• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım 2. Çizgiyi ben gördüm adetine 5 gün kalmıştı demi yani ben de yapsam varsa çıkar mı ay hayırlı olsun ya
aynenn canim adrtim ctesi benim test gubum pazartesi cnm yani test gunume 5gun var asilama oldu yaa benim

En iyi belirti el ağrısı diyorlar ama ümitlenip sonu hüsran oluyor malesef hayırlısını versin rabbim
benim belirti olarak bel agrisi oek egilip kalkip bi is yapamiyorum bide dudak kurulugu var

Olunuyordur bence gebelik yoksa aslında bana bir doktor kullanman şazım demişti bu doktor demedi çok ilaç sevmiyor sanki
o zaman brnim adet gunum ctesi oluyor catlaymadab 14.gun oluyor bakalim bakalim olacakmiyim

Kızlar ben de sizin gibi yarın öğrenen ne güzel olur diyorum benim adet günü pazar ama dayanamayıp yarın yapasim var çünkü adete 1 hafta kala kanda çıkıyormus benim 5 gün kalmış olcak ne diyorsunuz yapalım mi :emir_bebek:

Kızlar ben de sizin gibi yarın öğrenen ne güzel olur diyorum benim adet günü pazar ama dayanamayıp yarın yapasim var çünkü adete 1 hafta kala kanda çıkıyormus benim 5 gün kalmış olcak ne diyorsunuz yapalım mi :emir_bebek:
Canım bence iğnenin 14. Günü yaptır sende iğneden sonra 14. Gün çıkıyormuş

Back
X