tabiki yazarım , ay çok heyecanlı bir sureç birde bir benim adet olmadan önce başım ağrır 2 gündür yine ağrıyor adet olmuyorum ama , progesteran kullanıyorum ondan olabilir mibence adet gününü bekle canım bakalım o gün olacak mısın? olmazsan kan testi yaptır en iyisi o. bu arada sonucunu da bildir bana olur mu? inşallah hamilesindir.
niyeki canım sen çamaşır suyu yerine ne kullanıyosun ?
canım aynıyız bende adetımın 12 cı gunu ıyne oldum kasımın 3 de kasım 20 de adet gunum nezaman test yapsam kararsızım ama beklıcam sanırım adet gununuBen iğneyi adetimin 11. günü olduğum için kafam karışıyor , 28 günlük normal adet günümümü bekliyeyim yoksa iğneden 14 gün mü sayayım bilemedim , test yapıp duruyorum işte... Oy oy
bekleyelım canım sendede oluyomu ya ınan su an bıle sol kasıgıma nasıl bır batma seklınde sancı gıryor ya kıst ya bebek khayırlısı bakalım bekleyelım 19 kasımda bırlıkte yapalım test ınsallah hepımız pozıtıf sonc alırız... gulum belırtıler ınan adet belırtısıyle aynı oluyor aralarında hıc bı fark yok zyuzden bas agırınıda adete yormao zaman bende 19 kasımı bekliyecem .. oh be bi netleştirememiştim ne zaman adet olacağımı... iğneden sonraki 14. gün yazanlar var çünkü.. O zaman birlikte bekliyelim :)
benımde su bıkacgundur cok yogun batma oluyor benımde sol kasık kıstmı oldu acep bende şanş yok kesın kıst olmuşturbatma hissi var , özellikle geçen hafta daha yogundu , kist gibi bişey var diyordum sol kasık benimde... Şişlik hissediyordum..
nasıl cıktı sonuclar canım paylasırsan sevınırımBide ben test yaptım canım farklı markalardan farklı sonuç aldım ama..
canım olur olumsuz dusunme az oncekı arkadasada yazdım adet belırtısle gebeık belırtısı bırebır aynı hıc fark yok aralarında oyuzden adete yorma guzel dusun pozıtıf olsun ınsallahBenim bugün 11.gün dayanamadım akşamüzeri eczaneye gittim sabah yapmak üzere yani (12.günde) test alacaktım ama eczane kapalıydı maalesef( vardır bunda da bi hikmet dedim..Yalnız adete yakın hep karnım şişer farkettim ki yine bi şişlik var regl belirtisi sanırsam ki
offf ne bilim bi öle bi böyle işte gel gitlerle doluyum maalesef..sende benden 1 gün önce olmuşsun iğneni ne zaman test yapcan?canım olur olumsuz dusunme az oncekı arkadasada yazdım adet belırtısle gebeık belırtısı bırebır aynı hıc fark yok aralarında oyuzden adete yorma guzel dusun pozıtıf olsun ınsallah
bende aynıyım canm bı oyle bı boyle karamsarım hayırlısı benım 20 kasım bat 19 kasımda adete bı gun kala yaparım sanırım kendımı tutabılırsem zaten varsa ozaman cıkar ıgnenın 17 gunu oluyoofff ne bilim bi öle bi böyle işte gel gitlerle doluyum maalesef..sende benden 1 gün önce olmuşsun iğneni ne zaman test yapcan?
canım umuntuz olma ınsallah kan testınde pozıtıfı gorurusun adet gunu bıle sılık cıkıyor genelede gebelık testlerı oyuzden uzulme bır kavgun daha bekle dılerım pozıtıf sonuc alırsınmuhtemelen cevap yazmayacaksınız çünkü burada bana cevap yazıldığı görülmedi.
ben 12. gündeyim ve negatif. bir kaç içinde sonra regl olmazsam kan testi yaptıracağım. belki başka biri için faydalı olur.
canım pekı ıgnenın kacıncı gunu yaptın bu testlerı ve hepsını aynı gunmu yaptın testlerınıbitanesi ilk 10 dk silik çizgi, diğeri geç beliren ikinci silik çizgi, diğeri negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?