çok ağrılı geçıo adet dönemim ewt doktoruma msj attım bakalm ne dicek olmadı pazartesi gidicem yanına hayırlısı hakkımızdaEvt ben Ağrı kesici atmistim çekilmeden once tam 7 ay erteledim korkudan ama öyle korkulcak bişey değil .Sancılı bir adet geciriyorsan onun en şiddetli halı gibi 10 saniye bir süreç geçiriyorsun o kadar ben sonrasindada gayet rahat bir şekilde kalktım yürüdüm ağrı eşiğin yüksek ise hiç korkma
Günün geçtimiBugün çatlatma ignemin 18 günü gelen giden yok .Ama idrar testi yapmiycam kızlar testte ikinci çizgiyi aramaktan kör olcam artık .bekliycem 1 2 gün daha gelmezse doktora gitcem
İnşallah olmazsın cnm rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin dualarını kabul etsin kucağımızı boş koymasın aratmasın çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallahİşte çatlatma iğnesinin 18. Günü 14 ve 16 günleri test yaptım silik çıktı başka yapmadım ama 14 de yaptığım daha koyuydu .Bu benim 3 .tedavim ilk ikisinde hep 18. Gün oldum
Canım göndersene testini bakalım benimde 10. Gün koyu da karşılaştırma yapalım bence olma ihtimali yüksek çünkü eğer iğne etkisi olsa bugünlerde çok silik çıkması ya da hiç çıkmAması lazımdıKızlar merhaba. .
Çatlatma iğnesi nin
10. Günü idrar testinde
ikinci çizgi pembe bir şekilde belirdi..
11. Günü daha koyu oldu. .
Sizce gebelik var midir
İğne etkisi midir? ?
Canjm dosya yükle dersen eğer büyük geliyorsa biraz kırp öyle yükleCanim foto yüklenmiyor ya
=/
Olabilir canım benim başıma gelmedi ama sonuçta hormon ya bir doktora görün canım şüphe kalırsa aklındaMerhaba kızlar bende iki ay klomen be otvitrelle kullandıktan sonra bu ay kullanmadım kendi haline bıraktım tabi yine olmadı ve adetim biraz azaldı ilaç etkisimidir acaba kullanıp böyle bişey yaşayan arkadaşlar varda yazabilir mi
Canım olabilir de olmayabilir de çünkü ben ikinci aşılamam da hamileydim ve 12. Gün öğrenmiştim bunda ise 14. Güne kadar silik çizgi çıktı bugün ise negatif çıktı hatta sana 14. Günkü resmimi göndereyimKizlar ignenin 12. Gunu boyle cikti test hamile miyim
Anladim canim cok umitlenmiyim o zaman hepimize hayirlisiyla nasip etsin allahim insallahCanım olabilir de olmayabilir de çünkü ben ikinci aşılamam da hamileydim ve 12. Gün öğrenmiştim bunda ise 14. Güne kadar silik çizgi çıktı bugün ise negatif çıktı hatta sana 14. Günkü resmimi göndereyim
Canjm dosya yükle dersen eğer büyük geliyorsa biraz kırp öyle yükle
Geçmiş olsun canım bende bugün oldum tam olarakGaliba adet oluyorum, pembe akıntı başladı.. :/
Geçmiş olsun canım bende bugün oldum tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?