canım benim dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsunBgn doktora gttm keseyi göremedik rahım arkasında sıvı var dedı doktor dıs gebelik olabilir dedi öğleden snra ultrasona grcem nolur dua edın
canım inşallah bebeğin seninledir ama olmazsa da kendini çok fazla yıpratma en azından hamile kalabildiğini gördün rabbim tekrar verir inşallah ama dualarımız tabiki hayırlı haberler almanızBgn doktora gttm keseyi göremedik rahım arkasında sıvı var dedı doktor dıs gebelik olabilir dedi öğleden snra ultrasona grcem nolur dua edın
Doktor yanıltmıştır inş.ferah tut sen içini dualarımız seninleBgn doktora gttm keseyi göremedik rahım arkasında sıvı var dedı doktor dıs gebelik olabilir dedi öğleden snra ultrasona grcem nolur dua edın
hoşgeldin canım naptın test yapmadın mı ben yaptım ve negatifDoktor yanıltmıştır inş.ferah tut sen içini dualarımız seninle
anladım canım sağlık olsun sende yarın yaparsın üzülmüyorum cnm üzülsekde sonuç değişmiyo inş. sizlerden güzel haberler alırız sevinirizBende dün sabah işyerine giderken almıştım testimi bu sabah yapmak için ama akşam eve gelirken unutmuşum işyerinde eve gelince aklıma geldi saatte 7 yi geçiyordu eczanede kapalı haliyle neyse yarına kaldı benim test aslında bugün yapsam çıkar ama ilk idrarla yapıcam o yüzden yarına kaldı benim test işiPapatyamm üzülme canım hayırlısı diyelim benimde ümidim yok zaten bacaklarımda ağrımaya başladı
Tabii yaa sonuç değişiyormu üzülüp, kendimizi paralayınca sankianladım canım sağlık olsun sende yarın yaparsın üzülmüyorum cnm üzülsekde sonuç değişmiyo inş. sizlerden güzel haberler alırız seviniriz
Bende dün sabah işyerine giderken almıştım testimi bu sabah yapmak için ama akşam eve gelirken unutmuşum işyerinde eve gelince aklıma geldi saatte 7 yi geçiyordu eczanede kapalı haliyle neyse yarına kaldı benim test aslında bugün yapsam çıkar ama ilk idrarla yapıcam o yüzden yarına kaldı benim test işi
sabah idrarına gerek yok canım 3 saat felan lavaboya çıkmadan bekleyip yapabilirsin akşam inşallah iyi haberler verirsin kaçıncı günün ?
merhaba canım ben adet bile oldum kısmet değilmiş napalım sen olmadın di mi adet?günaydın canım bende bu sabah yaptım test benimkide negatif
onelıfe benim bugün 14.gün canım iğneden sonra
ben olmadım cnm perşembe veya cuma benim günüm sen gününden öncemi oldunmerhaba canım ben adet bile oldum kısmet değilmiş napalım sen olmadın di mi adet?
canım ınsallah guzel sonuclarla donersın belkı gec dollenmedır oyuzden kese gorunmemıstır kotu dusunmeyelım hemen allah yardımcın olsun guzel haberler don ınsallah aminn ecmainnBgn doktora gttm keseyi göremedik rahım arkasında sıvı var dedı doktor dıs gebelik olabilir dedi öğleden snra ultrasona grcem nolur dua edın
uzulme sakin pozitif dusun ki pozitif olsun melegin seninle insallahhhBgn doktora gttm keseyi göremedik rahım arkasında sıvı var dedı doktor dıs gebelik olabilir dedi öğleden snra ultrasona grcem nolur dua edın
hadi canım inş. sen bari güzel haberler ver bizekızlar esım işyerının orda oylen paydosunda gıdıp 2 tane test almıs bırı erken gebelık testı bırı normal gebelık testı oyy oyy bakalım nolcak
inşallah canım hıc umudum yok ama bakalım hayırlısı allah buyuk belkı bi mucıze olurhadi canım inş. sen bari güzel haberler ver bize
inşallah canım hıc umudum yok ama bakalım hayırlısı allah buyuk belkı bi mucıze olur
Canım.. dua ediyorum sana.. Allah inşallah hayırlısını versin.. Hayırlısıyla bebeğin seninledir inşallah.. Stres yapmamaya çalış.. Allah gönlüne göre versin inşallah..Bgn doktora gttm keseyi göremedik rahım arkasında sıvı var dedı doktor dıs gebelik olabilir dedi öğleden snra ultrasona grcem nolur dua edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?