Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
amin insallah canim kalp atisi daha cok erken zaten biktim zaten su dr larin surekli korkutmalarindan sen dualarini eksik etme kimseyide dinlemeden bebisini guselce buyut tatlim

Allah allah dr gitsene bi canim kan testi yaptir eger gebelikse onlem alinir degilsede kirmizi karti erken yedin bende 6 kasimda oldum adet gunum yarin amna catlama ignesinden 14.gun adet olunuyo diyolar ama test yapmismiydin daha once?

kimse yok mu??????????????????????????
İstersen acile git cocuk icin tedavi goruyorum benim kanamam basladi hamileligim varmi yokmu ogrenmem lazim.ona gore ilac kullanacagim de kanda bakarlar seninde icin rahat eder.. Hamileluk varsada bi kafin dogum domtoruna falan yonlendirirler ki ilac falan versinler diye.. Gecen ay benimde 3 gun erken geldi kanamam bide kahve kahve surdu hep ikinci gun gittim kan testi yaptirdim 1.20 cikti o sekilde bitti adet kirmizi kan hic gelmedi ped bile koymadim ama gebelikde yoktu.. İnsAllah senin vardir ve yerlesme.kanamasidir..

kılzar bende aksam ustu erken gebelık testı yaptım bu ayda negatıf... hayırlısı artık gerıye tup bebk tedavısı kaldı esımle ıkımızdede sorun oldugu ıcın... bakalım tub bebegı allah nezaman kısmet etcek gerci rabbım vermezse hersey bos ama elımızden gelenı yapalım tebrımızı alalım gerısı allahın taktırı hayırlısı herseyın kısmet...

Canim gecmise gidip okuyamadim ne sorununuz var? Tup bebek emin ol daha yipratici bir surec biraz dinlen bence

cevaplayan herkese teşekkür ederim.acile gitmek istemedim.çünkü yoğun değildi dediğim gibi peçeteye az az geldi bi kaç kere.yarın erkenden doktoruma gidicem.kan testi isticem.dua ediyorum inşallah yerleşme kanamasıdır.bu telaşım aşılama olduğumdan.çok umutluydum.birden şok oldum.bu fikre çok alıştırmışım kendimi.artık rabbime duacıyım.herşeyin hayırlısı.

Canim gecmise gidip okuyamadim ne sorununuz var? Tup bebek emin ol daha yipratici bir surec biraz dinlen bence
canım bende polıkıstlık over esımınde sekılde bozukluk var normal %2 anormal %98 cıktı gercekten madddı manı zor bı surec zaten beklıcam canım borclar var bıraz hafıfletınce kıredı kartıym başlıcaz tedavıye allah hepımıze yardım etsın benı cok daha yıpratıcı zor sıtreslı gunler gebeklıyor bıde hıc bısey yuzde yuz garantısıde yok sonuc olumsuz olursa esım ıcınde benım ıcınde buyuk yıkım olur maddı manevı her souca alıstırmak goze almak zorundayım

Üzülme canım herşey kısmet zamanını bekliyordur olmayacak diye düşünme hiç tüp bebek tedavisi artık çok ilerledi inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız

Üzülme canım herşey kısmet zamanını bekliyordur olmayacak diye düşünme hiç tüp bebek tedavisi artık çok ilerledi inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız
hepımız annne olalım ınsallah rabbım yardımcımız olsun kendımı tukenmiş bıtmıs hıs edıyorum cok ıhtıyacım var benı hayata baglıcak umut olucak bebege babamdan sonra tam bosluga dustum ve hayata tutnmaya calısyorum yasamaya ayakta durmaya benı baglıcak bı bebek ıstıyorum rabbımden

kızlar ben 13 gunu test yaptım 2 cızgı cıktı sonra 3 tane daha yaptım bırsey cıkmadı anlamadım bırsey ıgne vurulalı 16 gun bugun

İnşallah çok sağlıklı tatlı bir Bebişin olur olacağına sende İnan gerekirse sende çalış para biriktir biran önce tüp bebek tedavisine başlayın madem ikinizde de sorun var bunlarla boşa zaman kaybetmeyin her ay üzülmekten de kurtulmuş olursunuz insan tedavi görüp hamile kalamayınca daha çok üzülüyor çünkü

Kotu dusunme kendinizi bence toparlayin ruhen psikolojik olarak esinin anormallik durumunun duzelme sansi varmi bitkisel felan yada ilacla ? Bilmiyorum yaa benim icime sana yazarken cok yakinda hamile kalacakmissin gibi icime dogdu maddiyat inan bana cozuluir ama onemli olan sizin ruh sagliginiz kendinizi toparlamaniz

canım dkbısey demıyor felan mısal esımın bu degerlerıyle hamıle kalsam bebegın kalbının durmsı veya dusuk yapma olasılıgım yuksek zaten bı kaybım var var saglıklı sıperm yok %98 seklı bozuk sıpermlerın yumurtayı gıremıyolar bas onomısı sekıl bozuklugundan dedıgın gıbı maddıyat bnısekılde cozulur ama pıskolujımız ruhumuzu toparlamamız lazım ınsalla hıssın dogru cıkar canım aminn inşallah yuzumuz guler hepımızın

Son düzenleme:
amın cumlemızın ınsallah canım bende dusunuyorum çalısmayı buraya yenı tasındım etrafı pek bılmıyorum aslında ıs bulsam cok ıyı olur zaten bu 4 kılomen tedavım ıkımızdede sorun oldugu ıcın kılomenın bıze faydası yok aslında daha cok yıpranıyoruz bu tedavılerle bızım ıcın en dogru tedavı tub bebek ınsallah sızlerden guzel haberler alırım hepınızden hepızın gobuslerı bebısle dolsun saglıcakla alın bebıslerınız kucaklarınıza alın amnnnn

Merhaba kizlar,
Bugün 10. Gunumdu kontrole gittim. Yine sağda yumurtalar. En büyüğü herhalde 17 mm ölçtü. Perşembe tekrar gidicem kontrole. Ondan sonra da aasilama için gidicem. Bakalim bu ay gelecek mi bebisim.

Merhaba kizlar,
Bugün 10. Gunumdu kontrole gittim. Yine sağda yumurtalar. En büyüğü herhalde 17 mm ölçtü. Perşembe tekrar gidicem kontrole. Ondan sonra da aasilama için gidicem. Bakalim bu ay gelecek mi bebisim.
İnşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz en kısa zamanda gelir bebişlerimiz

Ruh halinizi duzeltmeden ozellikle sen cnm tedaviye baslama psikoloji stres cok etkili ve onemli Allahin yapamiyacagi sey yok nasip kismet olacak insallah Allahim kimsenin kucagini bos birakmaz insallahhh

6 hafta için 6.5 mm kese küçük degilmi gelişmiyomu acaba bide kalbi ne zmn atar ya of valla hamile kalamamak ayrı dert hamilelik ayrı sıkıntı stres yni

İnşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz en kısa zamanda gelir bebişlerimiz
İnşallah hepinizin bebegi olur içime doğdu persembe gunu doktra gdecek arkadasn bu ay olcak sanki bnde ilk gttiğimde 12, 13 mm iki yumurtam vardı bidahaki gdşimde 20 22 oldu hamile kaldım. Allah içimi biliyor canlar çok isterim herkesin bbek sahıbı olmasını allahım evlatla esle aşla yuvayla aileyle sınamasın bzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…