Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Can'ım yükledim

Can'ım 5 ay tedavi gördüm iğneli bir kere düşük yaptım 2 aydır tedavi olmuyorum incir kürü uyguladım eğer yumurtlama problemin varsa uygula inşallah hamile kalırsın

Ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım canım. Henüz 4+4 günlük

Benim de 5 gün kala 42 çıktı. Sen sonrasında hcg takibi yaptırdın mı canım?
Hayırlı olsun yok yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum geçen düşüğümde 2 günde bir yaptırmıştım herşey yolundaydı hcg ikiye katlanıyordu gecesi kanamam başladı bebek düştü onun için yaptırmıycam hiç bir anlamı yok bence herşey yolunda sanıyorsun fakat öyle olmuyo 8 kere kan verdim hepside gayet iyiydi işte fazla takmamak lazım kızım 12 yaşında onda kan tahlili bile yapmadılar sadece idrar testinde öğrenmiştim 10 gün sonrada kesesini görmüştüm

Bende iki kizimda senin gibi idrarda öğrenip direkt ultrasonda gördüm. Bu biraz nazlı çıktı 10 ay uğraştık e yaşta maluma varınca hormonlarin azizligine ugruyorsun acaba olmayacak mı diyorsun. Rahat olmak lazım hiç bir şeyin önüne gecemiyoruz sonuçta.. inşallah sağlıcakla alırız kucaklarimiza canım

Günaydın,Canım sen takip yaptırırken Beta hcg Ler hangi gün nasıl oluyor du ve idrar testin nasıl çıkıyordu?

Günaydın canım benim çatlatma ignesinin 13. Günü ilk kan testini yaptı dr.um 41.62 çıktı iki gün sonra 133.67 çıktı. Dün yani 18.gun 804.5 du değer. Salı günü keseyi görürüz dedi ama ben şehir dışında olacağım için bayram sonrasında gidicem tekrar.

Benim de 5 gün kala 42 çıktı. Sen sonrasında hcg takibi yaptırdın mı canım?
canım benimde yaşım var 38 yaşındayım 1,5 senedir uğraşıyordum 2 aydır umudumu kesmiştim artık umursamıyordum demekki söyleyenler doğru söylüyormuş düşünmemek gerekiyormuş

Gebelik testi yaptırmaya geldim dersen sanmıyorum bakacaklarını.. özele gitme imkanın varsa hiç düşünme derim
Bulunduğum ilçede özel yok kadın dogumcum özel bir hastanede o da il merkezinde bulunuyor ıkı saat uzaklıkta eşim çalıştığı için Otobüsle gitmem zor olucak peki bu erken gebelik testleri var hassas onlarda garantiye yakın bir sonuc Çıkabilir mi canım?

Can'ım adet günün bir kaç gün geçsin normal kitlerden sabah ilk idrarınla yap ilk 5 dakikada çıkması lazım

17.gune iğne etkisi kalmaz canım inşallah bebeğin seninledir
İnşallah canım daha test yapamadım ama iki günden beri midem bulanıyor ve gnden arkasından öksürükten sonra lavaboya koşuyorum kusacakmış gibi öğürüyorum üşütmüş olabilir miyim yoksa bebişim var mı acaba dua edin canım lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…