Yok cnm bir problemhayirlisi olsun zaten bugun de silik cizgi ciktigina gore hamilesin canim ama inanmkata gucluk cekiyosundur bu kadar zamandan sonra bi sorun varmuydi siz de canim
hadi bakalim insallh bu sefer bebeginn seninledir oyle gibi gozukuyor yoksa cift cizgi cikmazdi hala mutlu oldum erken tebrik olsunYok cnm bir problem
İnş cnm ama umutlanmiyorum yinedehadi bakalim insallh bu sefer bebeginn seninledir oyle gibi gozukuyor yoksa cift cizgi cikmazdi hala mutlu oldum erken tebrik olsun
özel hastanelerde ücret nedir bilmiyorum ben tıp fakültesinde yaptırdım hiç ücret ödemedim canım. Şu anda iki defa çatlatma iğnesi oldum gebe kalamadım. Ara verdim biraz. Senin sorunun ne?Rahim filminin devlet hastanesinde ucretsiz oldugunu ilk kez duyuyorum canim, iyi ki soyledin ben de bi 400 lira eder diye duymustum da ondan erteliyordum rahim filmini bikac aydir, bide cok aciyormuş ondan da biraz tedirgin oldum
Ben rahim filmine para vermedim devlette yaptırmıştımda aşılamayı araştırıcam bi 24 yaş üstünü ve hiç çocuğu olmayanı devlet karşılıyor dediler ama ne kadarını bilmiyorum tabiAşılama tabi pahalıdır, baksana rahim filmi bile çok pahalı. Bana doktor dört beş kez Klomen ve çatlatma iğnesini deneriz, sonra da rahim filmi çekeriz demişti. İkinci denemem oldu bekliyorum. Hayırlısı dediğin gibi...
Yaa inanmıyorum ya çok üzüldüm canım banada umut olmustun nasip değilmiş üzülme tamam mi Allah gönlüne göre versinKızlar maalesef hamile değilim degerim 1 e dusmus
aaa inanmiyorum ya igne etkisimiymisKızlar maalesef hamile değilim degerim 1 e dusmus
Gebelik testi okadar az hcgyi nasil belirledi daha bu sabah vardi silik cizik alla allaaaa inanmiyorum ya igne etkisimiymis
Amin cnm böylelikle orenmis oldum bidaki ay test yapmican sonra umutlaniyorumYaa inanmıyorum ya çok üzüldüm canım banada umut olmustun nasip değilmiş üzülme tamam mi Allah gönlüne göre versin
Ewet cnmaaa inanmiyorum ya igne etkisimiymis
Bende bilmiyorum yaGebelik testi okadar az hcgyi nasil belirledi daha bu sabah vardi silik cizik alla alla
10.gün çok erken dye blyorum. Kesin sonuc icin 14u bekleyn diyorlar
Tuh canm ya cok uzuldum hayirlisi buymus demekki her son yeni bir baslangictir umudumuz asla bitmicekKızlar maalesef hamile değilim degerim 1 e dusmus
İnsallah canm ya Allah aratmasn. Gercekten sonucu bilmeksizin beklemek cok zor oluyor. İyi haberlerni beklyorumAz kaldı çok şükür 4 gün daha beklerim ama bu ay çok umutlanmıştım inşallah sabrın sonu selamet olur da pozitifi de görürüz bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?