- 31 Mart 2017
- 684
- 560
- 103
- 44
Ah canim benim bende aynı durumdayım sözde doktorum ovitrelle beta hcg yi etkilemez o alfa hcg diyor ama bende seninle aynı durumdayım dünde bugünde gebelik testlerim pozitifMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 1.5 yıllık evliyim evlendiğimden beri korunmuyorum 1 kimyasal gebeliğim oluştu pco rahatsızlığım var yumurtlama tembelliği var eşimde sperm sayı azlığı ve hareket sorunu var yani anlayacağınız normal yollarla Zor görünüyor bebek bu ayın 30 unda çatlatma iğnesi vuruldum bugğn 9. Günüm hala idrar testinde pozitid çıkıyor ne zaman negatif sonucu alırım çok istiyorum hamile kalmayı
Ay inşallah vardır canım ya öyle istiyorym ki ama iğneyi yaptığımın ertesi günü baya koyuydu test git gide silindi merak ediyorum acaba hamile miyim değil miyim çok istiyorum çok yalvardım rabbime çok dua etrim inşallah kabul etmiştirAh canim benim bende aynı durumdayım sözde doktorum ovitrelle beta hcg yi etkilemez o alfa hcg diyor ama bende seninle aynı durumdayım dünde bugünde gebelik testlerim pozitif
Valla canim okudugum makaleler yapilan yorumlar ignenin etkisinin 12 gune kadar devam ettigi. Ama bence ekisini bir hafta icinde kaybediyo. Yada ignenin markasina gore. Keza benim igne choriomon du. Sadece yumurtam catlarken sanci yapti. Başka hicbir etkisini gormedim. Umarim guzel haberler verirsin. Doktorun mutlaka bi bildigi vardir ki sana oyle soylemistir. Biliyorum gunler gecmiyo ama beklemekten baska caremiz yok
Canim benim sen iğneden sonra kaç gün gebelik testi kontrolü yaptin hani iğnenin etkisini tespit etmek amacı ile ve kaçıncı gün etkisi sıfırlandı hani ben dune kadar hiç test yapmamıştım dün ve bugün silik pozitifAy inşallah vardır canım ya öyle istiyorym ki ama iğneyi yaptığımın ertesi günü baya koyuydu test git gide silindi merak ediyorum acaba hamile miyim değil miyim çok istiyorum çok yalvardım rabbime çok dua etrim inşallah kabul etmiştir
Canım iğnenin ertesi günü yaptım kopkoyu çift çizgi vardı sonra 6. Günü yaptım yine pozitifti ama biraz silinmişti sonra 9. Gün yaptım hala silik pozitif veriyor daha önce kşmyasal gebelik yaşadım adete 4 gün kala yani 10. Gün testte çok silik çizgi vardı öyle öğrendimCanim benim sen iğneden sonra kaç gün gebelik testi kontrolü yaptin hani iğnenin etkisini tespit etmek amacı ile ve kaçıncı gün etkisi sıfırlandı hani ben dune kadar hiç test yapmamıştım dün ve bugün silik pozitif
Yani sizin kimyasal gebelikle mi alakalı idi pozitiflik yoksa ilaçmiydi acaba yada ikisi birbirine mi karıştı.Canım iğnenin ertesi günü yaptım kopkoyu çift çizgi vardı sonra 6. Günü yaptım yine pozitifti ama biraz silinmişti sonra 9. Gün yaptım hala silik pozitif veriyor daha önce kşmyasal gebelik yaşadım adete 4 gün kala yani 10. Gün testte çok silik çizgi vardı öyle öğrendim
Yanı ben tam olarak anlayamadım çok özür 10.gun silik pozitif kimyasal gebelikmiydi ovitrelle etkisimiydiYani sizin kimyasal gebelikle mi alakalı idi pozitiflik yoksa ilaçmiydi acaba yada ikisi birbirine mi karıştı.
Kimyasal gebelik geçirdiğim ay kendiliğinden hamile kaldım ilaç ve iğne kullanmadım bu benim ilk iğne tedavim ve sonucu çok merak ediyorymYani sizin kimyasal gebelikle mi alakalı idi pozitiflik yoksa ilaçmiydi acaba yada ikisi birbirine mi karıştı.
