- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Ben 13.gün yaptım tek çizgi çıktı bence bişe warsa çıkar yapmalısın idrar testi
Amin canım 3 gün war adet olmama inşallah geç döllenme olmuştur testi tekrarlicam allahm emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah çünkü psikolojik olarak çok etkilioHayrlısı olsun Canm, adet olmasan tekrarla testini çünkü bende çok silik çıkmıştı kanda değerim 60.. şşmşd de öle bi korku sarıyor değerim artacak mı diye.. çok sabır gerektiren bi yol allhım yardım etsin hepimize
İnşallah cnm rabbim gönlüne göre wersinSelam kızlar dün oldum iğnemi.
İnş pozitif sonuç alırız..
İnşallah cnm rabbim gönlüne göre wersin
menogon kullandm 3 kutu clomen de kullandm 6 nisanda ovitrelle oldum bugun test yaptm ama sonuç hüsranAmin inşallah.. Sağolasın.
sende mi kullandın?
Ben
menogon kullandm 3 kutu clomen de kullandm 6 nisanda ovitrelle oldum bugun test yaptm ama sonuç hüsran
Üzüldüm inşallah gelecek ay olumlu olur. .
:/[/QUO inşallah cnm benim
o zaman hamile değilim çünkü idrar testinde çıkmadı. kan testi için beklemedeyim daha .idrar testinde bile çıkması lazım canım
Evde yapılan idrar testi çoğunlukla yanıltıcı oluyor kanda test yaptir kesin sonuç alırsınMerhaba kızlar bugün çatlatma ignemin 17.gunu 14.gun test yaptım ve silik çıktı 16 gün tekrarladim bu sefer daha silikti.Varmı acaba var ise koyulasmasi lazımdı sorunlumu diye çünkü oncedende kayiplarim olduğu için.rabbim kimsenin kucağını evini boş neşesiz birakmasin
Bugun lekem geldi kasıklarımda çok ağrıyo bu ay da tutmadı aşılama yaptırmak için rahim filmi çektirmek gerekiyomu bilen warmı arkadaşlarEvde yapılan idrar testi çoğunlukla yanıltıcı oluyor kanda test yaptir kesin sonuç alırsın
Korkuyorum rahim filmi çektirmektenDaha önce cektirmediysen ve hiç hamile kalamadiysan cektir derim eğer tuplerinde sorun var ise onca tedavin caban boşa olmuş olur
Korkuyorum rahim filmi çektirmekten
ya arkadasım yeni çektirdi kız baygınlık geçirdi resmen tansiyonu düştü tüp bebek tedavisi görüyo çok kanaması oldu ondan korktum bende aşılama için ne raporu çıkarıyolar canımBen geçen hafta çektirdim canım, korkulacak bişey yok evet hiç ağrısız sızısız diyemem ama dayanılmayacak bişey yok ki ben normal muayenede de çok zorlanıyorum. Aşılamayı Devlette yaptıracaksan raporu onlar çıkarıyorlar zaten
ya arkadasım yeni çektirdi kız baygınlık geçirdi resmen tansiyonu düştü tüp bebek tedavisi görüyo çok kanaması oldu ondan korktum bende aşılama için ne raporu çıkarıyolar canım
anladm canım ağrı kesici flan içsek acısını azaltmazmı acaba bide rapor ne raporu canımTansiyon düşüklüğünü bende yaşadım ama kendimi kasmaktan korkudan diye düşünüyorum. Benim kanamam çok az oldu o da aletlerden kaynaklanıyor içerden gelen bi kanama değil yani. Özelde 550-600TL anestezi ile de çekiliyormuş ama bence değmez 10dk lık bir işlem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?