anladım canım bence en ıyısı bekleyım adete bıgun kala test yapmak en dogu sonucu ozaman alabılırız dayanamıyoruzki işte be bu ay hıc gebelık testıde almadım tutucam kendımı dayancam esım dun dedı gel kan testı yaptırak yok dedım cok erken:):)Acıkta ;
Ben iğnenin 8 . günü beta yaptırdım dayanamayıp , 17,7 çıktı , bir gün sonra 11,0 di düşüyordu iğnenin etkisi geçtiği için , yani adete ne kadar yakın baktırırsan o kadar doğru sonuç alırsın ( ama tabi merak ve heyecan böyle sakin beklettirmiyor insanı) , Adet tarihin geçerse daha da iyi olur tabi :)
canım umuntuz olma ınsallah kan testınde pozıtıfı gorurusun adet gunu bıle sılık cıkıyor genelede gebelık testlerı oyuzden uzulme bır kavgun daha bekle dılerım pozıtıf sonuc alırsın
teşekkür ederim. progestan da kullandım hem ağır geldi hem epey sinirlerimi bozdu. sanırım o yüzden biraz gerginim. sağolun.Acıkta ;
Ben iğnenin 8 . günü beta yaptırdım dayanamayıp , 17,7 çıktı , bir gün sonra 11,0 di düşüyordu iğnenin etkisi geçtiği için , yani adete ne kadar yakın baktırırsan o kadar doğru sonuç alırsın ( ama tabi merak ve heyecan böyle sakin beklettirmiyor insanı) , Adet tarihin geçerse daha da iyi olur tabi :)
zor bı sınavdan gecıyoruz ıgneler ılaclarda hormonlarımızı alt ust edıyo ama duva etmekten sabırla bekleyıp tedavıye devam etmekten mucadele etmekten baska bırsey gelmıyor elımızden oyuzden anlıyorum senı allah hepımızın yardımcısı olsun bende bu ay olmazsa tub bebek tedavısıne baslıcam hayırlısıyla zor seyler yasıyoruzteşekkür ederim. progestan da kullandım hem ağır geldi hem epey sinirlerimi bozdu. sanırım o yüzden biraz gerginim. sağolun.
Bende kullandım ama dr. un verdiği dozda değil , günde 2 dedi , 1 tane aldım gece yatmadan çünkü çok baş dönmesi oluyor bende progesteranı içince..teşekkür ederim. progestan da kullandım hem ağır geldi hem epey sinirlerimi bozdu. sanırım o yüzden biraz gerginim. sağolun.
3-4 saat sonra , bende bu forumda okudum bir arkadaşın böyle geç çıkıyormuş hamileydi , ondan sonra atmamaya başladım testleri.. Bakıyorum tekrar biraz zaman geçince..geç silik çizgi dediğiniz ne kadar zaman sonra mesela hanımlar? ben hemen attım da testi çöpe.
Kaç aydır deniyorsunuz tatlım??zor bı sınavdan gecıyoruz ıgneler ılaclarda hormonlarımızı alt ust edıyo ama duva etmekten sabırla bekleyıp tedavıye devam etmekten mucadele etmekten baska bırsey gelmıyor elımızden oyuzden anlıyorum senı allah hepımızın yardımcısı olsun bende bu ay olmazsa tub bebek tedavısıne baslıcam hayırlısıyla zor seyler yasıyoruz
3-4 saat sonra , bende bu forumda okudum bir arkadaşın böyle geç çıkıyormuş hamileydi , ondan sonra atmamaya başladım testleri.. Bakıyorum tekrar biraz zaman geçince..
:) ben m daha dun yaptirdik kan testini canim sen ne zaman ogrendin?gittin mi hic doktora? haftaaya cumartesi gideym diyorum ben kalp atisi falan duyaryz acaba:)Gebelik takvimine baktımda aynıyız bnde 5 haftalığım. Temmuz 19 da doğack inşallah :)
İğneden kaç gün sonra testte çıktı gebeliğiniz?? Hayırlı olsun bu arada Allah sağlık sıhhat versin inş. Bebişede sizede ..:) ben m daha dun yaptirdik kan testini canim sen ne zaman ogrendin?gittin mi hic doktora? haftaaya cumartesi gideym diyorum ben kalp atisi falan duyaryz acaba:)
canim benimde aynisi oldu bi silik bi belli belirsiz cikti once ama cok silik bile olsa var demek:) ki zaten varmis benim 16. gunde gordum belirgin cift cizgiyi :)13 . günü yaptığım bir tanesi hemen silik çizgi, diğer marka aynı gün geç silik çizgi , diğer marka 14. günü başka marka negatif ( ondanda gölge gibi bişey çıktı ama çook sonra )
tesekkur ederim canim ilk 13.gun yaptm:) bi kere silik gorduysen gerisi gelio zaten:)insallahh hamilesindir:)İğneden kaç gün sonra testte çıktı gebeliğiniz?? Hayırlı olsun bu arada Allah sağlık sıhhat versin inş. Bebişede sizede ..
14.gun benimde silik cikti cook sonra bi cizgi gordm ama baskasina gostersem.eminim gormezdi:)oyuzden moraliniz bozma hemen dur bekle... beta 273.1 cikti dun yaptm 17.gunduİnşallah diğerinde negatif olunca moralim bozuldu işte , kısmet tabi
Beta kaç çıktı ?
Bak tabi farklılık olduysa paylaşırsın burada merak ettim..bir şey daha öğrendim. eve gidince bi daha bakıyım son teste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?