Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaşlar bu haberi burdan paylaşmak ne kadar doğru ama yine de belki ümit olurum fıkrınızı değiştiririm diye yazmak istedim.2 buçuk yıllık ewliyim hiç korunmadık ama her ay hüsrana uğradım tedaviler gördüm iğneler vajinal fitiller haplar çatlatma iğneleri ne warsa denedim son çare tüp bebek yaptırmaktı benim için eltim ewlendikten sonraki ay hamile kaldı doğurdu bir sürü şey söylendi olmuo mu tedavi gör olmazsa da üzülme falan filan işte bu süreç sıkıntılı olduğu için tedaviyi biraktım 3 4 ay sonra namaza başladım çok dua ettim rabbime çok yalwardım ve o ay hamile kaldım inanamadım şu an çok yeni hamileyim ama rabbim nasip etti sunun farkına warmamı sağladı ne kadar uğrasırsam uğrasayım ne kadar üstüne düşersem düşeyim doktorlar hocalar hiç önemli değil vakti saati gelmemişse ne yapsan boşuna.üzerine düşmeyin lütfen kendinizi yıpratmayın ben çok yıprattım ne zaman waz geçtim allah o zaman nasip etti inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin koynumuzu kucağımızı boş koymasın aratmasın.rabbim dualarımızı kabul eysin inşallah.hepinize selamlar biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin.

Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve evlat nasip etsin canım :)

Rabbim sağlıcakla kucaginada almayı nasip etsin inşaallah ama gerçekten doğru vakti zamanı gelmeyince olmuyor bende bir sene boyunca uğraştım senin gibi herşeyi denedim olmadı çok yorulmuşum artık bıraktım herşeyi Rabbim verirsede vermessede ne yapalım dedik ve o ay hamile kalmışım farkında bile değilim çok şükür ki şimdide artık kucağımda 25 günlük oldu oğlum
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insaallah

Amin canım inşallah sağlık sıhhatlı büyütürsün inşallah bebeğini rabbim uzun ömür wersin acısını göstermesin.

Kızlar 1 yıl tedavi gördüm hemde iğneli tedavi bir kere tuttu oda kimyasal gebelik tedaviyi bıraktım üç ay sonra eşime bir ay boyunca keçiboynuzu pekmezi yedirdim o ay kendiliğinden hamile kaldım deneyin derim inşallah Allah her isteyene evlat versin

Gerçekten öyle size katılıyorum. Ben pco hastasıyım 2 yıla yakın kadar denedik 1 kızım vardı kardeşi olsun istiyorduk ilaçlar iğneler neler neler olmadı tüm arkadaşlar 2. Yi doğurmuş büyütmüştü üstüme çok üzülürdüm sonra kilo vermeye başladım tabiki gliforla hep çok dua ettim yaradana bir tek ona sığındım önce aklımdan bebek fikri silindi. Sonrasında çok şükür hamile kaldım zamanı ve vakti yaradan belirliyor gerçekten rabbim herkese versin inşallah

Merhaba kizlar. Dun catlama ignesi oldum. Bi sorum var.igneden sonra akinti olmadan hamile olan varmi?

Bide kizlar. Yumurtasi catlamayip yeniden catlama ignesi kullanan varmi aranizda?

Bide kizlar. Yumurtasi catlamayip yeniden catlama ignesi kullanan varmi aranizda?
hıc ole bırseyduymadım hatta doktor olcum yaptı ıste sonra ıgneyı vurul dedı sonrada catlat catlamaz bısı demedı...??yanı ıgne vurulunca catlamıyormuymus

hıc ole bırseyduymadım hatta doktor olcum yaptı ıste sonra ıgneyı vurul dedı sonrada catlat catlamaz bısı demedı...??yanı ıgne vurulunca catlamıyormuymus

Bends bi kere oldu .ignemi vurdum catlamadi. Ikinci mere vurdum. Sonuc neqatif. Shimdi yine tedavi oldum. Dun vurundum ignemi. Agrim var sol tarafta korkuyorum acaba catlamadimi diye

Amin inşallah canım allahm isteyen herkese nasip etsin.kafadan silin düşünmeyin ben 2 sene tedavi gördüm her ay düşün düşün kendimi yiyodum ama tedaviyi bıraktım çünkü maddi açıdan sarsmıştı bizi sonra kendiliğinden oldu rabbim nasip edicekse er ya da geç olacaktır.allah kimsenin kucağını boş koymasın.

Selamlar
Femara ve ovitrelle sonrası 12.günüm etkisi sanırım gecmistir..
11 12.günlerde testte pozitif çıkanlar var bildiğim bi takim daha önce yaşamadığım belirtilerde var..aynı durumlarda olup gebe olan var mı nasıl gelişiyor herşey?? Test yaptirsammı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…