Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Çoook şükür çok degerim çıktı 11.gün 31 12.gun:58.82 cook şükür coookkkk 10 seneden sonra gelen bir minnakilk asilama inanamıyorum hala
Ayyyy ben bile heyecanladin duygulandim yaaa allah saglikla.kucagina almak.naip etsin canim gozum aydin bize nolur belirtilerin oldumu yazarmisin benimde catlatma ihnesinden sonraki 12. Gunum ama korkuyorum kanda baktirmaya seninde kasık agrin bel agrin oluyormuydu canim benim. Suan ara ara oyle de ????

mrymmrym .!.:
Bitmisti zaten adet oldjm bugun kahverengi akinti geldi muhtemelen aksam yada yarina adet olurum hic bi sorun yoktur niye hamile olamadim bir turlu anlayamiyorum rahim filmim bile temiz cikti
Canim belki üstünü gormedir adet değildir adetin devam edip etmemesine gore sonucu bize se haber et merakla bekliyorum bence hala umut var :)

Benim yarın 14. Gün kızlar sanirim dayanamayıp sabah idrar da bakacağım regliminde 25. Günü bana dua edin lütfenn
inşallah pozitif sonuç alırsın allahim inşallah sabah test sunucunu bizede bidir canim.bende merakla.bekliycem inşallah hamilesindir yarabbim icinde benide ayırmasin

Birde canim sende progestan kullaniyormusum benim doktorum.bana gunde bir tane ic diye verdi iğneyi oldugumdan beri içiyorum sende iciyormusun belirtilerin var mi benim velim.ve arada tek taraflı kasık agrim oluyor
Canım 12. gün mü oldu senin.Ben de bekliyorum,agrım olyordu benim de iğneden sonra 10. gün falan şimdi 2 gündür kesildi 4 gün sürdü

Canım benim canım insAlalh darısı islere olsun gusel güzel haberler vermeyi nasip etsin bende suan bile kasik ağrısı var mide yanmasi halsizlik ve aşırı derecede çabuk acikma hala şaka gibi geliyor ☺

Canim belki üstünü gormedir adet değildir adetin devam edip etmemesine gore sonucu bize se haber et merakla bekliyorum bence hala umut var :)
Yok canim adet oldum hemde ne olma suan bel agrisi kasik agrisi ve vajina agrisi cekerek yaziyorum ozelliklede belim ikiye bolunecek sanki hayatimda ilk defa bel agrisi cekiyorum muhtemelen ignenin etkisidir cunku baska bi aciklamasi olamaz yani yeni umutlara yelken actim insallah bekleyenlerin tutar bu arada sen kacinci gunundesin pek takip edemiyorum da ondan sordum

Kızlar 14. Gün kalın bir negatif bu ay da umutlar boşa gitti evet önümüzdeki aya inşallah

Benimde yarin 12. Gün ama bende adetmi bekleyecegim en azindan 15 gun olsun diyorum inşallah hamilesindir canim inşallah allahim hepimize nasip etsin sonucunu yazarmisin bizede canim merak etttim
Progestan kullanmadım bu ay çok uyku yapıyor çalışırken kendimden geçiyorum diye

1
12 gunumdeyim canim hayırlısı olsun inşallah bir dahaki aya hamile kalırsın inşallah allahim seni tez zmanda sevindirir

1

12 gunumdeyim canim hayırlısı olsun inşallah bir dahaki aya hamile kalırsın inşallah allahim seni tez zmanda sevindirir
Amin canim cumlemisi tabi once allahtan hayirlisi sen test falan yaptinmi canim doktor igneden ne zaman sonra iliski onerdi biraz bahsedermisin

IgneTE="mrymmrym, post: 49613324, member: 635442"]Amin canim cumlemisi tabi once allahtan hayirlisi sen test falan yaptinmi canim doktor igneden ne zaman sonra iliski onerdi biraz bahsedermisin[/QUOTE]
Igneyi vurundum oglen doktor aksam iliski olsunndedi sonra ertesi gun aksam 11 de ve yine bir sonraki gun aksam ilişki dedo yani igneyi vurundugum gun sonraki gun ve bir sonraki gun iiski oldu catlamnin bir onceki gunu oldugu gun vr birbsonraki gun iliski oldu dahada olmadi ilk gunden beride progestan iciyorum işte suan 12 gundeyim doktor kanda cikar 12 gun desi ama ben kan vermek istemiyorum bekliycem biraz daha

Kizlar bugun 11. Gunum sabah test silik cizgi cikti.3. Catlatma ignesi denemem bu.daha once 11. Gunde hic silik cizgi cikmamisti.olabilir mi sizce
Olur tabi neden olmasin inşallah hamilesindir benim 12 gün ben korkuyorum test yapmaya belirtilerin var mi canim benim kasik bel agrilarim var azcık da akintim var

Kizlar bugun 11. Gunum sabah test silik cizgi cikti.3. Catlatma ignesi denemem bu.daha once 11. Gunde hic silik cizgi cikmamisti.olabilir mi sizce
Olabilir Can'ım.Kiminin erken etkisi geçiyordur kiminin geç.Normalde öncekinde kaçıncı gün adet olmuştun.O tarihe kadar bekle bence

Belim agriyor sadece.ilk iki denememde 7. Gunden itibaren her sabah test yapip takip ediyordun.hep 10. Gun silik cizgi kesiliyordu.11. Gun testte hicbirsey cikmiyordu.bu defa cikinca umutlandim biraz.sen de yap bence yarin ilk idrarla.

Olur tabi neden olmasin inşallah hamilesindir benim 12 gün ben korkuyorum test yapmaya belirtilerin var mi canim benim kasik bel agrilarim var azcık da akintim var
İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir.Bende bekliyorum bende kasık Ağrı'ları bitti sol kasığım pıt pıt hareket ediyor gibi.Korkuyorum test yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…