Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Herkese merhaba,

5 Günlük klomen ve üzerine çatlatma iğnesinden sonraki 17. günümdeyim. Birkaç gündür adet belirtilerim var. Bugün de sabahtan kahverengi akıntım başladı. Ancak hala adete dönmedi. Adet olmamayı umut ediyorum ama olucam galiba

Böylece umutlar bir sonraki aya kalacak gibi

Kaçında iğne oldun Can'ım bende de sabahları adet agrısı saplanıyor geçiyor.

yaptımda koskoca bi negatifi gördüm canım ya umudu kestim sen naptın

Yapmadım canım test pazar sabahı yaparım 15. Gün oluyor zaten şimdi idrarda çıkmaz gibi geliyor

Kasik agrim gün içinde oldu böyle tatlı tatlı yanar gibi bunun dışında belirti yok

Bir yumurtam olusmustu 21 mm büyüklüğünde kaliteli bir yumurta demişti doktorum bugün 10. Günüm bakalım hayırlısı olsun ne diyelim

Arkadaslar mrb bende klomen ve catlatma ignegi vuruldum idrar testinde negatif bugun 15. Gunum kasiklarim agiriyor ama ben kendimi olumsuza hazirladim olmucak gibi birde bu arada progestan kullandim bu ilaci kullandiktan kac gun sonra adet olunuyo yoksa herzamanki gunundemi olunuyo

ilaç bittikten en fazla 10 gün içinde adet olursun canım.

ben igneden sonraki gunu sayiyorum genelde oyle oluyo senin kacinci klomen ayin nr zamandir olmuyor
3. Kez deniyorum arka arkaya denemedim yalnız çünkü hep ertesi ay eşim göreve gitti.2.5 yıldır olmuyor eşim denk gelmiyor bir de çift taraflı varikoselden dolayı ameliyat oldu gören yıl yeni yeni sınırlarda degeri

benim de 3.denemem 2 yila yakindir olmuyor cikolata kisti var ben de bakalim buay ne olacak

Kızlar Merhaba sDun asilamanin 11.gunundeydim kan testi yaptım 31 çıktı iğne etkisi kalmış olabilir mi?İğne vurulali nerdeyse 13 gün oldu ama yinede size sormak istedim

Kızlar Merhaba sDun asilamanin 11.gunundeydim kan testi yaptım 31 çıktı iğne etkisi kalmış olabilir mi?İğne vurulali nerdeyse 13 gün oldu ama yinede size sormak istedim
Tekrardan baktırırsan yükseldiyse o deger. Hamilesindir Can'ım .Evde testlerle kontrol de edebilirsin git gide koyulaşacak mı bakalm

Bugün nasip olursa bir daha baktiricam insAllah bilmiyorum sadece hem çok umutluyum hemde buruğum nasipte varsa gelmiştir bebeğim cok tesekkur ederimHayırlı cumalar

Yapmadım canım test pazar sabahı yaparım 15. Gün oluyor zaten şimdi idrarda çıkmaz gibi geliyor

Kasik agrim gün içinde oldu böyle tatlı tatlı yanar gibi bunun dışında belirti yok
anladım canım ben adet olcam galiba başladı karın ağrısı inşallah sen hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…