insallah bitanem uzulmedim cok ne yalan soylim Allahim dogru zamani bilir alistim negatiflere en kisa zamanda oluruz insallah dr klomene baslariz felan diyoda kendisi buyuyo yumurta ilacla buyutmesi ne kadar saglikli olur sizce kizlar yardiminiza ihtiyacim varuzulme bıtanem allah buyuk ınsallah bızlerde anne olcaz gobusler bebsıle dolcak
canım kenıdısı buyuyosa bslama kılomene derım maf edıyo vucudu ama sansı arttırmak ıstersen dınle doktorunu bırden fazla yumurtlarsın kılomenle sansın artarinsallah bitanem uzulmedim cok ne yalan soylim Allahim dogru zamani bilir alistim negatiflere en kisa zamanda oluruz insallah dr klomene baslariz felan diyoda kendisi buyuyo yumurta ilacla buyutmesi ne kadar saglikli olur sizce kizlar yardiminiza ihtiyacim var
gülüm naptın insallah bebişin senledir canım benim.Allah büyükbu benım 4 cu tedavım hıc gecıkme olmamaıstı ben btek seyden supelenıyorum ıgnenın 5 cı gunu gıttıgımde catlamıs yumurtalarım vardı bıtanede hala gelısmekte olan bı yumurtam vardı catladımı acep veya gec dollenmemı oldu umutlanmakta ıstemıyorum
bıtenem adetım 1 gun gecıktı ıgenenın 19 gunu bugun ama adete 2 gun kala bıtane erken gebelık tesstı bıtane normal gebelık testı yaptım negatıf cıktı canım arkadasım bıtanem cok sevıyorum senı kız bıtanem duvalarına bınkere amınnn dıyorumgülüm naptın insallah bebişin senledir canım benim.Allah büyük
bilmiyorum hani yumurta kendi buyuyo sukur ama yasda 28 geciyo oda korkutuyo bilmiyom bi o gun gelsinde klomenle yumurta daha mi saglikli oluyo peki ?canım kenıdısı buyuyosa bslama kılomene derım maf edıyo vucudu ama sansı arttırmak ıstersen dınle doktorunu bırden fazla yumurtlarsın kılomenle sansın artar
daha saglımı onu bende bılmıyorum canım yanlıs yonlendırmım benım doktorumun dedgı kılomen bırden fazla yumurta gelıstırıyor buda sansı arttırıyor dedı ben gormucem artık kılomen tedavısı cunku maf oldu vucudum ve bızde 2 taraflı sorun var oyuzden bız borcları hafıflertıp kıredı kartımızın lımıtını arttırıp baslıcaz tub bebek tedavısenkı cok yoruldum yasımız genc tub bebekte sansımız yuksek ve abartmadan soyluyorum ben bu 2 senede bı tup bebek parasından daha cok para harcatım tetsler ılaclar doktor hersey dahıl oyuzden bız esımle boyle bı karar aldık zaten doktor bana bu ayda gebelık olmazsa asılama tedavısıne yonlendıelım dedı sızı ama esımde metofolojı sorunu oldugu ıcın ve asılamayla sansımız az oldugu ıcın boyle bı karar aldıkbilmiyorum hani yumurta kendi buyuyo sukur ama yasda 28 geciyo oda korkutuyo bilmiyom bi o gun gelsinde klomenle yumurta daha mi saglikli oluyo peki ?
canım benim ya bende seni cok seviyorum.bıtenem adetım 1 gun gecıktı ıgenenın 19 gunu bugun ama adete 2 gun kala bıtane erken gebelık tesstı bıtane normal gebelık testı yaptım negatıf cıktı canım arkadasım bıtanem cok sevıyorum senı kız bıtanem duvalarına bınkere amınnn dıyorum
keske canım ınsalah bıtanem bekleyıp gorucaz aminnnnnnnnnnncanım benim ya bende seni cok seviyorum.bekleyelim bakalım kuzum Allah ne derse o.Hiç belli olmaz.Rabbim bekleyişini hayırlarla sonuçlandırsın.insallah gebesindir daha küçüktür belki.hayırlısı olsun gülüm
İstanbul canım sen??
Bende 2buçuk inşallah bir daha denemeden hamilelik haberlerimizi alırız hayırlısıyla2 yillik.evluyim canim ve 2. Klomen.ve ovitrelle denemem
Canım bu testleri doktordan iste bana hepsi yapıldı tedaviden önce bu sabah hapşırukla beraber sol kasığıma sanki bıçak saplandı öyle ağrım oldu inşallah bebiştendirEvet öyle benim iki tane oldu bu ay ama demek ki o da yetmiyor başka bir nedenden mi olmuyor bilmiyorum kan hormon testi felan yapılıyormuş onlarda yapılmadı bana eşimin işi dolayısıyla Muş ta yaşıyoruz canım
sanırım yaptım dediklerin idrar testi kanda baktırsan daha kesin olur canımcnm 13 gunu yaptım pozıtıf sonra tekrar 3 tane yaptım negatıf analamdım gıttı normal adet gunum pazar gunu
inşallah canım benim kasıklarımda hep ağrı oluyor ama birşey yok bu ay sadece bu testleri yaptırmayı düşünüyorum bende dr biz miyiz onlar mı anlamadım biz hep eşimle araştırıp dr u yönlendiriyoruzCanım bu testleri doktordan iste bana hepsi yapıldı tedaviden önce bu sabah hapşırukla beraber sol kasığıma sanki bıçak saplandı öyle ağrım oldu inşallah bebiştendir
6 gün olmuşsa iğnenin etkisi olabilir canım 12 gün geçmeden test yapmayın diyorlar çünkübugün adetimin 21.günü diye progesteron tahlili verdim eşim beta hcg de istemiş. ovitrelle yapalı 6 gün olmuştu beta hcg 13 çıkmış gebe miyimdir acaba yoksa iğneye bağlı yüksek çıkabilir mi ki?
6 gün olmuşsa iğnenin etkisi olabilir canım 12 gün geçmeden test yapmayın diyorlar çünkü
inşallah olur kaçıncı denemenizprogesteron da 34 gelmiş çatlama olmuş yani o yüzden doğru mu acaba diye düşündüm de. neyse haftaya tekrarlarım artış varsa belli olur zaten
aynı benim hikayem bende bir yıllık evliyim 5 aydır korunmuyoruz olmadı herşey normal görünüyor ama 2 aylık tedavi boşa çıktı bende de kasık ağrısı var hiç ümitlenmemek lazım o yüzden umarım en kısa zamanda kavuşuruz ben şimdiden çok yıprandım çünkü allah yıllarca bekleyenlere sabır versin yardım etsinmerhabalar..ben de bir yıllık evliyim.5 aydır korunmuyorum.hızlandırmak için doktora gittim.yumurtalıklarm,hormonlarım ve adetm normal.ben bebek sahibi olmayı çok istediğm için serephone+ovitrelle kullandm gecen ay 5 yumurtam oldu ama ne yazık kı gebelk olmadı.bu ay tekrar kullandm bu sefer 6 yumurtam oldu e2 hormon testinde yumurtalarn kalitesine bakıldı 1600 gibi bi değer çıktı doktorm mükemmel dedi.bugün 12.gün iğneyi vurulalı.beklmek çok zor.kasıklarımda batma oluyor ama önceki aylarda da olduğu için ümtlenmek istemiyorum idrar testi için erken sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?