- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
- 83
Canım benim zor şeyler atlatmışsın inşallah rabbim gönlündekini nasip eder sevdiğin adamdan bir evlat sahibi olmayı nasip eder benim bugün 11. Günüm ve silik te olsa hala pozitif veriyor ayrıca ümidini kesme bebek yerleştikten sonra bhcg salgılar oda yaklaşık 12 güne tekabül eder birkaç gün sonra ilk idrarla tekrarla testiniYa ben şaşırdım iyice 1 saat sonra baktim dün zor görünüyordu ikinci çizgi bugün hiç çıkmamıştı 1 saat kadar sonra dunkunden biraz daha belirgin çizgi olduğu daha belli cumadan bugüne zaten kanda cuma günü 11.8 çıkmıştı 48 saat geçti tamamen yok olması gerekmiyormu lütfen konu ile tecrübesi olan bir cevap verebilir mi uyku uyumuyorum hep agliyorum
Canim benim ya artık hiçbirşey ile ilgilenemiyorum inanki eşimle kumrular gibiydik şimdi hamilelik olmuyo diye değil onunla ilgilenmiyorum diye çok üzülüyor banada birşey diyemiyor üzülürüm diye alınganım hemen ağlıyorum eşim diyor kesin hamilesin diyor ah canim ya eşimin de biraz sperm problemi vardı geçen ay korunma önerdi eşimin doktoru şu an eşime normal dedi kuzum ya aslında ben çok şey yaşadım ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği önceki evliliğimden 16 yaşında kizim 13 yaşında oglum var oğlumun dogumundan 5 ay sonra istenmeyen gebelik ve kürtaj sonrasında aynı sene içinde rahim aski ameliyati ve sol yumurtalik 12 cm lik bir kist ile alındı hiç evlilik düşünmüyorken trafikte şimdiki eşimin arabasına çarptım eşimle tanıştığımda 32 yaşındaki canımın ici kızkardeşimi yeni toprağa vermiştim eşimle büyük bir aşk ve sevgi ile kısa bir süre içinde evlendik 1 yıl oldu evleneli 2016 kasım ayından beri bebek istiyorum eşimde çok istiyor ben anne oldum daha önce istiyorum eşimde baba olsun bazan kızıyorum ona sen benim kadar istemiyorsun diye kıyamam diyorki olursa dünyanın en mutlu adamı olurum olmazsa iki tane var zaten onları evlendirir dede nine oluruz diyor o öyle dedikce daha çok istiyorum bir bebeğimiz olsun ocak ayında düşük yaptim kendiliğinden gebe kalmıştım olmayacak diye çok korkuyorum ayyy ne çok yazdım kusura bakma canim ya dertlesmek iste canim ya hakkını helal et ne olur.
Canim benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Rabbim hepimizin dualarını sevdiği kulları yüzü suyu hürmetine kabul buyursun insallah canim aslında bende bugün daha bir gerçek gebelik etkisi gibi düşünmeye başladım ama yinede sevinemiyorumCanım benim zor şeyler atlatmışsın inşallah rabbim gönlündekini nasip eder sevdiğin adamdan bir evlat sahibi olmayı nasip eder benim bugün 11. Günüm ve silik te olsa hala pozitif veriyor ayrıca ümidini kesme bebek yerleştikten sonra bhcg salgılar oda yaklaşık 12 güne tekabül eder birkaç gün sonra ilk idrarla tekrarla testini
Sağol bitanem bende bekleyemiyorum Yüce Rabbim hepimize sabir sebat versin inşalla hEğer daha belirginse hamile olma ihtimalin yüksek canım inşallah öyledirevet 10. Günde bende etkisi gitti. Bilmiyorum ama yükselişe geçer mi sonra. Sabredebilsek her şey güzel olacak ama ben çok sabırsızımm
Aminn inşallah, bu mübarek aylarda hayırlı neşeli haberler versin bize :)Sağol bitanem bende bekleyemiyorum Yüce Rabbim hepimize sabir sebat versin inşalla h
Canim senin etkisi idrardada 10.gun gittimiSağol bitanem bende bekleyemiyorum Yüce Rabbim hepimize sabir sebat versin inşalla h
İdrar testinde çıkmıyor tam olarak. Bir gün sonra belirginleşiyor kırmızılıl. Onun da gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Zaten kanda çıkmazsa idrarda hiç çıkmazCanim senin etkisi idrardada 10.gun gittimi
Benim bugün 10.gun kısa bir süre sonra ikinci çizgi gözle görülür çıkmıştı iğne etkisimi bilemiyorum kiİdrar testinde çıkmıyor tam olarak. Bir gün sonra belirginleşiyor kırmızılıl. Onun da gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Zaten kanda çıkmazsa idrarda hiç çıkmaz
