Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhaba kızlar ben bu ay aşılama olucaktim klomen kullandım pazartesi gece çatlatma iğnesi oldum çarşamba aşılama olucakti ama bazı sorunlardan dolayi olmadı malesef ama ben yine de gunasiri ilişki oluyor bugün 13.günüm 1 tane büyük yumurta oldu yanında 3 4 tane daha yumurta var ama onlar daha küçük demişti doktor sizce tutma ihtimali var mı

Tatlım 1 tane yumurta bile yeter olur yani.

Bu ay benimde 2 oldu ilk kez bak test bile yapmıyorum hamileysem zaten adet olmıcam be gerek var o yüzden
Bende test yapmayı düşünmüyorum tek korkum kist olursa bide onun geçmesini beklemek pazartesi olgun bir yumurta ve yanında 3 tane ondan küçük yumurta var demişti çarşamba aşılama demişti ama malesef olmadı o yüzden ilişki oldu sadece o gun

Sızı veya agrı yoksa çatlamış demektir.Bende tam 35. Saat agrı oldu ertesi sabah hiçbirşey yok gibi Ağrı'm geçti anladım çatladıgını.

Sızı veya agrı yoksa çatlamış demektir.Bende tam 35. Saat agrı oldu ertesi sabah hiçbirşey yok gibi Ağrı'm geçti anladım çatladıgını.
Dün ağrı batma vardı ama bugün bişey yok sadece gaz var Karnım sis o da iğneden dolayi sanırım

Hepsi çatlıyor zaten merak etme.bende de 2 büyük bir ufak yumurta vardı 3 üde çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…