Banada doktor bu ay yeniden tedavi önerdiBen de bekliyordum ama malesef Olmadi hayirlisi diyelim bu ay tekrar basladim tedaviye insallah bu ay olur
Benim kahverengi lekem var sadece akşama.doğru oldu
Kızlar bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm yerleşme kanamasiydi sanırım Allah hepinize bu mutluluğu yasatsin
Hadi hayırlısı camım çok sevindimKızlar bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm yerleşme kanamasiydi sanırım Allah hepinize bu mutluluğu yasatsin
Belirtilerin var mıydı canım??Ben 12 gun yaptım.çizgi silik çıktı sende bekle 12 13 gun yap hayırlısıyla.insalah vardir
Başka hiç belirtin yok mu ağrın sızın falan..??Sadece çok halsizdim bide afedersin idrarim parlak parlak geliyordu sanki kum dokuyomusum gibi benim lekem.oldu kesildi hemen ordan anladım ben test yaptım
Benim iğnemin 14.günü düne kadar karnım ve göğüslerim ağrıyordu ama ağrılarım geçti..Kasik ağrım vardı hala var goguslerim agriyo uçları kasiniyo
Ben 10.günü yaptığımda negatifti canım... iğnenin etkisi yoktu yani..Kızlar çatlatma iğnesi vücuttan tam olarak kaç günde atılıyor bileniniz var mı?? Benim iğnenin yapıldığı günle birlikte 11.günüm .idrar testinde çıkar mı hala?
Korkunu anlıyorum arkadaşım..benim de 2.ve muhtemelen son denemem..fsh değerim çok yükseldi çünkü..transferin 7, çatlatma iğnesinin 11.gününde böyle çıktı idrar testinde..hemen dibimde özel bir hastane var ama ben de senin gibi çok korkuyorumBen 10.günü yaptığımda negatifti canım... iğnenin etkisi yoktu yani..
Şuan 14.günüm test yapmak istemiyorum
Tüp bebek mi oldun sen??Korkunu anlıyorum arkadaşım..benim de 2.ve muhtemelen son denemem..fsh değerim çok yükseldi çünkü..transferin 7, çatlatma iğnesinin 11.gününde böyle çıktı idrar testinde..hemen dibimde özel bir hastane var ama ben de senin gibi çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?