Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Rahim filminin devlet hastanesinde ucretsiz oldugunu ilk kez duyuyorum canim, iyi ki soyledin ben de bi 400 lira eder diye duymustum da ondan erteliyordum rahim filmini bikac aydir, bide cok aciyormuş ondan da biraz tedirgin oldum
özel hastanelerde ücret nedir bilmiyorum ben tıp fakültesinde yaptırdım hiç ücret ödemedim canım. Şu anda iki defa çatlatma iğnesi oldum gebe kalamadım. Ara verdim biraz. Senin sorunun ne?

Ben rahim filmine para vermedim devlette yaptırmıştımda aşılamayı araştırıcam bi 24 yaş üstünü ve hiç çocuğu olmayanı devlet karşılıyor dediler ama ne kadarını bilmiyorum tabi

Canim son durum ne inşallah hamilesindir benim de iğnenin 11. Günü sol kasigimda igne batması gibi agrilar var[/QUOTE]

Kızlar maalesef hamile değilim degerim 1 e dusmus

Mrb kizlar. Ben Kasmda dktr kontrlnde klomen ve catltma ignesi oldm tam 14.günde adet oldm. Gcen ay ara verdm ve bu ay dktr kontrolu olmakszn yine klomen ve igne kullandm. Bugün 12.gün bitti. Normalde adet günüm 29 ocak ancak ignenin 14.günü 25 ocaga denk gelyo. Sizce test ypaym mi yoksa adet günümü beklemeli miyim

Kızlar iğneden 10 gün sonra idrar testi yaptım malesef negatif iğne etkisi falan da kalmamış umutlarım tükendi erkenden sizce bir umut olabilir mi hala?

Az kaldı çok şükür 4 gün daha beklerim ama bu ay çok umutlanmıştım inşallah sabrın sonu selamet olur da pozitifi de görürüz bir gün
İnsallah canm ya Allah aratmasn. Gercekten sonucu bilmeksizin beklemek cok zor oluyor. İyi haberlerni beklyorum

Kizlar benim de bugun 14.gun bitti gecen ayda test yapmadim bu ay da yapmicam cunku adet gunum geldihinde kesin oluyorum ilk ay 18.gunde oldum adet gunumdu gecen ay 15.gun yine adet gun bu sefer de adet gunum 18.gune denk gelcek oyuzden yapmicam hafif adet belirtisi basladi bile umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…