Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım benim zor şeyler atlatmışsın inşallah rabbim gönlündekini nasip eder sevdiğin adamdan bir evlat sahibi olmayı nasip eder benim bugün 11. Günüm ve silik te olsa hala pozitif veriyor ayrıca ümidini kesme bebek yerleştikten sonra bhcg salgılar oda yaklaşık 12 güne tekabül eder birkaç gün sonra ilk idrarla tekrarla testini

Canim benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Rabbim hepimizin dualarını sevdiği kulları yüzü suyu hürmetine kabul buyursun insallah canim aslında bende bugün daha bir gerçek gebelik etkisi gibi düşünmeye başladım ama yinede sevinemiyorum

Sağol bitanem bende bekleyemiyorum Yüce Rabbim hepimize sabir sebat versin inşalla h

İdrar testinde çıkmıyor tam olarak. Bir gün sonra belirginleşiyor kırmızılıl. Onun da gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Zaten kanda çıkmazsa idrarda hiç çıkmaz
Benim bugün 10.gun kısa bir süre sonra ikinci çizgi gözle görülür çıkmıştı iğne etkisimi bilemiyorum ki

Kızlar benimde bugün igneden sonra 17.gün ayrica adet günüm eger saliya kadar olmazsam dktr kan testi yapacak beklemek cok zor

10. Ve 14. Gunlerde bakmistim negatif. Gerci nedense idrar testine guvenmiyorum. Cunku arkadaşım hamile olmasina ragmen idrar testi negatif cikiyodu hep. Umarım hepimiz icin hayirlisi olur. Nedense hamile oldugumu hissediyorum

10. Ve 14. Gunlerde bakmistim negatif. Gerci nedense idrar testine guvenmiyorum. Cunku arkadaşım hamile olmasina ragmen idrar testi negatif cikiyodu hep. Umarım hepimiz icin hayirlisi olur. Nedense hamile oldugumu hissediyorum
Bide sana sorayim canim ya benim bugün iğnenin 10.gunu cuma 8.gunu idrar silik pozitif kan 11.8 cıktı doktorum iğne etkilemez dedi ama okuduğum bir çok mesajda etkiliyor diyodu dünde silikti idrarda bugün etkisi girmiştir diye sabah tekrar yaptim önce negatifti kısa bir süre sonra dune göre biraz daha belirgin pozitif cıktı ence iğne etkisi gecmismidir

Ignenin etkisi var canim ama uzun sure etki etmiyo. Kimisinde 1 hafta da kimisinde 10 gunde geciyo. Eger en son testin bi onceki teste göre daha koyuysa buyuk ihtimalle hamilesin. Zira igne etkisi olsaydi koyulasmaz iyice siliklesirdi

Ignenin etkisi var canim ama uzun sure etki etmiyo. Kimisinde 1 hafta da kimisinde 10 gunde geciyo. Eger en son testin bi onceki teste göre daha koyuysa buyuk ihtimalle hamilesin. Zira igne etkisi olsaydi koyulasmaz iyice siliklesirdi
bende öyle düşünüyorum cuma 11.8 kan degeri 48 saate sifirlanmis olurdu ki idrarda hiç çıkmazdı diye düşünüyorum

Ama yinede adetini bekle ve bu kadar cok test falan yapip strese girme derim ben. Oluruna birak. Çünkü eger olumsuz olursa cok uzulursun

Sanki beni anlattın :)

bende öyle düşünüyorum cuma 11.8 kan degeri 48 saate sifirlanmis olurdu ki idrarda hiç çıkmazdı diye düşünüyorum

Kan testini tekrarla değer iki katına çıkmışsa hamilesin canım bu kadar stres yapma git kan ver rahatla Ayrıca iğnenin etkisi bende 12 gün kaldı ama maalesef hamile değildim. İdrar testi jandaki 4,20 yi silik pozitif göstermişti yani çatlatma iğnesinde idrar testi çok kafa karıştırıcı olabilir canım. Hayırlı haberler alırsın inşallah hikayemiz çok benzer :)

Bugün idrar negatif oldu canim 11.gun igneden sonra kan verdim şu anda da üreme sağlığı konulu seminerdeyin nerdeyse ağlayacağım hiç konsantre olamıyorum konuya bak üreme sağlığı ben üreyemiyorum offff Allahim isyanımı affet çok üzülüyorum. Kasiklarım adetim yaklaşınca nasıl ağrıyor ise aynen öyle ağrıyor muhtemelen iki üç güne kadar gelecek gözümün nuru

Canim evlilik hikayemizde benziyormu

Merhaba arkadaslar ben 4 nisanda catlatma ignesi vuruldum 4 gün pembe bir lekelenme tarzı leke geldi bir kaç defa sonra 6 gün sari bir akıntı geldi 7 günde beyaz yapışkan kremsi akıntı geldi bugün 8 . Gunumdeyim beyaz akıntı kendini pembe si hafif sari şeklinde akıntıya çevirdi belim ve kasik ağrılarım devam ediyor 8 gün olmasına rağmen bu akintilar normal mi bu ikinci klomen ve catlatma ignesi daha önce böyle bir akıntı olmadı şaşırdım kaldım daha 8 günümde olduğum için test daha erken diye düşünüyorum bu kalıntılarının sebebi nedir acaba çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…