Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
günaydın canım ben geçen ay 23 ünde olmuştum bu ayda 20 si veya 21 gibi bekliyorum 28 günde bir oluyorum ben benimde kaslıklarım ve belim ağrıyo hangi şehirdeydin cnm sen ?
Eşimin işi dolayısıyla Muş'ta yız şu an bende 28 günde bir oluyorum ama çatlatma iğnesi klomen bittikten bir gün sonra vuruldu yumurtalarım çok hızlı büyüdüğü için o yüzden bende meraktayım erken gelir mi diye sen nerdensin canım kaçıncı denemeniz

ben istanbuldayım canım benim aslında çocuğum var da yaşım geçmeden bi tane daha olsun istedik 1 senedir olmuyo 6. ovitrella benim

ben istanbuldayım canım benim aslında çocuğum var da yaşım geçmeden bi tane daha olsun istedik 1 senedir olmuyo 6. ovitrella benim
O zaman sen bize göre daha şanslısın bende tek çocuğum bu arada benim daha ilk kez vuruldu bakalım aynı zamanda sonuçlarımızı öğreneceğiz inşallah hayırlı haberi bu ay alırız

Bnde uygulamştm bu testı ama köpürmedi gebelik yoktu ynı ama ertesi gun idrar da gebelik testi yptım çift cıktı kandada baktrdm hamileyim 5 haftalık ynı anlıcagınız yanılma payı cok.

Merhaba arkadaşlar , Ben 22 Ekimde adet oldum 1 kasımda catlatma iğnesi ovitrelle yapıldı. 28 günde bir adet oluyorum ama simdi iğne sonrasında 14 . günde adet olunur diye okuyorum bazı yerlerde net olarak bilsi olan varmı? İğne adet döngüsünü etkiliyor mu ?

merhaba canım ben de bu ay ilk kez çatlatma iğnesi vurdum, bir çok yerde 14 gün sonra deniliyor ama bence bu kişinin bünyesine de bağlı diye düşünüyorum.

eger öyle olursa bugün adet olmam gerekli yani , normal adet döngüme göre ise 19 kasım da adet olmam lazım ,
ben idrar testi yaptım bi kaç gün önce silik çizgi çıktı , başka bi markanın aldım onda geç belirdi , başka bir marka aldım onda negatif .... Kafam çok karıştı..

Canım rahim filmi cektırdım ben cokcok zor olmuyo bıraz baskı ve sancı

Canım rahim filmi cektırdım ben cokcok zor olmuyo bıraz baskı ve sancı
Evet canım Rabbim çok büyük benim iki gun geçti bu sabah test yaptim ve hamileyim.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Cok mutluyum inanamıyorum.
cpk tebrık ederım canım

Ben iğneyi adetimin 11. günü olduğum için kafam karışıyor , 28 günlük normal adet günümümü bekliyeyim yoksa iğneden 14 gün mü sayayım bilemedim , test yapıp duruyorum işte... Oy oy

Bende hiç olmadı canım söylediğin hep negatif .. Adetün kaç gün geçti senin inşallah hamilesindir..
inşallah canım ya ama dediğim gibi eğer iğneden 14 gün sonra ise bugün değilse 19 kasım adet tarihim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…