Canim bence 2-3 gün daha bekle ve hafta ici yap. Kana 12.gün geciyormus ya biraz daha sabredip bekle bakalim .. K kokulucilek123Kizlar nerhaba. Transferimin 3. Gunu ovitrelle ignemin 10. Gunu test yapsam ve pozitif cikarsa igneden mi bebisten mi pozitif olur nolur yardimci olun ilk tup bebek denememiz
Transferin 3. Günü bebekten dolayı pozitif çıkmaz. Çok erken.Kizlar nerhaba. Transferimin 3. Gunu ovitrelle ignemin 10. Gunu test yapsam ve pozitif cikarsa igneden mi bebisten mi pozitif olur nolur yardimci olun ilk tup bebek denememiz
Bugun ignenin 11. Gunu doktor gun verdi de 1 ekim dediCanim ignenin etkisi 10-12 gün süruyormus. O yüzden sabredip biraz daha beklemelisin bence. Hem transfer olmus dr sana beklemen icin süre vermedi mi ? K kokulucilek123
olmadı benım 18 .gun geldı malesefCanım pazrtsiye kadar bekle ve tekrar yaptir test eğer adet olmazsan. H handeali2012
Kimse yok mu bana yardımcı olcak
Malesef dedi hamile olursan gel yoksa ilaç verdi adetin 12 günü gel dediCanım merhaba.idrar testleri net sonuç vermiyor bazen.en neti kan tahlili.doktor kontrolünde değil misin zaten onun bu aralar senden kan tahlili istemesi lazım
Testlerde kullanım şekilleri yazar 10 dk sonraki çıkan sonuç geçersizdir....Kızlar mrba ben yeni katıldım aranıza banada yardım edin lütfen ben 16 gün önce çatlatma inesi oldum 15 gün gece erken gebelik testi yaptım ilk başta çıkmadı sabah baktımda hafif çıkmıştı sizce olmasa çıkar mı sonradan çizgi hiç böyle olmamıştı ve uvalasyon testi de yaptım oda çok hafif çıktı
Canım eder gebelik var sa ovu testin de iki çizgi kop koyu çıkardı belki daha erkendir bugün varsa ovu testi tekrar yap sıvı alımına dikkat ederek inşallah vardırKızlar mrba ben yeni katıldım aranıza banada yardım edin lütfen ben 16 gün önce çatlatma inesi oldum 15 gün gece erken gebelik testi yaptım ilk başta çıkmadı sabah baktımda hafif çıkmıştı sizce olmasa çıkar mı sonradan çizgi hiç böyle olmamıştı ve uvalasyon testi de yaptım oda çok hafif çıktı
ben catlatma ıgnesı vurulduktan 14 gun sonra ıkıncı sılık cızgıyı gormustum kan tahlılımde 128 cıkmıstı sonra 2 kat arttı cok sukur sende bence dırek kan yaptırKimse yok mu bana yardımcı olcak
Kan verdim bugun 17 günüm sonucu daha almadım ama doktor yoktur dediben catlatma ıgnesı vurulduktan 14 gun sonra ıkıncı sılık cızgıyı gormustum kan tahlılımde 128 cıkmıstı sonra 2 kat arttı cok sukur sende bence dırek kan yaptır
Moral falan kalmadı vallahi heveste kalmadı artık doktor yoktur dediCanım eder gebelik var sa ovu testin de iki çizgi kop koyu çıkardı belki daha erkendir bugün varsa ovu testi tekrar yap sıvı alımına dikkat ederek inşallah vardır
İnsanın hevesini kursağında bırakıyorlar bu ne böyle canım bozma moralini onun da bi zamanı var hayırlı bi zamanda verir rabbim inşallahKan verdim bugun 17 günüm sonucu daha almadım ama doktor yoktur dedi
Canim catlatma ignesjnden 14-15 gün sonra gebelik testinde sonuc cikar. Ama kesin sonuc elbette kanda belli olur. Sonucunu bizlere de yaz mutlaka. Hakkında hayrlsı olsun inşaallahMoral falan kalmadı vallahi heveste kalmadı artık doktor yoktur dedi
Ikinci yumurtan kücükse buyuyp catliyor demektir. Sen yine de tüm fırsatları degerlendir mutlaka. Yumurtalar kac mm idiigne vurulduğunda ?Benim bi sorum olucak ovulasyon testinde 3 gün önce pozitifi gördüm sonra silikleşti bu sabahda tekrar pozitif oldu 2 tumurtam vardı ilimcisi öi çatlıyo yani kafam karıştı çatlatma iğnesi de olmuştum 5 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?