Öylemi dersiniz yaptığım test ovülasyon testlerinin yanında gelenlerden laboquick inşallah yanılıyordur normalde bi sıkıntımız yok çok şükür 7yaşında bi kızım var ama ikinciye bi türlü hamile kalamadımidrar testlerinde yanılma payı var kanda baktırman daha kesin sonuç verir
Canim benim sen bu kadar kafana takarsan tüp bebek de fayda etmez bir iki ay kafanı dağıtacak uğraş bul bak faydasını göreceksinAsilamayi bende dusundum ama onun tutma ihtima %10 %15ihtimali varmis birde ole hayel kirikliginacugramak istemiyorum cokbarastirdim en sonbtup bebek bitanecik bebisim olsun baska hicbirsey istemiyorum su hayattan nasip artik allah olmayan herkese nasip etsin
Merhaba bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım tecrübeli sayılmam bende 17şubatta olmuştum çatlatma iğnesini doktor 1martta adet görmezsen test yap demişti bugün yaptım ama negatif regl de olmadım göğüs uçlarım acıyor ara ara kasıklarımda hafif sızılar var sende ne gibi belirtiler var ve ben hala umutlanmalımıyım senceMerhabalar birşey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara ovitrelle catlama ignesi kullandım bugün 11 gun migren dolayısıyla acile gittim hamilelik şüphemi söyledim doktorum test yaptı sonuç 2.35 çıktı doktorum pozitif ama test 5 Gün sonra tekrarlanması lazım ddi kadın doğum doktorumla görüştüm daha erken dedi sizde de bunu yaşayan oldu mu acaba doğru mu göğüs hassasiyetim kaşık ağrım baş dönmem var tansiyonum da normal.
Canım benim göğüs ağrısı ve uçlarda büyüme var kaşık ağrısı sık idrara cikma gaz sancısı ve şiddetli baş dönmesi var doktor baş dönmesi için serum yaptı hala devam ediyor tansiyonum baktı o da normaldi cnm umutlanma ben kendime çok kızdım umutlandım için her ay üzüldüm psikolojiktirMerhaba bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım tecrübeli sayılmam bende 17şubatta olmuştum çatlatma iğnesini doktor 1martta adet görmezsen test yap demişti bugün yaptım ama negatif regl de olmadım göğüs uçlarım acıyor ara ara kasıklarımda hafif sızılar var sende ne gibi belirtiler var ve ben hala umutlanmalımıyım sence
sen ayın kaçında oldun çatlatma iğnesini ve kaçıncı denemen doktor 1 martta adet görmezsen test yapdeyince sanki 1 martta hemen hamile olduğum haberini alacağımı zannettim ve o kadar umutlandımki ne bileyim bekliyorum cumartesi günü 14 günü adet olurum heraldeCanım benim göğüs ağrısı ve uçlarda büyüme var kaşık ağrısı sık idrara cikma gaz sancısı ve şiddetli baş dönmesi var doktor baş dönmesi için serum yaptı hala devam ediyor tansiyonum baktı o da normaldi cnm umutlanma ben kendime çok kızdım umutlandım için her ay üzüldüm psikolojiktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?