Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Benım bugun iğnenin 20.günü idrar testi Yaptım iki dakika silik cızgı cıktı kamera patlatıyor ve cok az belli oluyor iğnenin etkisi kalmamıstır değil mi?

Gecen ay 2 sınde oldum bu ay bat ya yarın ya da 2 Eylül olması Lazım demin gene Yaptım Düne gore koyuluk cok az arttı ve bugun ilk tuvaletımde idrarda peçeteye beyaz Akıntı geldı galıba yok bebiş

Akıntı normal canım kişiden kişiye değişiyor. Sen içini ferah tut benim Dr kan istemeseydi hala adet olucam diye beklerdim çünkü belirtilerim hala adet gelecekmiş gibi başka bir değişiklik yok.

Akıntı normal canım kişiden kişiye değişiyor. Sen içini ferah tut benim Dr kan istemeseydi hala adet olucam diye beklerdim çünkü belirtilerim hala adet gelecekmiş gibi başka bir değişiklik yok.
Bugun Düne göre biraz daha koyu canım bir bakabılır mısın normalde daha net gozukuyor kamerada cok parlıyor 5 dakıka sonunda ki halı bu

Burası cok küçük bir yer canım tanıdığımız gorevlıler Olmasına rağmen kan alımı yokmus bayram sonuna kadar,beklemek cok zor canım sence ümit var mı?

Dualarım seninle canım haberi aldığında beni etiketlemeyi unutma şimdiden tebrik ediyorum seni :)
inşsllsh canım benım,cok tesekkur ederım ama ıkıncı cızgı var değil mi ve ıgnenın etkısı kalmamıstır demı artık kusura bakma trkrar tekrar soruyorum heyecanıma ver :)

Bugün iğnenin 21. Günü yanlış hatırlamıyorsam yani kesinlikle iğne değil diyebiliriz. Çizgi de gayet net ortada olduğuna göre sağlıklı bir gebelik olması için dua edelim o halde :))

Bugün iğnenin 21. Günü yanlış hatırlamıyorsam yani kesinlikle iğne değil diyebiliriz. Çizgi de gayet net ortada olduğuna göre sağlıklı bir gebelik olması için dua edelim o halde :))
25.gün değerim 47 di 28. Gün 117 acaba normalmi bende henüz doktora gitmedim en son ayın 2 sinde adet olmuştum 3 gündür adet olacak gibi karnım ağrıdı doktorlar sitesi var Oray'a yazdım ilk günlerde adet olacak gibi his olur korkmayın dedi birde benim vajinada kaşıntı var

Ayın 25 inde demek istedim ben çok erken öğrendim ayın 2 sinde adet görmüştüm eşim yurt dışından 12 sinde geldi acaba ne zaman hamile kaldım 25 inde çıktı gebelik tedavi olmadım tedavi olduğum Zaman en azından Zaman'ını biliyordum kafam karıştı bide değerim Nasıl sizce

Değerin normal canım ama kaşıntı için Dr a gitmen lazım mantar vs varsa bir an önce ilaç kullanmalısın. Acile gidebilirsin bunun için hem kan testini de tekrarlamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…