aminn canım inşallah hayırlsıyla nazlı bebıslerımız gelsın artık nekadar nazlılar dımıbu ay hepimiz için mücizelerle dolu bir ay olur inşallah :)
canım inşallah iyi haberlerle dönersin doktordann...dualarım seninle...Bgn doktora gttm keseyi göremedik rahım arkasında sıvı var dedı doktor dıs gebelik olabilir dedi öğleden snra ultrasona grcem nolur dua edın
aminn canım inşallah hayırlsıyla nazlı bebıslerımız gelsın artık nekadar nazlılar dımı
19 unda olacaktım 1 gün önce oldum canım inşallah sen olmazsın da güzel haberler alırız senden...ben olmadım cnm perşembe veya cuma benim günüm sen gününden öncemi oldun
bilmiyorumki cnm ya bende geçen ay birgün gecikmeli oldum bakalım bekliyorum işte19 unda olacaktım 1 gün önce oldum canım inşallah sen olmazsın da güzel haberler alırız senden...
çok şükür cnm inş. kalp atşınıda duyarsınDualarınız için çok sağolunnnnn dıs gebelik degil çok sükür 6 haftalık rahimde bi kesemiz var 6.\5 mm lik kalp atışını duyamadık
amin canım güzel duların içinAllah binlerce kez razı olsunnn inşallah herkese bi bebek nasip eder rabbim. Siz bna kardes abla dost oldunuz herseyımı szlerle paylaştm iyiki varsınız. Allah ilk önce saglık sıhhat huzur versn eslerinizle mutlu huzrlu olun inşallah
Ay çok sevindiiiimmmDualarınız için çok sağolunnnnn dıs gebelik degil çok sükür 6 haftalık rahimde bi kesemiz var 6.\5 mm lik kalp atışını duyamadık
Ay amiinnnn amiinn.. Allah gönlümüze göre versin hepimizin..Allah binlerce kez razı olsunnn inşallah herkese bi bebek nasip eder rabbim. Siz bna kardes abla dost oldunuz herseyımı szlerle paylaştm iyiki varsınız. Allah ilk önce saglık sıhhat huzur versn eslerinizle mutlu huzrlu olun inşallah
canım dur bakalım hemen telaş yapma ilk defamı iğne oldun inş. yerleşme dirkimse yok mu??????????????????????????
bu 3.çatlatma iğnesi ve ilk aşılamamcanım dur bakalım hemen telaş yapma ilk defamı iğne oldun inş. yerleşme dir
kanaman normal adet gibimi azmı istersen doktorunu bi ara o daha iyi bilir cnmbu 3.çatlatma iğnesi ve ilk aşılamam
tuvalette peçeteye sildiğimde geldi çamaşırımda yoktu.devlet has. olduğu için doktorum gitmiştir.yarın test yapsam mıkanaman normal adet gibimi azmı istersen doktorunu bi ara o daha iyi bilir cnm
yap bakalım inş. devamı gelmeztuvalette peçeteye sildiğimde geldi çamaşırımda yoktu.devlet has. olduğu için doktorum gitmiştir.yarın test yapsam mı
inşallah gelmez.yap bakalım inş. devamı gelmez
Dualarınız için çok sağolunnnnn dıs gebelik degil çok sükür 6 haftalık rahimde bi kesemiz var 6.\5 mm lik kalp atışını duyamadık
tuvalette peçeteye sildiğimde geldi çamaşırımda yoktu.devlet has. olduğu için doktorum gitmiştir.yarın test yapsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?