- 30 Mayıs 2016
- 140
- 50
- 18
- 41
Kesinlikle düşün ben 8. Gün yaptım hani merak ettim ona rağmen negatif çıktıCnm 10. gün senin negatif benim pozitif o zamn ilaç kisisinden kişisine değişiyor demekki etkisini kaybetmede
Test sonucun ciktimi cnm[/QUOTE. Canim bugun igne gununu de sayarsak 14. Gunum yine sabah cok silik cizgiyi gordum, beta hcg yaptirdim 9,73 cikti, doktor ne bebek var diyebilirim nede yok diyebilirim, bir hafta sonra tekrar test yaptir dedi. Ben de acaba ignenin etkisi mi hala gecmedi diye de dusunmuyor degilim,
11 güne kadar test yanıltıyor olabiliyomus kan tahlili yaptır cnm benim inş hamissindirKesinlikle düşün ben 8. Gün yaptım hani merak ettim ona rağmen negatif çıktı
28 günde birde adet oluyorum klomen ve iğneden sonra
Bence yaptır cnm bence hamissinKizlar benm 12.gunum yaptm yine pozitif hala ilacn etkisi midir kan testi yaptirsam mi bilemiyorum
Kızlar 11 gün bugün yine idrar testi yaptım negatif husran yani çok üzüldüm 10 gün ilaçtan pozitif cikmis
Bence yaptır cnm bence hamissin
Kizlar bi fikri olan var mi lutfen, 14. Gunumde beta hcg 9,73 cikti, doktor ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim bir hafta sonra tekrar test yapmak lazim dedi, simdi aklima takilan soru şu sizce doktor ignenin etkisi gecmemis olabilir ihtimaline karsi mi oyle soyledi yoksa kimyasal gebelik mi anlariz o zaman diye mi oyle soyledi, kendisine sormak aklima gelmedi o an, zaten ayni anda 3, 4 kisiyle ilgileniyo bi an once sorup cevaplayip gonderiyor mecbur
canim bende de aynisi olmustu ama nwgatifti bence kendini kotu olumsuza hazirla idrar testinin resmini atma ihtimalin varmi benjmkiyle karsilastiricamda cunkuKızlar sonradan silik çizgi oldu dikkatli bakınca goruluyo sizce umutlanim mi
Canim 14. Gundeki degerin iyi cikmis bence normal gebelikte olabilirKizlar bi fikri olan var mi lutfen, 14. Gunumde beta hcg 9,73 cikti, doktor ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim bir hafta sonra tekrar test yapmak lazim dedi, simdi aklima takilan soru şu sizce doktor ignenin etkisi gecmemis olabilir ihtimaline karsi mi oyle soyledi yoksa kimyasal gebelik mi anlariz o zaman diye mi oyle soyledi, kendisine sormak aklima gelmedi o an, zaten ayni anda 3, 4 kisiyle ilgileniyo bi an once sorup cevaplayip gonderiyor mecbur
Valla canim 12. Gunde pozitif ciktiysa ben gebelik vardir diye dusunuyorumKizlar benm 12.gunum yaptm yine pozitif hala ilacn etkisi midir kan testi yaptirsam mi bilemiyorum
Valla canim 12. Gunde pozitif ciktiysa ben gebelik vardir diye dusunuyorum
Nsl aticam resmi bilmiyorumcanim bende de aynisi olmustu ama nwgatifti bence kendini kotu olumsuza hazirla idrar testinin resmini atma ihtimalin varmi benjmkiyle karsilastiricamda cunku
canim bende de aynisi olmustu ama nwgatifti bence kendini kotu olumsuza hazirla idrar testinin resmini atma ihtimalin varmi benjmkiyle karsilastiricamda cunku
canim bende de aynisi olmustu ama nwgatifti bence kendini kotu olumsuza hazirla idrar testinin resmini atma ihtimalin varmi benjmkiyle karsilastiricamda cunku
Cevap yazma bolumunden dosya atma kismi varya ordan attuliyo cnmNsl aticam resmi bilmiyorum
Insallah yukselir canim dualari eksik etmeyelimKan testi yaptirdm sonucum ciktiii 23.iki gun snra tekrar baktiricaz insaallah hamileyimdir yukselir insaallah dua edin nolur cok korkuyrm yukselmez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?