Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Hayırlı sonuç al insallah canim ben ne zaman test yapmalıyım cuma 2 haziranda igne vuruldum ve bugün adet olucakmisim gibi belim karnım agriyo sence varmidir

Hayırlı sonuç al insallah canim ben ne zaman test yapmalıyım cuma 2 haziranda igne vuruldum ve bugün adet olucakmisim gibi belim karnım agriyo sence varmidir
14 yada 15 haziranda yapsan cikabilir.. ben 17 haziranda yapicam bekleyebilirsem tabiumrarim hamilelik belirtisidir. Biliyosun adetle cok benzer belirtiler.. bnde simdilik agri falan yok

Merhaba bende 3 haziranda ovitrelle vuruldum 2 tane bugün idrar testi yaptım sonuç negatif ama belirtilerde var gibi çok üzüldüm erkenmi acaba daha ?

Test yapan var mı kıZlar 23 haziran kan testi istedi benim doktorum ben beklemedeyim

Pazar ve pazartesi ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum 5 yumoş vardı 5 gün çalışma 23 haziran kan ver dedi doktor

Arkadaslar 1 haziran catlatma ignesi yapildi.12. Gun idrar tahlili yaptim ama sonuc negatifti.sizce ne kadar daha beklemeliyim.artik dayanamiyorum kanda mi baktirsam diyorum ama yine hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum ( 10. Gun adet sancisi yasadim ciddi sekilde. Acaba tutunmaya mi calisiyo bu yuzden mi sancim oldu.tecrubeli arkadaslar cevap verin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…