Aaa. Hem de 20.gunu adet oldun bujadar gecikiyirmuyduİnş faydası olur Can'ım ben bugün adet oldum :) 20. Gün
Oluyormuş demek o yüzden 35 gün geçmeden yapamıcaktım boşuna testle üzecektim kendimiAaa. Hem de 20.gunu adet oldun bujadar gecikiyirmuydu
hayirlisi olsyn canim uzme insallh bi daha ki aya nasip olur her adet donemi bir baslangictirOluyormuş demek o yüzden 35 gün geçmeden yapamıcaktım boşuna testle üzecektim kendimi
Öyle Can'ım alıştık :) O yüzden hiç yıpratmıyorum kendimi.hayirlisi olsyn canim uzme insallh bi daha ki aya nasip olur her adet donemi bir baslangictir
Aynen canim birbirimizden morali eksik etmeyelim bi dahaki aya tutmayanlar kesin hamile ben den soylemesi benim yarin adetin 4. Gunu gidiym hastaneye bakalim doktor ne dicekCanım hayırlı zaman değilmiş böyle düşün bende dün yaptım negatif çıktı kendime lakap bile buldum ' tek çizgi sapsik'
Allah vermiyorsa bir bildigi vardir gelecek aya inşallah moralleri yükseltin
Kacinci denemen canim insallah tutmusturKizlar merhaba benim de bugun 12.gunum yarin doktor kontrolum var gelmeden evel muhakkak iliski olsun dedi bakalim ne halde olcak bu ay gunde 3 doz aldim
İğneden sonra 12. Günde mi ilişki çok şaşırdım mantığı ne canım iğneden sonra 12. Günde kan testine çıkıyor gebelik ilişkiyi neden istedi acaba beni aydınlatırsanız sevinirimKizlar merhaba benim de bugun 12.gunum yarin doktor kontrolum var gelmeden evel muhakkak iliski olsun dedi bakalim ne halde olcak bu ay gunde 3 doz aldim
3.denemem canim klomen tedavisi 1.5 senedir olmuyor cikolata kistim varKacinci denemen canim insallah tutmustur
Anladm canm bu cikolata kisti onemsiz diye biliyorum ama demekki etkiliyo gecmis olsun insallah tutar bu sefer3.denemem canim klomen tedavisi 1.5 senedir olmuyor cikolata kistim var
Hangi ilaci 3 doz aldin canım ?Kizlar merhaba benim de bugun 12.gunum yarin doktor kontrolum var gelmeden evel muhakkak iliski olsun dedi bakalim ne halde olcak bu ay gunde 3 doz aldim
cok karisik ya aslinda cikolata kisti olanlari hep arastirdim ne asilama tutmus dogru duzgun ne bisey 2 yada 3 sene sonra dogal yoldan kalmislar cogu kaliniyor hamile ama surrci cok etkiliyor canimAnladm canm bu cikolata kisti onemsiz diye biliyorum ama demekki etkiliyo gecmis olsun insallah tutar bu sefer
klomen aliyorum 3 adet gunde 5 gun kullandimHangi ilaci 3 doz aldin canım ?
senin ne zamandir olmuyir canim bi sorun var micok karisik ya aslinda cikolata kisti olanlari hep arastirdim ne asilama tutmus dogru duzgun ne bisey 2 yada 3 sene sonra dogal yoldan kalmislar cogu kaliniyor hamile ama surrci cok etkiliyor canim
tatlim 3.klomen ayim bu ay da olmazsa asilama diyecek buyuk ihtimalKacinci denemen canim insallah tutmustur
Onada sabir gerekli demekki peki bunun tedavisi yokmu ya kusura bakma boyle cok soruyorum ama merak ettim bende yarin gidiyorum doktora bu ilkti benim muttemelen ikinci ignemi vurulucam bakalim ne olcak senin adet kac gun var durumdan haberdar et bizi olurmu canimcok karisik ya aslinda cikolata kisti olanlari hep arastirdim ne asilama tutmus dogru duzgun ne bisey 2 yada 3 sene sonra dogal yoldan kalmislar cogu kaliniyor hamile ama surrci cok etkiliyor canim
Bu nj bana mi sordn canm neyse yinede ben cavap veriyim 2 yillik evliyim 1 yildir cocuk istiyoruz gerci ondan onc3ki 1 yildada dogal korunuyordum ilac kullanmadim catlatma ignesinide ilk defa vuruldum ama tutmadisenin ne zamandir olmuyir canim bi sorun var mi
canim cikolata kisti bebek dusundugum icin tedavi gecilemiyo en buuuk tedavi hamilelik o kucultuyor yada menepoza sokmalari lazim bebekte dusundugum icin menepoza da sokulmuyor dogum kontrol haplari da kucultmuyo en iyi durhm gebe kalmak yani doktora gittim bughn 3 klomene karsi 1 yumurta olusmus 20 ml dl igne oldum bide estroferm verdi rahim djvarim inceymis bu ayOnada sabir gerekli demekki peki bunun tedavisi yokmu ya kusura bakma boyle cok soruyorum ama merak ettim bende yarin gidiyorum doktora bu ilkti benim muttemelen ikinci ignemi vurulucam bakalim ne olcak senin adet kac gun var durumdan haberdar et bizi olurmu canim
sana sordum canim hayirlisi olsun insslh vardir vakti zamani sorun bulunmayann kisiler de genelde klomenle gebe kaliyor insalh senin de oyle olurBu nj bana mi sordn canm neyse yinede ben cavap veriyim 2 yillik evliyim 1 yildir cocuk istiyoruz gerci ondan onc3ki 1 yildada dogal korunuyordum ilac kullanmadim catlatma ignesinide ilk defa vuruldum ama tutmadi
senin klomenle kac yumurta olustusana sordum canim hayirlisi olsun insslh vardir vakti zamani sorun bulunmayann kisiler de genelde klomenle gebe kaliyor insalh senin de oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?