Ignenizin kaçıncı günü ve pozitiflik hangi gün vardı biraz yazarmisiniz birde ben 3 gündür hem çok duygusal gem çok gergin çok cabuk sinirleniyorum ne bileyim iste psikolojikmi bir sürü soru var kafamda menstrual siklusumu sabırla bekleyebilsem tüm sorularım cevaplAnacak ama o sabrı gösteremiyorumKimyasal gebelik geçirdiğim ay kendiliğinden hamile kaldım ilaç ve iğne kullanmadım bu benim ilk iğne tedavim ve sonucu çok merak ediyorym
Benimde ilk tedavim sadece süreci hızlandırmak için ocak ayında bende benzer bir düşük yaşadım korunmayı bıraktıktan bir ay sonra kaldım hamile düşük yaptim bir ayda doktor korunma verdi bu ay ilk çok umutluydum iki dominant folikül gelişmişti ovitrelleyi sırf ikisini aynı anda çatlayıp ikiz şansını artırmak yaptırdı doktorum ama umudumu iyice kaybettim başka hiçbirşeye odaklanamiyorumIgnenizin kaçıncı günü ve pozitiflik hangi gün vardı biraz yazarmisiniz birde ben 3 gündür hem çok duygusal gem çok gergin çok cabuk sinirleniyorum ne bileyim iste psikolojikmi bir sürü soru var kafamda menstrual siklusumu sabırla bekleyebilsem tüm sorularım cevaplAnacak ama o sabrı gösteremiyorum
Canım hayırlısı olsun hakkımızda benim eşimin sperm hızı ve sayısı düşük normal yollarla gebelik zor görünüyor ama allahtan ümit kesilmez 12 gün beklemek gerekiyormuş iğne etkisi geçsin diye 15 nisan bat günüm inşallah adet olmam da hamile kalırımBenimde ilk tedavim sadece süreci hızlandırmak için ocak ayında bende benzer bir düşük yaşadım korunmayı bıraktıktan bir ay sonra kaldım hamile düşük yaptim bir ayda doktor korunma verdi bu ay ilk çok umutluydum iki dominant folikül gelişmişti ovitrelleyi sırf ikisini aynı anda çatlayıp ikiz şansını artırmak yaptırdı doktorum ama umudumu iyice kaybettim başka hiçbirşeye odaklanamiyorum
Benimde aşırı gaz ve karın şişkinliğim var ipne etkisi olabiliyormuş birde normalde adet öncesi göğüslerim çok acırdı bu ay hiç acımıyor progesteron testi yaptırdım sonuç 20 çıktı doktor gayet iyi aonuç yumurtan çatlamış rahim de kalınlaşmış bekleyelim dedi ara ara kasıklarımda bat a hissediyorum ama buda iğne etkisiymişIgnenizin kaçıncı günü ve pozitiflik hangi gün vardı biraz yazarmisiniz birde ben 3 gündür hem çok duygusal gem çok gergin çok cabuk sinirleniyorum ne bileyim iste psikolojikmi bir sürü soru var kafamda menstrual siklusumu sabırla bekleyebilsem tüm sorularım cevaplAnacak ama o sabrı gösteremiyorum
Benimde aşırı gaz ve karın şişkinliğim var ipne etkisi olabiliyormuş birde normalde adet öncesi göğüslerim çok acırdı bu ay hiç acımıyor progesteron testi yaptırdım sonuç 20 çıktı doktor gayet iyi aonuç yumurtan çatlamış rahim de kalınlaşmış bekleyelim dedi ara ara kasıklarımda bat a hissediyorum ama buda iğne etkisiymiş
Canım benim ben de seninle aynı durumdayım. Bugün iğnenin 12. Günü. Perşembe idrar testinde gölge gibi ikinci çizgi çıktı ertesi gün baya belirginleşti. Cuma günü kan verdim 3 küsur bi şey çıktı şimdilik negatif dediler. Cumartesi günü yani dün tekrar idrar testi yaptım evde ikinci çizgi çıkmadı ama bu sabah baktığımda yine ikinci çizgi oluşmuş. Kan değeri negatif çıkıp sonradan pozitif olanlar da var, okudum burada. Benim adete daha 5 gün var bilmiyorum inşallah rrken olduğu için negatif çıkmıştır . Ben de kaç gündür çok kötüyüm. Senin adet günün ne zaman canım?Ya ben şaşırdım iyice 1 saat sonra baktim dün zor görünüyordu ikinci çizgi bugün hiç çıkmamıştı 1 saat kadar sonra dunkunden biraz daha belirgin çizgi olduğu daha belli cumadan bugüne zaten kanda cuma günü 11.8 çıkmıştı 48 saat geçti tamamen yok olması gerekmiyormu lütfen konu ile tecrübesi olan bir cevap verebilir mi uyku uyumuyorum hep agliyorum
merhaba canim adet günü folikulun çatlamasına bağlıdır folikül catladiktan sonra 14 günde hormonlar menstrual soyulmayi hazırlar 5 6 gün sonra olmam lazım benim doktorum ovitrellenin öyle bir etkisi yok dedi .iki gün önce iğnenin 8.gunu idrar silik pozitif kan degeri 11.8 cıktı bugüne etkisi geçmesi gerekiyordu 48 saat geçti bugün yine pozitif hemde dune göre bir tik daha belirgin aslında 10.gune etkisi kalmıyormuşCanım benim ben de seninle aynı durumdayım. Bugün iğnenin 12. Günü. Perşembe idrar testinde gölge gibi ikinci çizgi çıktı ertesi gün baya belirginleşti. Cuma günü kan verdim 3 küsur bi şey çıktı şimdilik negatif dediler. Cumartesi günü yani dün tekrar idrar testi yaptım evde ikinci çizgi çıkmadı ama bu sabah baktığımda yine ikinci çizgi oluşmuş. Kan değeri negatif çıkıp sonradan pozitif olanlar da var, okudum burada. Benim adete daha 5 gün var bilmiyorum inşallah rrken olduğu için negatif çıkmıştır . Ben de kaç gündür çok kötüyüm. Senin adet günün ne zaman canım?
Eğer daha belirginse hamile olma ihtimalin yüksek canım inşallah öyledirmerhaba canim adet günü folikulun çatlamasına bağlıdır folikül catladiktan sonra 14 günde hormonlar menstrual soyulmayi hazırlar 5 6 gün sonra olmam lazım benim doktorum ovitrellenin öyle bir etkisi yok dedi .iki gün önce iğnenin 8.gunu idrar silik pozitif kan degeri 11.8 cıktı bugüne etkisi geçmesi gerekiyordu 48 saat geçti bugün yine pozitif hemde dune göre bir tik daha belirgin aslında 10.gune etkisi kalmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?