Olabilir canim kadin vucudu o kadar hassas ki belki cocuk yapmadigin surede olusmus olabilir olmayabilirde ben bi yerde okumustum o tikanikligi acmak icin sicak buhara oturuyomus kadinlarArkadaşlar bu tüpler iki kez gebelik olup sonrasında tıkanırmı ben iki kez gebe kaldım ilk bebeğim düşük oldu 2. Kızım çok şükür 8 yaşında 3 aydır klomen kullanıyorum doktor banada klomen ferama sonra rahim filmi dedi yani bende de tüp tıkanıklığı olma olasılığı varmı
Merak ettimde ondan olma oladılığınıOlabilir canim kadin vucudu o kadar hassas ki belki cocuk yapmadigin surede olusmus olabilir olmayabilirde ben bi yerde okumustum o tikanikligi acmak icin sicak buhara oturuyomus kadinlar
evet canim, bugun de test yaptim hem de hem gece 3 te heyecandan hem de oglende, ikisinde basta negatif gibi duruyo isiga tutunca bi anlasiliyo silik cizgi, ama saatler sonra bayagi belirginlesiyor. Bu aksam da biraz midem bulandi ama psikolojik de olabilir, yarin sabah 10. 30a randevu aldim hastaneden test icin, yarin 14. Gunum olacak.Canım test yaptinmi
Rahim filminin devlet hastanesinde ucretsiz oldugunu ilk kez duyuyorum canim, iyi ki soyledin ben de bi 400 lira eder diye duymustum da ondan erteliyordum rahim filmini bikac aydir, bide cok aciyormuş ondan da biraz tedirgin oldumBen rahim filmi çekindim devlet hastanesinde yaptırdım ona para vermedimde aşılamanın iğnelerini ilacını devlet karşılamıyor sanırım
Canim o kürler cok faydali bende arastirdim ama ilacli tedavi goruyorsan o bitkisel kurlerin zarari olabilir şoyleki klomen kullandigin bir ay incir kürude yaparsan belki yumurtani asiri buyutur cunku ikiside ayni ozellige sahip ve buda kiste sebep olur anlatabildimmi
Rahim filmini ben 500 tl cektirdim canımRahim filminin devlet hastanesinde ucretsiz oldugunu ilk kez duyuyorum canim, iyi ki soyledin ben de bi 400 lira eder diye duymustum da ondan erteliyordum rahim filmini bikac aydir, bide cok aciyormuş ondan da biraz tedirgin oldum
Slm kızlar bugün 10 günüm test yine pozitif çıktı kan tahlili verdim demin öğlen üçte alicam sonucu doktor test pozitif çıktıysa vardır bisey dedi umutlandırıyor bakalım hayırlısı
Bence kan tahlili yaptır cnm gebelik varsa digerin yüksek cikarYaaa hadi hayirli canm insaallaaahh:)) benim bugun 11.gunum test yaptm sabah silik isiga tutunca ortaya cikan bi cizgi çıktı ignedendir diyorum hala.yarn tekrar yapicam
Bence kan tahlili ver cnm 11 gününde çıkar varsa gebelik değerin yüksek çıkar
Cnm biraz belirgindi ama bakınca goruluyo tm sonucu yazarım nasıl zamn gecicek bilmiyorum 4 yıldır bekliyoruzPeki senin test nasi çıktı baya belirgin miydi cizgi.kan sonucunu da yaz olur mu merakla umutla bekliyoruz :)
Cnm biraz belirgindi ama bakınca goruluyo tm sonucu yazarım nasıl zamn gecicek bilmiyorum 4 yıldır bekliyoruz
İnş canm Rabbim hepimize anne olmak isteyen herkeze hayırlı evlat versinInsaallah hamissindir canm benm daha fazla beklemezsinz ins.
Himm anladim canim insalla duzelirBen ilac tedavisi kullanmadm gecen ay bu ilk ayim.incir kurunu gecen ay kullandm bu etkileri yapti bende tek basina. cok pisman oldum prolaktini herkeste yukseltir.keske biri bastan beni uyarsaydi dedm
İyi sabrediyosun bence yap test kaç gün oldu iğneyi olaliBenim bugün iğnenin 20.günü ve hala adet olmadım. Test yapmamamın sebebi adetlerimin zaten düzenli olması. 40 günü geçtiği oldu adetimin. Şimdi de 32.günü. Beklemeye çalışcam.
Kan testi yaptir ya insallah vardir hayirlisi olsunBenim bugün iğnenin 20.günü ve hala adet olmadım. Test yapmamamın sebebi adetlerimin zaten düzenli olması. 40 günü geçtiği oldu adetimin. Şimdi de 32.günü. Beklemeye çalışcam.
İyi sa
İyi sabrediyosun bence yap test kaç gün oldu iğneyi olali
Kan testi yaptir ya insallah vardir hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?