Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Adet olduktan sonra memlekete gidecem bu sebeple bir ay ara vermeyi düşünüyorum
Bu arada sormadım k.bakma
Sende mi adetinin gelmemesini bekliyorsun veya bebeğin var mi

Adet olduktan sonra memlekete gidecem bu sebeple bir ay ara vermeyi düşünüyorum
Bu arada sormadım k.bakma
Sende mi adetinin gelmemesini bekliyorsun veya bebeğin var mi

Benim büyük 2 kızım var 3. için 6 aydır uğraşıyoruz ama bende de çatlama problemi var canım. Sonrada gelişen bir pko öyküm var. Birde 6 ay önce mirena spiral takılıydı o da rahim duvarını inceltiyormuş. Yani zamanı var demek ki bizim nazlıların bekliyoruz :)

Cok guzel iki tane kız. Hayalimdir bir kızımın olması. Tabi rabbim bana da sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende klomen ve ovıtrella kullandım bugun ıgnenın 12.gunu test yaptım coook sılık grı gıbı ama pembe degıl ne zaman tekrarlasam acaba

Bu arada gonal f ıgnesını karsılamadı bende elınde fazla olup uygun fıyata temın edebılıcek bırı varsa ulassın ıstanbuldayım eczacı sadece %10yapıyo cunku

Cunku bu ayda olmazsa gonal f ıle asılama olucak 6. Klomen denemem 5 yıldır korunmuyoruz

Arkadaşlar merhaba, bugün öatlatma ipnesinin 10. Günü ve dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım. 3, 70 gibi bi değer çıktı. Reglme daha 1 hafta var. Acaba bu deperin sonradan artma ihtimali olur mu yoksa sonuç bu mudur? Önce negatif görüp sonra değeri yükselen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Çok kötü oldum bugün

Arkadaşlar catlatma ignesinden kac gun sonra adet olunuyor
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum uzun zamandan beri neredeyse tüm topikleri okudum soru sormak yada durumumu anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum eşim artık kafayı yemek üzere olduğumu söylemeye başladı.

Ben adetin 10.gunu iki dominant folikül ile 11.gun ovitrelle vuruldum esasında çatlama vs problemim yoktu sadece ikiz olur umudu ile aynı anda çatlatmak istedi doktorum dün ovitrelle 8.gunum idi sabah idrarda silik pozitif ve dun akşam daha belirgin pozitif idrarda dün sabah kanda beta hcg 11.8 cıktı bugün itibari ile idrar testlerim hala silik pozitif çıkıyor ben iğne etkisi olabilir diye düşündüm

Fakat doktorum iğnenin öyle bir etkisi yok dedi dikkat et bir hafta sonra tahlili tekrarla dedi ancak içim hiç inanmadı doktorumun söylediğine çünkü biz kanda ve idrarda beta hcg ye bakıyoruz ovitrelle içeriği alt birim olan alfa hcg ve vücut onu gebelikte yükselen beta hcg olarak algılayabiliyor ama ben hiçbirinede inanamıyorum var yada yok bana fikir verebilecek bir arkadaş varmi çok ama çok istiyorum çok fazla şansım yok sol yumurtalık yok yaş 36 hormon değerlerim mükkemmel seviyede ocak ayında bir kaç ay önce düşük yaptim kendiliğinden oluşan bir gebelikti olmayacak diye çok korkuyorum Rabbim hepimize sabir sebat versin kucagimizi omrumüzü evlatlarımızla şenlendirsin insallah...

Ben sırf teste pozitif nasıl oluyo onu görmek için 10.gün test yapmıştım ve negatifi görmüştüm bu yüzden bence büyük ihtimal hamilesin. Darısı başıma. Ama yinede adetinin gecmesini bekle derim ben

Çok sağol arkadaşım cevap verdiğin için bugün 9.gunu iğnenin silik pozitif hala burada okuduklarıma bakılırsa iğne etkisi doktorum öyle bir etkisi yok dikkat et bir hafta sonra tekrarla diyor yine sağlıkciyim araştırmalarım üzere alfa hcg yani ovitrelle gebelik salginan bhcg yı etkilemiyor bir konu daha iğnenin kanda yarılanma ömrü 4.5 saat yani her 4.5 saatte bir bir önceki değerin yarısina düşüyor iğne etkisi 9.gune kalırmı acaba

Yanı dün 11.8 çikan beya hcg iğne etkisi ile öyle cıktı desek iğnenin kanda yarılanma ömrü 4.5 saat şimdiye neredeyse sıfırlanmış olması gerekir ki idrarda hayaleti bile çıkmazdı sadece yorumlama yapmaya çalışıyorum

Saglikci degilim ama cogu doktor igne etkisi olacagindan hemen test yapmayın diyor. Artık kime neye inanacagimizi sasirdik. Insallah hamilesindir. Bugun igneden sonra 16.günüm. cogu doktor ignenin 15.günü test yapin derken benim doktorum adetin 3 gün gecikince gel dedi. Umarim sana da bana da rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verir

Amin canim benim inşallah peki sizin bilginiz varmı bu iğne kaçıncı güne kadar etkiliyormuş beta hcg yi

Amin canim benim inşallah peki sizin bilginiz varmı bu iğne kaçıncı güne kadar etkiliyormuş beta hcg yi
Ama benim bildigim kadarı ile zigot implante olduğu andan itibaren hücreler arası beta hcg salgısı kanda poziriflesiyorki bu da 8.gunden itibaren yani ovum ile sperm buluşmasından sonra 8.ve 10.gunlerde kanda varlığı tespit edilmeye başlanıyor ki bu hafta yine üreme sağlığı eğitimim var konusunda uzman olan eğitimcilerimizin verdiği anotomik bilgilere dayanarak söylüyorum yani canim ovum catladiktan ve sperm ile tahmini buluşma tarihinden itibaren beta hcg kanda varlığı düşükte olsa saptanabilir yani seninde oluştuysa bir gebelik (bütün kalbimle insallah)şu an kaninda minimal düzeyde de olsa çıkabilir ben ovitrelle vurulmamış olsaydım şu an mutluluktan ucuyor olurdum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 1.5 yıllık evliyim evlendiğimden beri korunmuyorum 1 kimyasal gebeliğim oluştu pco rahatsızlığım var yumurtlama tembelliği var eşimde sperm sayı azlığı ve hareket sorunu var yani anlayacağınız normal yollarla Zor görünüyor bebek bu ayın 30 unda çatlatma iğnesi vuruldum bugğn 9. Günüm hala idrar testinde pozitid çıkıyor ne zaman negatif sonucu alırım çok istiyorum hamile kalmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…