Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bugun 12.gunum catlama ıgnesının 9.gun hıcbısey yoktu testte coook sılıktı grı gıbı suan 12.gunde daha pembe ama sılık umutlanıyımmı bılmıyorum pazartesı kan sonucumda cıkıcak

AHHH ahhh bendeşafak sayıyorum 28 i gecesi çatlatma iğnesi vuruldum. sizce ne zaman yapayım testimi?

Benim de catlatma ignemin 13.günü. .heyecanla bekliyorum.ne zaman kan testi yaptırmak gerekiyor ki acaba..
Ben 12. Gun idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti 13. Gun kan testi yaptirdim pozitif cikti bence yaptir test cikabilir beklemek cok zor biliyorum

Ben 12. Gun idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti 13. Gun kan testi yaptirdim pozitif cikti bence yaptir test cikabilir beklemek cok zor biliyorum
Evet zor gerçekten. .ovulasyon testi vardı evde ondan yaptım çok koyu olmasa da 2.çizgi belirgin çıktı. .

Arkadaslar bugun ıgnenın 13. Gunu sabah tekrarladım testı sılık pozıtıf hala dunkıyle aynı sılıklıkte daha koyu deıl ıgne etkısı 13 gunde hala devam edermı tecrubelı arkadaslarımdan yorum beklıyorum

Tüp bebekte transfer güni çatlatma iğnesi vurdular..6. Günkü beta hcg 11.47 çıktı..iğnenin etkisimidir?

Kızlar 11.günde keain sonuç çıkarmı 6 günüm var daha ama şimdiden bilgilenip iyice öğrenip ona göre uygılicam.

Kasıklarımda batmalar oluyor benim sizde de oldumu

Kızlar günaydın , Bugün 10. günüm . Ama göğüs ucum acıyor dışında hiç bişey yok. Belirti namına....
Sizdeki haberler nasıl?

İlk hamileliğimde 14. gün test yaptırmıştım. ama 10günden sonra çıkar diyorlar.

Kızlar 11.günde keain sonuç çıkarmı 6 günüm var daha ama şimdiden bilgilenip iyice öğrenip ona göre uygılicam.

Kasıklarımda batmalar oluyor benim sizde de oldumu

Canım anneler gününde yaptırsakmı? dr 12. gün yaptır dedi. 11. gün anneler günü

KHENA
1 gün daha bekleyebilirmiyim bilemiyorum ama o gün öğrenmek ayşşşş çok güzel olur kız sen 3 mayısta akşam vurdurmuştun diğmi ?

evet canım 18:45 te
Araştırmalarıma göre iğneyi vurdurduğun gün ilişkiye girersen çatladığı zaman spermi direk içine alıyormuş

İnşallah ikimizde olumlu sonuç alırız benim kasıklarımda ağrılar oluyor.Akıntımda var ıslak ıslak çoğul gebelil istiyorumya hadi hayılısı

Benim iğneyi vurulduğum günün ertesi günü dr a gittim. bugün ve yarın dedi bir tek. gün aşırı bile demedi ama ben devam ediyorum
inşallah sonuç alırız canım bende hafif ağrıvar akıntı yok. İnşallah bebişlerin olur. kız o 6 yumurta birden döölenirse ne yapcan

Benim doktorum 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi.Ben iğneyi vurdurmadan önce vurdurduktan sonra ilişkiye girdim afedersin sadece dün girmedim sperm daha güçlensin biriksin diye günde 1.2 kez ilişkiye girdim.

Devam et zaten 5 günümüz kaldı 11.günde öğreniliyor rahatız :)
Aman kız 6sı birden döllenmesin napcam dünya kadar olurum doktor 6 yumurtan var dedikten sonrada femara kullanıp menogon vurdurdum biraz daha yumurta arttıysa yandımmmmm üçüze kadar yolum olsun yeter

Mrb arkadaslar. Daha once buraya yazmstm ins hatrlayanlar olacaktır. Ben dha önce bi düşük, iki ay klomen ve ovitrelle tedavisi görmüştüm. Ancak tutmadi snra aslan pencesi vb alternatif top da uyguladm yine olmadi. Bu sefer doktorumu degstrdm. Esenler medipol hastanesinde sehruz soysala gittim. Bana inofolic verdi. Onu kullanmaya basladm ve dün o ilaci kullanali 3 hafta oldu ve dün test yaptm pozitif çıktı. Sizlere tavsiyem tek bir doktora güvenip kendnze dert edinmeyin. Ne kdar özel bile olsa bir doktora kosulsuz şartsız güvenmeyin.

Hayırlısı diyelim sağlıklı olundan 3 ün 5 in önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…