Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Evet ablacim dogru soyliyosunda kafaya takmamakta elde degil esim cok istio cevresindeki arkadslarinin cocuklari var hevesleniyor herkes soruyo kaynana olsun o olsun su olsun artik cekip gitmek bile geliyor tek kafa olsam bende bu kadar takmam olucak biliyorum ama zamani ne zaman bilmiyorum hayirlisi olsun artik napayim artik

Tabiki hayırlısı olsun sen onlardan daha çok istersin tabiki evladin olsun kimsenin kendi elinde değil stres hormon değerlerini çok etkiliyo fsh özellikle kendin için yaşa esin seni anliyorsa değerlerini çok kulak ardı et gitsin

Can'ım amh diye bir hormon var istediğin Zaman yaptırabiliyorsun aç tok hiç farketmiyo asıl yumurtalık rezervi onu yaptır zaten o hormon 1,50 yada üzerindeyse hiç bir sorunun yok fsh lh değişken hormonlar ama amh değişken değil ben 58 tl ye yaptırdım tam 1,50 çıktı tabi benim yaşım 38

Hiç kafana takma benim stresten olmuyo iş yerim battı bir sürü problemle karşılaştım de stresten olmuyo dedi stres yapmamaya çalış kendine hobiler bul kafanı dağıt

Arkadaşlar merhaba ben bu 3 aydan sonra klomenle sonuç alamadım 4. Ay klomen iğne kullandırmadı doktor bizde bu ay sadece 12. Gün birliktelik oldu eşim çok rahataızdı olmadı ondan sonra. Bugün adet olmam gerekliydi olmadım karnım hiç bir adet dönemimde olmadığı kadar şiş ve sert testte yapmaya çekiniyorum sizce gebelik olma ihtimali varmı bir kerede olurmu

Can'ım olur tabi niye olmasın inşallah denk gelmiştirde hamilesindir ilişkinin üzerinden 14 gün geçtiyse çatlatma iğnesi vurulmadıysan kan testi yaptır çıkar

Can'ım olur tabi niye olmasın inşallah denk gelmiştirde hamilesindir ilişkinin üzerinden 14 gün geçtiyse çatlatma iğnesi vurulmadıysan kan testi yaptır çıkar
Canım 28 günde bir adet döngün oldu klomen ve çatlatma iğnesi ile 3 ay boyunca 3 ayın sonunda dr bu ay ilaç yok dedi bugün adetimin 29. Günü

Dr la görüştüm klomeni içmedim bu ay ipnede yoktu dra adetim 29. Gün oldu gelmedi dedim gebelik testi yap dedi klomeni bıraksan bile 3 ay etkili olur dedi test yaptım akşam üzeri test negatif çıktı çok umutlanmıştım fakat çok pembe kaldı eskiden bembeyaz olurdu negatif çıksada dr 1 hafta daha bekle adet olmazsan yine test yap dedi ama umudum yok nedense. Klomen i bırakıp adeti yine eskisi gibi uzayan varmı heryerde 5 ay düzenli olduğunu söylüyen insanlar var neden bende etkisini göstermediki

Can'ım kan tahlili yaptırsana muallakta kalmazsın

slm kizlar bu gun catlama iynesinin 9. Gunu az once bu testti yaptim 5 dakika icinde boyle oldu 7. Ve 8. Gun çok silikti bu cizgi zor belli oluyordu sizce catlama iynesinin etkisi olabilirmi cok feci belim agriyor ve kasiklarim agriyor sol kasigimda sanki bir agirlik var gibi orasi ozellikle cok agriyor uc gün daha bekleyip kan testti yaptircam ama merak ettim benim gibi olupta gebe olan varmi aranizda

Can'ım çatlatma iğnesinin etkisi benimde 10. Günü böyleydi ertesi gün adet oldum şöyle düşün bebeğin yerleşmesi 8-9 gün hatta 10 gün ilk olarak hcg kana geçiyor 2-3 gün sonra idrara geçiyor ikinci çizginin o kadar koyu olması için adet gününün 1 hafta geçmesi gerek ben kızımı öğrendiğimde adetim 2 gün gecikmişti çok az pembeydi zor görüyordum inşallah hamilesindir ama bunları hayal kırıklığına uğrama diye yazıyorum çünkü ben çok hayal kırıklığına uğradım

Anladim cnm bakalim 13. Gunw kadar bekleyip adet olmazsam kan testti yaptiririm gecen ayda catlama iynesi yaptirdim o zaman hic cikmamisti bir umut iste ne diyim ins hayirlisi olur rabbim guzel haberler vermeyo nasip etsin ins

Subatin 16da catlama iynesi oldum 17.sinde dr gittim yumurta catlamisti 25 mm di diger isiside 24. Mm di o gece itibariyle 4 gece iliski oldu 22 sinde tekrar dr gittim oburleride catlamisti ins biri tutmasa biri tutar sabirsiikla sonuc bekliyorum valla

Anladim cnm bakalim 13. Gunw kadar bekleyip adet olmazsam kan testti yaptiririm gecen ayda catlama iynesi yaptirdim o zaman hic cikmamisti bir umut iste ne diyim ins hayirlisi olur rabbim guzel haberler vermeyo nasip etsin ins
İnşallah Can'ım kan testini 15. Gün yaptır zaten
Can'ım birden fazla yumurtan olması çok iyi biri tutmazsa diğeri tutar inşallah

Ins cnm artik yoruldum inan negatif gormekten tedaviden de
Can'ım bende çok yoruldum geçen ay çubukta pozitifi görünce çok sevindim bu sefer oldu dedim ertesi gün iğnenin 11. Günüydü erken adet oldum üstelik tekrar bi test yapayım derken baktım idrar yerine kan dünya başıma yıkıldı

Suan adet olacakmisim gibi zaten feci agrim var birde disim agrimaya basladi ben boyle sansa tukureyim

Suan adet olacakmisim gibi zaten feci agrim var birde disim agrimaya basladi ben boyle sansa tukureyim
Ayyy Can'ım o diş Ağrı'sını bende çektim inşallah hamilesindir ama hamile değilsen ilk iş dişinin icabına bak hamilelikte diş Ağrı'sı çok kötü ilaçda kullanamazsın

Ayyy Can'ım o diş Ağrı'sını bende çektim inşallah hamilesindir ama hamile değilsen ilk iş dişinin icabına bak hamilelikte diş Ağrı'sı çok kötü ilaçda kullanamazsın
Agliyorum ya resmen evin icinde dar geldi bana yemin ederim ilacta almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…