Ya canim benim doktor boyle ayrintilara hic girmiyor doktordan geliyorum yinr klomen verdi iki tane kullanicam ama niye hamilelik olusmadi onu soylemedi diyorum yumjrtalikmi catlamamis diyo demmekki yumurtanda cok iyi gelismisti ama niye boyle olmus diye o da bana soruyorahim duvariyka alakalida birsey soylemedi bende ankaraya yeni geldim bildigim baska bi dr yokki ona gideyim neyse bu ayda bi devam edeyim de bidhaki aya doktorumu degisicm S Simge7985canim cikolata kisti bebek dusundugum icin tedavi gecilemiyo en buuuk tedavi hamilelik o kucultuyor yada menepoza sokmalari lazim bebekte dusundugum icin menepoza da sokulmuyor dogum kontrol haplari da kucultmuyo en iyi durhm gebe kalmak yani doktora gittim bughn 3 klomene karsi 1 yumurta olusmus 20 ml dl igne oldum bide estroferm verdi rahim djvarim inceymis bu ay
Canim yanlislikla kendini etiketliyosun galiba benim bir yumurta olustu bu ay klomeni iki tane kullanicamsenin klomenle kac yumurta olustu
Ya canim benim doktor boyle ayrintilara hic girmiyor doktordan geliyorum yinr klomen verdi iki tane kullanicam ama niye hamilelik olusmadi onu soylemedi diyorum yumjrtalikmi catlamamis diyo demmekki yumurtanda cok iyi gelismisti ama niye boyle olmus diye o da bana soruyo ne rahim duvatiyla alakali bi yorum yapti nede baska bende ankaraya yeni geldim bildigim baska bi dr yokki ona gideyim neyse bu ayda bi devam edeyim de bidhaki aya doktorumu degisicm
Canım hayırlı zaman değilmiş böyle düşün bende dün yaptım negatif çıktı kendime lakap bile buldum ' tek çizgi sapsik'
Allah vermiyorsa bir bildigi vardir gelecek aya inşallah moralleri yükseltin
kızlar ben adet oldum malesef @sapsik-88 canım sen naptın oldun muAllah kısa zamanda nasip etsin bende de bugün gelmeye başladı.İğnenin 20. Gününde. İyki test yapmamışım.
Yok Can'ım nasılsa Ovulasyon testim var yumurtlama gününü biliyorum.Doktorluk bişey yok bu ay sınava gircem o yüzden sınav sonrasında devam edicem .
anladım canım hayırlısı olsunYok Can'ım nasılsa Ovulasyon testim var yumurtlama gününü biliyorum.Doktorluk bişey yok bu ay sınava gircem o yüzden sınav sonrasında devam edicem .
Bende 27 aralikta igne yaptırdım bugün test yapacam sonuc nenolacak bilmiyorum canim senin karninda ağrı oluyormuydu kasik ağrısı oluyormuydu bel agrisi bunlar bende azar azar ara ara oluyor hala birde ben progestan içiyorum doktorum vermisti igneden sonra vasladim gunde bir tane almayaGünaydın kızlar
28 Aralık'ta çatlatma iğnemi vuruldum ve bu sabah dayanamayıp kalem test yaptım ama ne yazık ki negatif2 gün sonra kanda baktırmayı planlıyordum ama testte negatifi görünce vazgeçtim Sizce ilerde değişmesi mümkün mü? Ya da değişen var mı?
Ben olmadım hala 16. Gün bugün 14. Gün negatif çıktı canım reglimi bekliyorum geçen ay da 16. Gün olmuştum bugün yarın olurum ama hala regl belirtisi yok sindirim sistemim hızlanıyor regl den once
ben soruyorum kendim hemen o da soyluyot kac tane diye kendi de soyluyo a bilgi vermeyrn doktorla da zor yurutursun tedavi benim yjmurtalar tahlillerime gore falan daha az gelisiyi tahlillerim daha iyiymis sonuclari streste etkiliyo olabilirYa canim benim doktor boyle ayrintilara hic girmiyor doktordan geliyorum yinr klomen verdi iki tane kullanicam ama niye hamilelik olusmadi onu soylemedi diyorum yumjrtalikmi catlamamis diyo demmekki yumurtanda cok iyi gelismisti ama niye boyle olmus diye o da bana soruyorahim duvariyka alakalida birsey soylemedi bende ankaraya yeni geldim bildigim baska bi dr yokki ona gideyim neyse bu ayda bi devam edeyim de bidhaki aya doktorumu degisicm S Simge7985
benim de adet oncesi sindirim hizlanir genelde cikolata kisti olanlar da olurmus oyleBen olmadım hala 16. Gün bugün 14. Gün negatif çıktı canım reglimi bekliyorum geçen ay da 16. Gün olmuştum bugün yarın olurum ama hala regl belirtisi yok sindirim sistemim hızlanıyor regl den once
Bende 27 aralikta igne yaptırdım bugün test yapacam sonuc nenolacak bilmiyorum canim senin karninda ağrı oluyormuydu kasik ağrısı oluyormuydu bel agrisi bunlar bende azar azar ara ara oluyor hala birde ben progestan içiyorum doktorum vermisti igneden sonra vasladim gunde bir tane almaya
anladım canım bende iğneden sonra 17. gün oldum ve galiba ilaç kullandığım için değişik geldi bu seferBen olmadım hala 16. Gün bugün 14. Gün negatif çıktı canım reglimi bekliyorum geçen ay da 16. Gün olmuştum bugün yarın olurum ama hala regl belirtisi yok sindirim sistemim hızlanıyor regl den once
Hakkinda hayorlisi olsun insallah tutar bende bu ay yine komenle basladim ignede sonrasimda iste bakalim ne olcakBende bugün ovitrelle iğnemi oldum.Rabbim İNŞAALLAH CÜMLEMİZE NASİP EDER
Sonuc ne canim merak ettim guzel haberlerin olr insallhBende 27 aralikta igne yaptırdım bugün test yapacam sonuc nenolacak bilmiyorum canim senin karninda ağrı oluyormuydu kasik ağrısı oluyormuydu bel agrisi bunlar bende azar azar ara ara oluyor hala birde ben progestan içiyorum doktorum vermisti igneden sonra vasladim gunde bir tane almaya
Evet vardı ameliyat oldum hala varbenim de adet oncesi sindirim hizlanir genelde cikolata kisti olanlar da olurmus oyle
silik cizgi çıktı bugün 14 gunum kizlar byyuk ihtimal hamileyim :) :) allahim tez zmanda sizlerinde yüzünü. Guldursun yarin kan vercem bakalim netlesecek sonuçSonuc ne canim merak ettim guzel haberlerin olr insallh
Tebrik ederim canim ya rabbim saglikla dunyaya hrlmesini nasip etsin darisi basimiza kacjnci denemende tuttuTest yaptım
silik cizgi çıktı bugün 14 gunum kizlar byyuk ihtimal hamileyim :) :) allahim tez zmanda sizlerinde yüzünü. Guldursun yarin kan vercem bakalim netlesecek sonuç
Amin canım inşaALLAH hayırlısı...Hakkinda hayorlisi olsun insallah tutar bende bu ay yine komenle basladim ignede sonrasimda iste bakalim ne olcak
tebrikler en sonunda gebe kalan olducok sevindimTebrik ederim canim ya rabbim saglikla dunyaya hrlmesini nasip etsin darisi basimiza kacjnci denemende tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?