Merhaba ben mart gibi tedaviyle hamile kaldım fakat düşük oldu şimdi tedavisiz hamile kaldım kızlar eşinize keçiboynuzu özü yedirin çok işe yarıyor bir ay yedirdim ve yumurtlama Zaman'ınızda üst üste 4 gün birliktelik 4 günden önce en az 10 gün ilişkiye girmeyin keçiboynuzu özü işe yarayacak inşallah hepiniz hamile kalırsınız
Can'ım 5 ay tedavi gördüm iğneli bir kere düşük yaptım 2 aydır tedavi olmuyorum incir kürü uyguladım eğer yumurtlama problemin varsa uygula inşallah hamile kalırsınGözünüz aydın inşallah sagsalim kavuşmayı da nasip eder Rabbim :)
Klomen ve çatlatma iğnesi genellikle yumurta tembelliği ve gelişip bir türlü catlamayan yumurtalarda kullanılıyor tıpkı benim ki gibi.. bu durumda eş tedavisi bir işe yaramıyor maalesef. Sperm hareket ve sayısı icin kullanılabilir diye düşünüyorum keçi boynuzu kürünü.. bilgi için ayrıca teşekkürler
Can'ım iğnenin etkisi geçmiştir hayırlı olsunEki Görüntüle 2037999 Eki Görüntüle 2038000 Eki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?
Eki Görüntüle 2037999 Eki Görüntüle 2038000 Eki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?
Senin de çatlatma iğnesi miydi canım benım 10.gün 1,20 12.gün 2,40 ondan sonra ki testler hep boyle silik cıkıyor olabılır mi snce?bugın 16.gün ve bat 2 Eylül ,sende de silik mi çıkmıştı kaçıncı Günler'de oldu?Canım benimde öleydi sata 5 gün kala değerim 47 di bence hamilesin
Senin de çatlatma iğnesi miydi canım benım 10.gün 1,20 12.gün 2,40 ondan sonra ki testler hep boyle silik cıkıyor olabılır mi snce?bugın 16.gün ve bat 2 Eylül ,sende de silik mi çıkmıştı kaçıncı Günler'de oldu?
Can'ım değerlerin yükselmiş çatlatma iğnesinin 11. Günü değerlerim hep 1 den aşağı olurdu sen hamilesin bence ve değerin 40 ın üstü gibi kite bakınca öle zannedersemSenin de çatlatma iğnesi miydi canım benım 10.gün 1,20 12.gün 2,40 ondan sonra ki testler hep boyle silik cıkıyor olabılır mi snce?bugın 16.gün ve bat 2 Eylül ,sende de silik mi çıkmıştı kaçıncı Günler'de oldu?
Bu arada benimde bat 2 eylül dün öğrendim gebeliğimi idrar tahlilim aynı seninki gibiSenin de çatlatma iğnesi miydi canım benım 10.gün 1,20 12.gün 2,40 ondan sonra ki testler hep boyle silik cıkıyor olabılır mi snce?bugın 16.gün ve bat 2 Eylül ,sende de silik mi çıkmıştı kaçıncı Günler'de oldu?
Yanlış söyledim bat 30 en son ağustos 2 de adet gördümBu arada benimde bat 2 eylül dün öğrendim gebeliğimi idrar tahlilim aynı seninki gibi
Eğerki gebe değilsen 10. Günden sonra değerin düşerdi senin yükselmişSenin de çatlatma iğnesi miydi canım benım 10.gün 1,20 12.gün 2,40 ondan sonra ki testler hep boyle silik cıkıyor olabılır mi snce?bugın 16.gün ve bat 2 Eylül ,sende de silik mi çıkmıştı kaçıncı Günler'de oldu?
İnşallahhh canım ben bir ümitsiz oldum 12.gün 2,40 cıkınca bugun 16.gün iğnenin etkisi olabilir diye Endişe ediyorumEğerki gebe değilsen 10. Günden sonra değerin düşerdi senin yükselmiş
Ayy canım bana ümit oldun İnşallahhh bende hamıleyimdir,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin seninde mi idrar testın cok sılikti?ve değerlerin nasıldı 12.günYanlış söyledim bat 30 en son ağustos 2 de adet gördüm
Can'ım resmi varda yükleyemedim benimde silikti Can'ım kan tahlilim 47 çıktı ben iğne olmadım eşim yurt dışındaydı ayın 12 sinde geldi tahminime göre 12. Gündü dünAyy canım bana ümit oldun İnşallahhh bende hamıleyimdir,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin seninde mi idrar testın cok sılikti?ve değerlerin nasıldı 12.gün
İğnenin etkisi 16.gün kalmaz Can'ım endişe etme iğnenin etkisi değildir inşallah hamilesindirİ
İnşallahhh canım ben bir ümitsiz oldum 12.gün 2,40 cıkınca bugun 16.gün iğnenin etkisi olabilir diye Endişe ediyorum
Canımm,yukleyebilirsen dosya yükle yazıyor Cevaplayı tıkladıktan sonra yazdığın yerde cevaplanın yanında dosya yükle yazıyor kusura bakma canım ısrarımın nedeni cok Heyecanlı olmam ve merak etmem bir ümit olsun istiyorum.inşallah canım ama cızgı cok silik benımİğnenin etkisi 16.gün kalmaz Can'ım endişe etme iğnenin etkisi değildir inşallah hamilesindir
Canımm,yukleyebilirsen dosya yükle yazıyor Cevaplayı tıkladıktan sonra yazdığın yerde cevaplanın yanında dosya yükle yazıyor kusura bakma canım ısrarımın nedeni cok Heyecanlı olmam ve merak etmem bir ümit olsun istiyorum.inşallah canım ama cızgı cok silik benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?