Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Hadi hayirlisi olsun canim sabahda oglende dua ettim senin.icin.. NsAllah tutar kendine.dikkat et yine de agir magir kaldirma.kendini yorma.. Olacagi varsa hersey olur ama olsun yinede dikkat et.. Bu asilamayi ozelde.ne kadara yapiyolar sayiniz.kac cikti cnm.. Asulama anestesiziz mi yapiliyo hicbi bilgim yok.. Asilama yapildiysa neden.iliski.onerdi ki

Ya bu doktorlar gercekten dayagı hakediyor
Gecen hafta kndi doktorum dogmda dıye baska doktora gttım adam yok dıs gebelik yok iç knama olur hmn ameliyat dedi kese yok dedı. Bu hafta yıne o salak hrife gttim bu seferde kese var ama içi boş kalp atışı ıkı aydan önce duyulmaz dıyo.... Kndi doktoruma gdicem pazartesi gunu
Bu doktorlar hep hamileletin moralini bozuyor

Aynen canım onlar bizi hiç anlamıyor çünkü bence kendi doktoruna git ya da bir başkasına o adama gitme yıpratma kendini boşuna zaten ilkini de bilememiş boşver kalbini ferah tut

Aynen canım onlar bizi hiç anlamıyor çünkü bence kendi doktoruna git ya da bir başkasına o adama gitme yıpratma kendini boşuna zaten ilkini de bilememiş boşver kalbini ferah tut
Korkmaya başladım ya bugn tam 6 hafta oldu boş keeemi gercktn

Canim neden pazartesiyi bekliyorsun baska doktor hastane yok mu bulunduğun yerde? Yasadigin strese yazik
Özel hastanede tek kadn dgm doktru var devltte fln vardır acılde ama hc memnun degilim oyuzden yarım saatlık bir yola gdıyorum kndı doktorum için oda bugunde yok pazar gınu zatn kapalı mecburen pazartesiye kaldı canım

İnşallah tutar canım aşılaman ama bu ara gerçekten kendini yormamaya dikkat et

Erteleme sansim yok ama uçakla gidicem. ggittiğim yerde gorumcem Var hemen donmem kalirim 2 gece.

Hayirli olsun aşılama niz canım. Ins. Olumlu sonuç alırsın. Ben aşılama hakkında pek bilgi sahibi değilim. Arastirmadim da. Aşamalarını kısaca anlatormisn

Canlar asilamayi anlatayim size; adetin 3. Gunu muayene oldum. 3. Gunden itibaren 5 gun 50 mg klomen kullandim. 10. Gun tekrar gittim. 17 mm dedi. 12. Gun yine muayene 20 mm catlatalim dedi. Hemen orada ovitrelle i vurdu hemsire. Aksam saat 6 gibiydi. Dun sabah 10.30 gibi hastanedeydik. Esim sperm verdi. Onun hazirlanmasini bekledik. Yikama denilen islem yapiliyor. Meninin icinde bulunan sperm disindaki seyler ayiklanip spermlerin de hizli saglikli olanlari secilip siringaya hazirlaniyor. Hazirlanan spermi alip doktorun yanina ciktim. Normal muayene gibi. Yalniz spekulum sanirim adi acilma icin takilan demir. O biraz canimi yakti ama dayanilmaz degil. Onu takip actiktan sonra vajina kanalini iceriye enjekte etti spermi. Sonra 20 dk kadar yattim orda. İste bu kadar oldu da bitti maasallah bebis gelir insallah dedim kalktim :)

Asilamanin maliyetine gelinceeee... Gecen aydan kalan klomenin 5 tanesi 5 tl, dr aylik aliyor 135-180 tl arasi, 60 tl ovitrelle, 180 tl de spermiyogram labaratuara verdik. Toplam maliyeti 395 tl oldu. Doktorum asilama icin ucret almiyor. Butun bu dediklerim caglayandaki istanbul florance nightingale de oldu. Oyle ufak tefek veucuz bi yer de degil yani. Orada diger doktorlar sirf muayeneye 260 tl aliyor. Ama allah razi olsun adamcagiz hem tecrubeli hem seviyeli hem anlayisli hem insafli. Rabbim sayilarini artirsin boyle doktorlarin ve hepinizin karsisina boylelerini cikarsin insallah.

Sancim var lekelenme var falan deyip acilde bi ultrason baktirsan ya da boşver bekle pazartesiyi daha fazla gerilme. Pazartesi git kendi doktoruna bize de güzel haberler getir.

Kesenin içinde fetus te yok onun gözükmesi gerekmıyomu

Sancim var lekelenme var falan deyip acilde bi ultrason baktirsan ya da boşver bekle pazartesiyi daha fazla gerilme. Pazartesi git kendi doktoruna bize de güzel haberler getir.
İnşallah canım ıyı haberler verırım sze

Moralini. BOzma canim. Allaha tevekkul et ona birak isini pazartesi kendi dpktoruna gidersin.yada olmadi.degistirirsin doktorunu netlesi...

Kesenin içinde fetus te yok onun gözükmesi gerekmıyomu
evet canım internetten baktım biraz 6 aylık bebeğin görünümü diye bişey oluyor genelde içinde ufak ama biz dr değiliz tabi bilemeyiz pazartesi inşallah hayırlı bir haber alırsın ilk hamileliğin mi en azından hamile kalabiliyorsun ben onu da bilmiyorum kalabilecek miyim o yüzden çok üzme kendini

kızlar adetı gecıken varmı benım gıbı ılaclar dengemı bozdu esım hep der memur massı gıbı gunu saatını gecmıyo dıye ama gecıktı işte hemde nagtıf

kızlar adetı gecıken varmı benım gıbı ılaclar dengemı bozdu esım hep der memur massı gıbı gunu saatını gecmıyo dıye ama gecıktı işte hemde nagtıf
benim geçen ay 3 gün gecikmişti bu ay da normalde yarından sonra günüm ama gecikmezse bakalım iğnenin de 18. günü hiç de 14 gün sonra adet olunmuyormuş onu gördüm

benim geçen ay 3 gün gecikmişti bu ay da normalde yarından sonra günüm ama gecikmezse bakalım iğnenin de 18. günü hiç de 14 gün sonra adet olunmuyormuş onu gördüm
canım benımde 3 gecıktı bugun ıgnenın 20 gunu ınsallah sende bebıs vardır aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…