Rabbim gönlüne göre versin canim hiç idrarda baktinmiKızlar benimde bugün igneden sonra 17.gün ayrica adet günüm eger saliya kadar olmazsam dktr kan testi yapacak beklemek cok zor
Bide sana sorayim canim ya benim bugün iğnenin 10.gunu cuma 8.gunu idrar silik pozitif kan 11.8 cıktı doktorum iğne etkilemez dedi ama okuduğum bir çok mesajda etkiliyor diyodu dünde silikti idrarda bugün etkisi girmiştir diye sabah tekrar yaptim önce negatifti kısa bir süre sonra dune göre biraz daha belirgin pozitif cıktı ence iğne etkisi gecmismidir10. Ve 14. Gunlerde bakmistim negatif. Gerci nedense idrar testine guvenmiyorum. Cunku arkadaşım hamile olmasina ragmen idrar testi negatif cikiyodu hep. Umarım hepimiz icin hayirlisi olur. Nedense hamile oldugumu hissediyorum
bende öyle düşünüyorum cuma 11.8 kan degeri 48 saate sifirlanmis olurdu ki idrarda hiç çıkmazdı diye düşünüyorumIgnenin etkisi var canim ama uzun sure etki etmiyo. Kimisinde 1 hafta da kimisinde 10 gunde geciyo. Eger en son testin bi onceki teste göre daha koyuysa buyuk ihtimalle hamilesin. Zira igne etkisi olsaydi koyulasmaz iyice siliklesirdi
Haklisin canimAma yinede adetini bekle ve bu kadar cok test falan yapip strese girme derim ben. Oluruna birak. Çünkü eger olumsuz olursa cok uzulursun
Canim benim ya artık hiçbirşey ile ilgilenemiyorum inanki eşimle kumrular gibiydik şimdi hamilelik olmuyo diye değil onunla ilgilenmiyorum diye çok üzülüyor banada birşey diyemiyor üzülürüm diye alınganım hemen ağlıyorum eşim diyor kesin hamilesin diyor ah canim ya eşimin de biraz sperm problemi vardı geçen ay korunma önerdi eşimin doktoru şu an eşime normal dedi kuzum ya aslında ben çok şey yaşadım ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği önceki evliliğimden 16 yaşında kizim 13 yaşında oglum var oğlumun dogumundan 5 ay sonra istenmeyen gebelik ve kürtaj sonrasında aynı sene içinde rahim aski ameliyati ve sol yumurtalik 12 cm lik bir kist ile alındı hiç evlilik düşünmüyorken trafikte şimdiki eşimin arabasına çarptım eşimle tanıştığımda 32 yaşındaki canımın ici kızkardeşimi yeni toprağa vermiştim eşimle büyük bir aşk ve sevgi ile kısa bir süre içinde evlendik 1 yıl oldu evleneli 2016 kasım ayından beri bebek istiyorum eşimde çok istiyor ben anne oldum daha önce istiyorum eşimde baba olsun bazan kızıyorum ona sen benim kadar istemiyorsun diye kıyamam diyorki olursa dünyanın en mutlu adamı olurum olmazsa iki tane var zaten onları evlendirir dede nine oluruz diyor o öyle dedikce daha çok istiyorum bir bebeğimiz olsun ocak ayında düşük yaptim kendiliğinden gebe kalmıştım olmayacak diye çok korkuyorum ayyy ne çok yazdım kusura bakma canim ya dertlesmek iste canim ya hakkını helal et ne olur.
bende öyle düşünüyorum cuma 11.8 kan degeri 48 saate sifirlanmis olurdu ki idrarda hiç çıkmazdı diye düşünüyorum
Bugün idrar negatif oldu canim 11.gun igneden sonra kan verdim şu anda da üreme sağlığı konulu seminerdeyin nerdeyse ağlayacağım hiç konsantre olamıyorum konuya bak üreme sağlığı ben üreyemiyorum offff Allahim isyanımı affet çok üzülüyorum. Kasiklarım adetim yaklaşınca nasıl ağrıyor ise aynen öyle ağrıyor muhtemelen iki üç güne kadar gelecek gözümün nuruKan testini tekrarla değer iki katına çıkmışsa hamilesin canım bu kadar stres yapma git kan ver rahatlaAyrıca iğnenin etkisi bende 12 gün kaldı ama maalesef hamile değildim. İdrar testi jandaki 4,20 yi silik pozitif göstermişti yani çatlatma iğnesinde idrar testi çok kafa karıştırıcı olabilir canım. Hayırlı haberler alırsın inşallah hikayemiz çok benzer :)
Canim evlilik hikayemizde benziyormuBugün idrar negatif oldu canim 11.gun igneden sonra kan verdim şu anda da üreme sağlığı konulu seminerdeyin nerdeyse ağlayacağım hiç konsantre olamıyorum konuya bak üreme sağlığı ben üreyemiyorum offff Allahim isyanımı affet çok üzülüyorum. Kasiklarım adetim yaklaşınca nasıl ağrıyor ise aynen öyle ağrıyor muhtemelen iki üç güne kadar gelecek gözümün nuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?