Eşimin işi dolayısıyla Muş'ta yız şu an bende 28 günde bir oluyorum ama çatlatma iğnesi klomen bittikten bir gün sonra vuruldu yumurtalarım çok hızlı büyüdüğü için o yüzden bende meraktayım erken gelir mi diye sen nerdensin canım kaçıncı denemenizgünaydın canım ben geçen ay 23 ünde olmuştum bu ayda 20 si veya 21 gibi bekliyorum 28 günde bir oluyorum ben benimde kaslıklarım ve belim ağrıyo hangi şehirdeydin cnm sen ?
niyeki canım sen çamaşır suyu yerine ne kullanıyosun ?Kizlar size inanamiyorumm.. Hepinizin evinde camasir suyu var
ben istanbuldayım canım benim aslında çocuğum var da yaşım geçmeden bi tane daha olsun istedik 1 senedir olmuyo 6. ovitrella benimEşimin işi dolayısıyla Muş'ta yız şu an bende 28 günde bir oluyorum ama çatlatma iğnesi klomen bittikten bir gün sonra vuruldu yumurtalarım çok hızlı büyüdüğü için o yüzden bende meraktayım erken gelir mi diye sen nerdensin canım kaçıncı denemeniz
O zaman sen bize göre daha şanslısın bende tek çocuğum bu arada benim daha ilk kez vuruldu bakalım aynı zamanda sonuçlarımızı öğreneceğiz inşallah hayırlı haberi bu ay alırızben istanbuldayım canım benim aslında çocuğum var da yaşım geçmeden bi tane daha olsun istedik 1 senedir olmuyo 6. ovitrella benim
Gebelik takvimine baktımda aynıyız bnde 5 haftalığım. Temmuz 19 da doğack inşallah :)yok canım bende domestosla yapmıştım koyu kıvamlı olan:))
Âmin canım inşallah 13 gün sonra test yapıcam geri sayım başladıhayırlı olsun canım tedavin inş. güzel haberler verirsin
merhaba canım ben de bu ay ilk kez çatlatma iğnesi vurdum, bir çok yerde 14 gün sonra deniliyor ama bence bu kişinin bünyesine de bağlı diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar , Ben 22 Ekimde adet oldum 1 kasımda catlatma iğnesi ovitrelle yapıldı. 28 günde bir adet oluyorum ama simdi iğne sonrasında 14 . günde adet olunur diye okuyorum bazı yerlerde net olarak bilsi olan varmı? İğne adet döngüsünü etkiliyor mu ?
Canım rahim filmi cektırdım ben cokcok zor olmuyo bıraz baskı ve sancıYok canım cuma günü kanda bakyiririm çıkmadı kullandığım ilaçları progestan la estrofem i bıraktım ertesi gün yani dün oldum adet. Yarın 3. Günü Dr gidicem tekrar. Rahim filmi isteyebilir. Çektiren var mı ben çok korkuyorum
Canım rahim filmi cektırdım ben cokcok zor olmuyo bıraz baskı ve sancıYok canım cuma günü kanda bakyiririm çıkmadı kullandığım ilaçları progestan la estrofem i bıraktım ertesi gün yani dün oldum adet. Yarın 3. Günü Dr gidicem tekrar. Rahim filmi isteyebilir. Çektiren var mı ben çok korkuyorum
cpk tebrık ederım canımEvet canım Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum.
Bende hiç olmadı canım söylediğin hep negatif .. Adetün kaç gün geçti senin inşallah hamilesindir..benim başıma gelen kimsenin başına gelmedi mi cevap yok ???
Bence adet gününü beklemelisin benimde bu ay ikinci ovitrelleyi oldum adetim geçen ay gününde gelmiştibenim başıma gelen kimsenin başına gelmedi mi cevap yok ???
bence adet gününü bekle canım bakalım o gün olacak mısın? olmazsan kan testi yaptır en iyisi o. bu arada sonucunu da bildir bana olur mu? inşallah hamilesindir.tesekkür ederim cevabın için bende beni kimse duymuyor diyordum :)
inşallah canım ya ama dediğim gibi eğer iğneden 14 gün sonra ise bugün değilse 19 kasım adet tarihim ..Bende hiç olmadı canım söylediğin hep negatif .. Adetün kaç gün geçti senin inşallah hamilesindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?