Ne güzel bir haber. Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah. ovulasyon testinden başka test yaptınız mı? ne gibi belirtiler yaşadımnız?Kızlar kimse cevap vermemiş bana ama hamileymişim Ovulasyon testinden öğrendim.Pko vardı,eşimde varikoseldi
Teşekkür ederim inşallah.Ovulasyon testi kullandım.çift çizgi gördüm.14 gün sonra adet olmam lazımdı olmadım.ovulasyon testi ysptım dün.Anında ikinci çizgi çıktı.Çok koyu oldu.Sonra gebelik testinde çıktı gece acile gittik.96,21 çıktı.Kese gözükmedi dahaNe güzel bir haber. Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah. ovulasyon testinden başka test yaptınız mı? ne gibi belirtiler yaşadımnız?
Kesenin görünmesi için değerinin 1000 lerde olması gerek benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu çift çizgiyi gördüm dr gittim 10 gün sonra gel keseye bakalım demiştiTeşekkür ederim inşallah.Ovulasyon testi kullandım.çift çizgi gördüm.14 gün sonra adet olmam lazımdı olmadım.ovulasyon testi ysptım dün.Anında ikinci çizgi çıktı.Çok koyu oldu.Sonra gebelik testinde çıktı gece acile gittik.96,21 çıktı.Kese gözükmedi daha
Benim için geç görülmesi önemli degil şuan tek düşüncem degerim düşük mü acabaKesenin görünmesi için değerinin 1000 lerde olması gerek benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu çift çizgiyi gördüm dr gittim 10 gün sonra gel keseye bakalım demişti
Tatlım artıcak tabi 5 gün sonra 800 lerde olur korkmaBenim için geç görülmesi önemli degil şuan tek düşüncem degerim düşük mü acabaArtacak mı ondan korkuyorum
Değerin çok düşük değilBenim için geç görülmesi önemli degil şuan tek düşüncem degerim düşük mü acabaArtacak mı ondan korkuyorum
zaten önce kese görünür bir hafta sonra içini görür ben olsam başka bir doktora daha giderdim Can'ım istanbuldamısınKızlar dün yeniden doktora gittim ozele usten göremedi alttan bakti görmek için o zaman gördü daha çok küçük dedi 5 haftalık filan dedi içinde birşey gozukmuyo daha dedi ama hersey normal dedi haftaya tekrar gel dedi bakmak için korkuyorum valla inşaallah hersey normal gider. Dua edin ne olur
Bol bol muz ye çabuk gelişmesi içinKızlar dün yeniden doktora gittim ozele usten göremedi alttan bakti görmek için o zaman gördü daha çok küçük dedi 5 haftalık filan dedi içinde birşey gozukmuyo daha dedi ama hersey normal dedi haftaya tekrar gel dedi bakmak için korkuyorum valla inşaallah hersey normal gider. Dua edin ne olur
Yok izmitteyim zaten üniversiteye profesöre gittim. Canim bakalım hayırlısı beklicem haftaya çağırdı benim ilkide 7 haftalık düştü ondan korkuyomzaten önce kese görünür bir hafta sonra içini görür ben olsam başka bir doktora daha giderdim Can'ım istanbuldamısın
Tamam canim teşekkür ederim yapicamBol bol muz ye çabuk gelişmesi için
Tebrik ederim canim en sonunda kavustun ne guselKızlar dün yeniden doktora gittim ozele usten göremedi alttan bakti görmek için o zaman gördü daha çok küçük dedi 5 haftalık filan dedi içinde birşey gozukmuyo daha dedi ama hersey normal dedi haftaya tekrar gel dedi bakmak için korkuyorum valla inşaallah hersey normal gider. Dua edin ne olur
hayirli olsun canim bur hafta bakmadjm pek o ara ne gusel haberler aldik cok sevindim rabbim tamamina erdirsinTatlım artıcak tabi 5 gün sonra 800 lerde olur korkma
Allah razı olsun canim inşaallah darısı isteyenlerin hepsine olsun en kisa zamanda inşaallahTebrik ederim canim en sonunda kavustun ne gusel
Allah razı olsun canim inşaallah darısı isteyenlerin hepsine olsun en kisa zamanda inşaallah
Neresindesin kocaelinin umuttepeye üniversiteye gidiyorum izzet beyeCanım sağlıkla al bebeğini kucağına
Uğur getirsin sana bebeğin gönlünü de ferah tut
Bende kocaeli deyim hangi Prof u tavsiye edersin
Neresindesin kocaelinin umuttepeye üniversiteye gidiyorum izzet beye
Bende izmitteyim cezaevinin orda izzet yucesoy ben aralıkta gittim ışte bütün tahlillerimi yaptırdı Sende hiç birşey yok dedi ilaç filan kullanmana gerek yok dedi ben bu ay hamile kaldım bu hafta tekrar gittim perşembe tekrar çağırdıIzmitteyim Yiğit beyi çok tavsiye ettiler izzet beyi ilk kez duydum daha öncede aydın beye gitmiştim pek konuşmuyor diye çok sevmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?