yanında 3 4 tane daha yumurta var ama onlar daha küçük demişti doktor sizce tutma ihtimali var mı
İnşallah canım daha önce de klomen kullandım ama 2 tane oldu yumurta hep ama hiç gebelik olusmadi o yüzden fazla kaptirmasam en iyisiTatlım 1 tane yumurta bile yeter olur yani.
Bu ay benimde 2 oldu ilk kez bak test bile yapmıyorum hamileysem zaten adet olmıcam be gerek var o yüzdenİnşallah canım daha önce de klomen kullandım ama 2 tane oldu yumurta hep ama hiç gebelik olusmadi o yüzden fazla kaptirmasam en iyisi
Bende test yapmayı düşünmüyorum tek korkum kist olursa bide onun geçmesini beklemek pazartesi olgun bir yumurta ve yanında 3 tane ondan küçük yumurta var demişti çarşamba aşılama demişti ama malesef olmadı o yüzden ilişki oldu sadece o gunBu ay benimde 2 oldu ilk kez bak test bile yapmıyorum hamileysem zaten adet olmıcam be gerek var o yüzden
hmm anladm canmBu ay 2 vardı 2 side sol tarafta.
Sızı veya agrı yoksa çatlamış demektir.Bende tam 35. Saat agrı oldu ertesi sabah hiçbirşey yok gibi Ağrı'm geçti anladım çatladıgını.Bende test yapmayı düşünmüyorum tek korkum kist olursa bide onun geçmesini beklemek pazartesi olgun bir yumurta ve yanında 3 tane ondan küçük yumurta var demişti çarşamba aşılama demişti ama malesef olmadı o yüzden ilişki oldu sadece o gun
Dün ağrı batma vardı ama bugün bişey yok sadece gaz var Karnım sis o da iğneden dolayi sanırımSızı veya agrı yoksa çatlamış demektir.Bende tam 35. Saat agrı oldu ertesi sabah hiçbirşey yok gibi Ağrı'm geçti anladım çatladıgını.
Çatlamış o Zaman merak etme kist degildir kist çok kötü agrı yapıyor o yumurta oluşan taraftaDün ağrı batma vardı ama bugün bişey yok sadece gaz var Karnım sis o da iğneden dolayi sanırım
Peki diğer 3 tane ne olucak canım catlamadiysaÇatlamış o Zaman merak etme kist degildir kist çok kötü agrı yapıyor o yumurta oluşan tarafta
İnşallah çalar ve bu Bebişlerimizi gobuslere gelir rabbim kimseyi bekletmesinHepsi çatlıyor zaten merak etme.bende de 2 büyük bir ufak yumurta vardı 3 üde çatladı
Amin Can'ım Aminİnşallah çalar ve bu Bebişlerimizi gobuslere gelir rabbim kimseyi bekletmesin
Senin test günün ne zaman canım ne kadardır olmuyor üzülme canım hersey de bir hayır vardır umutla beklemeye devam :)Amin Can'ım Aminbende beklemedeyim
Valla adet günüm klomen kullandığımda 30 günde 1 oluyor bugün 28. GünSenin test günün ne zaman canım ne kadardır olmuyor üzülme canım hersey de bir hayır vardır umutla beklemeye devam :)
Bişey kalmamış canım inşallah güzel haberler alırsın :)Valla adet günüm klomen kullandığımda 30 günde 1 oluyor bugün 28. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?