- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
23mm diğeri 18mm idiIkinci yumurtan kücükse buyuyp catliyor demektir. Sen yine de tüm fırsatları degerlendir mutlaka. Yumurtalar kac mm idiigne vurulduğunda ?
Arkadaşlar bu haberi burdan paylaşmak ne kadar doğru ama yine de belki ümit olurum fıkrınızı değiştiririm diye yazmak istedim.2 buçuk yıllık ewliyim hiç korunmadık ama her ay hüsrana uğradım tedaviler gördüm iğneler vajinal fitiller haplar çatlatma iğneleri ne warsa denedim son çare tüp bebek yaptırmaktı benim için eltim ewlendikten sonraki ay hamile kaldı doğurdu bir sürü şey söylendi olmuo mu tedavi gör olmazsa da üzülme falan filan işte bu süreç sıkıntılı olduğu için tedaviyi biraktım 3 4 ay sonra namaza başladım çok dua ettim rabbime çok yalwardım ve o ay hamile kaldım inanamadım şu an çok yeni hamileyim ama rabbim nasip etti sunun farkına warmamı sağladı ne kadar uğrasırsam uğrasayım ne kadar üstüne düşersem düşeyim doktorlar hocalar hiç önemli değil vakti saati gelmemişse ne yapsan boşuna.üzerine düşmeyin lütfen kendinizi yıpratmayın ben çok yıprattım ne zaman waz geçtim allah o zaman nasip etti inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin koynumuzu kucağımızı boş koymasın aratmasın.rabbim dualarımızı kabul eysin inşallah.hepinize selamlar biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin.
Amin canım inşallah.herkezis dualarımda bebek isteyen herkese dua ediyorum allah kabul etsin inşallah.
Rabbim sağlıcakla kucaginada almayı nasip etsin inşaallah ama gerçekten doğru vakti zamanı gelmeyince olmuyor bende bir sene boyunca uğraştım senin gibi herşeyi denedim olmadı çok yorulmuşum artık bıraktım herşeyi Rabbim verirsede vermessede ne yapalım dedik ve o ay hamile kalmışım farkında bile değilim çok şükür ki şimdide artık kucağımda 25 günlük oldu oğlumArkadaşlar bu haberi burdan paylaşmak ne kadar doğru ama yine de belki ümit olurum fıkrınızı değiştiririm diye yazmak istedim.2 buçuk yıllık ewliyim hiç korunmadık ama her ay hüsrana uğradım tedaviler gördüm iğneler vajinal fitiller haplar çatlatma iğneleri ne warsa denedim son çare tüp bebek yaptırmaktı benim için eltim ewlendikten sonraki ay hamile kaldı doğurdu bir sürü şey söylendi olmuo mu tedavi gör olmazsa da üzülme falan filan işte bu süreç sıkıntılı olduğu için tedaviyi biraktım 3 4 ay sonra namaza başladım çok dua ettim rabbime çok yalwardım ve o ay hamile kaldım inanamadım şu an çok yeni hamileyim ama rabbim nasip etti sunun farkına warmamı sağladı ne kadar uğrasırsam uğrasayım ne kadar üstüne düşersem düşeyim doktorlar hocalar hiç önemli değil vakti saati gelmemişse ne yapsan boşuna.üzerine düşmeyin lütfen kendinizi yıpratmayın ben çok yıprattım ne zaman waz geçtim allah o zaman nasip etti inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin koynumuzu kucağımızı boş koymasın aratmasın.rabbim dualarımızı kabul eysin inşallah.hepinize selamlar biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin.
Amin canım inşallah sağlık sıhhatlı büyütürsün inşallah bebeğini rabbim uzun ömür wersin acısını göstermesin.Rabbim sağlıcakla kucaginada almayı nasip etsin inşaallah ama gerçekten doğru vakti zamanı gelmeyince olmuyor bende bir sene boyunca uğraştım senin gibi herşeyi denedim olmadı çok yorulmuşum artık bıraktım herşeyi Rabbim verirsede vermessede ne yapalım dedik ve o ay hamile kalmışım farkında bile değilim çok şükür ki şimdide artık kucağımda 25 günlük oldu oğlum
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insaallah
Gerçekten öyle size katılıyorum. Ben pco hastasıyım 2 yıla yakın kadar denedik 1 kızım vardı kardeşi olsun istiyorduk ilaçlar iğneler neler neler olmadı tüm arkadaşlar 2. Yi doğurmuş büyütmüştü üstüme çok üzülürdüm sonra kilo vermeye başladım tabiki gliforla hep çok dua ettim yaradana bir tek ona sığındım önce aklımdan bebek fikri silindi. Sonrasında çok şükür hamile kaldım zamanı ve vakti yaradan belirliyor gerçekten rabbim herkese versin inşallahArkadaşlar bu haberi burdan paylaşmak ne kadar doğru ama yine de belki ümit olurum fıkrınızı değiştiririm diye yazmak istedim.2 buçuk yıllık ewliyim hiç korunmadık ama her ay hüsrana uğradım tedaviler gördüm iğneler vajinal fitiller haplar çatlatma iğneleri ne warsa denedim son çare tüp bebek yaptırmaktı benim için eltim ewlendikten sonraki ay hamile kaldı doğurdu bir sürü şey söylendi olmuo mu tedavi gör olmazsa da üzülme falan filan işte bu süreç sıkıntılı olduğu için tedaviyi biraktım 3 4 ay sonra namaza başladım çok dua ettim rabbime çok yalwardım ve o ay hamile kaldım inanamadım şu an çok yeni hamileyim ama rabbim nasip etti sunun farkına warmamı sağladı ne kadar uğrasırsam uğrasayım ne kadar üstüne düşersem düşeyim doktorlar hocalar hiç önemli değil vakti saati gelmemişse ne yapsan boşuna.üzerine düşmeyin lütfen kendinizi yıpratmayın ben çok yıprattım ne zaman waz geçtim allah o zaman nasip etti inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin koynumuzu kucağımızı boş koymasın aratmasın.rabbim dualarımızı kabul eysin inşallah.hepinize selamlar biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin.
hıc ole bırseyduymadım hatta doktor olcum yaptı ıste sonra ıgneyı vurul dedı sonrada catlat catlamaz bısı demedı...??yanı ıgne vurulunca catlamıyormuymusBide kizlar. Yumurtasi catlamayip yeniden catlama ignesi kullanan varmi aranizda?
hıc ole bırseyduymadım hatta doktor olcum yaptı ıste sonra ıgneyı vurul dedı sonrada catlat catlamaz bısı demedı...??yanı ıgne vurulunca catlamıyormuymusBide kizlar. Yumurtasi catlamayip yeniden catlama ignesi kullanan varmi aranizda?
Canim yaa inshAllah bends hamile kalirim. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. O kadar fazla dusunuyorumki kafam shishti vallahiBen şuan hamileyim akıntım hiç olmadı su ana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?