Hadi hayirlisi olsun canim sabahda oglende dua ettim senin.icin.. NsAllah tutar kendine.dikkat et yine de agir magir kaldirma.kendini yorma.. Olacagi varsa hersey olur ama olsun yinede dikkat et.. Bu asilamayi ozelde.ne kadara yapiyolar sayiniz.kac cikti cnm.. Asulama anestesiziz mi yapiliyo hicbi bilgim yok.. Asilama yapildiysa neden.iliski.onerdi kiMübarek günde tam cuma saatinde yapildi asilamam. Benim dileğim belli, Rabbim dilerse verecek inşallah dileğimi.
Dun bugün acayip uykuluyum. Ovitrelle sen herhalde.
Topikte asilama yaptiran var mi benden başka? Spekulum mudur nedir o alet biraz canimi yakti. Onun dişinda Birsey anlamadim. Eşimin değerleri gecen yilki tahlilden daha iyi cikti. 20 dk falan yattim orda. Ciktik yemek yedik ofise gittik ama gider gitmez uyudum ofiste koltuğa kivrilip. Belimde agirlik kasikta batma var. Eve geldim bulasik mak. Bosalttim ama yerleştirmeye gücüm yetmedi. Uzandim simdi size yazayim dedim. Bugün olmasin ama yarin birliktelik istiyorum dedi Dr. Bende havadis bu kadar simdilik. Bat 5 aralik. Geri sayim basladi.
Aynen canım onlar bizi hiç anlamıyor çünkü bence kendi doktoruna git ya da bir başkasına o adama gitme yıpratma kendini boşuna zaten ilkini de bilememiş boşver kalbini ferah tutYa bu doktorlar gercekten dayagı hakediyor
Gecen hafta kndi doktorum dogmda dıye baska doktora gttım adam yok dıs gebelik yok iç knama olur hmn ameliyat dedi kese yok dedı. Bu hafta yıne o salak hrife gttim bu seferde kese var ama içi boş kalp atışı ıkı aydan önce duyulmaz dıyo.... Kndi doktoruma gdicem pazartesi gunu
Bu doktorlar hep hamileletin moralini bozuyor
Korkmaya başladım ya bugn tam 6 hafta olduAynen canım onlar bizi hiç anlamıyor çünkü bence kendi doktoruna git ya da bir başkasına o adama gitme yıpratma kendini boşuna zaten ilkini de bilememiş boşver kalbini ferah tut
Korkmaya başladım ya bugn tam 6 hafta olduboş keeemi gercktn Eki Görüntüle 1311107
Özel hastanede tek kadn dgm doktru var devltte fln vardır acılde ama hc memnun degilim oyuzden yarım saatlık bir yola gdıyorum kndı doktorum için oda bugunde yok pazar gınu zatn kapalı mecburen pazartesiye kaldı canımCanim neden pazartesiyi bekliyorsun baska doktor hastane yok mu bulunduğun yerde? Yasadigin strese yazik
İnşallah tutar canım aşılaman ama bu ara gerçekten kendini yormamaya dikkat etMübarek günde tam cuma saatinde yapildi asilamam. Benim dileğim belli, Rabbim dilerse verecek inşallah dileğimi.
Dun bugün acayip uykuluyum. Ovitrelle sen herhalde.
Topikte asilama yaptiran var mi benden başka? Spekulum mudur nedir o alet biraz canimi yakti. Onun dişinda Birsey anlamadim. Eşimin değerleri gecen yilki tahlilden daha iyi cikti. 20 dk falan yattim orda. Ciktik yemek yedik ofise gittik ama gider gitmez uyudum ofiste koltuğa kivrilip. Belimde agirlik kasikta batma var. Eve geldim bulasik mak. Bosalttim ama yerleştirmeye gücüm yetmedi. Uzandim simdi size yazayim dedim. Bugün olmasin ama yarin birliktelik istiyorum dedi Dr. Bende havadis bu kadar simdilik. Bat 5 aralik. Geri sayim basladi.
bende ilk baslarda cok takiyodum ama bebegim olsun die hep dua etmistim olmustu ama kaybettim sonra sukur ve sabri ogrendim elimden geleni yapip gerisini Allaha birakiyorum bekliyorum hepsehir disina neyle gitcen keske erteleyebilseydin insallah bir sorun olmaz insallah bebisin bu ay seninle olur canim
Hayirli olsun aşılama niz canım. Ins. Olumlu sonuç alırsın. Ben aşılama hakkında pek bilgi sahibi değilim. Arastirmadim da. Aşamalarını kısaca anlatormisn
Hadi hayirlisi olsun canim sabahda oglende dua ettim senin.icin.. NsAllah tutar kendine.dikkat et yine de agir magir kaldirma.kendini yorma.. Olacagi varsa hersey olur ama olsun yinede dikkat et.. Bu asilamayi
ozelde.ne kadara yapiyolar sayiniz.kac cikti
cnm.. Asulama anestesiziz mi yapiliyo hicbi
bilgim yok.. Asilama yapildiysa neden.iliski.onerdi ki
Özel hastanede tek kadn dgm doktru var devltte fln vardır acılde ama hc memnun degilim oyuzden yarım saatlık bir yola gdıyorum kndı doktorum için oda bugunde yok pazar gınu zatn kapalı mecburen pazartesiye kaldı canım
Canım korkma Pazartesi'ye kadar dua et herşeyden önce kendi sağlığın önemli sıkıntı stres şu an hamileliğini de etkiler Allah korusun 7. Haftadan önce bildiğim kadarıyla zaten kalp atışı duyulmuyorKorkmaya başladım ya bugn tam 6 hafta olduboş keeemi gercktn Eki Görüntüle 1311107
Kesenin içinde fetus te yok onun gözükmesi gerekmıyomuCanım korkma Pazartesi'ye kadar dua et herşeyden önce kendi sağlığın önemli sıkıntı stres şu an hamileliğini de etkiler Allah korusun 7. Haftadan önce bildiğim kadarıyla zaten kalp atışı duyulmuyor
İnşallah canım ıyı haberler verırım szeSancim var lekelenme var falan deyip acilde bi ultrason baktirsan ya da boşver bekle pazartesiyi daha fazla gerilme. Pazartesi git kendi doktoruna bize de güzel haberler getir.
Moralini. BOzma canim. Allaha tevekkul et ona birak isini pazartesi kendi dpktoruna gidersin.yada olmadi.degistirirsin doktorunu netlesi...Ya bu doktorlar gercekten dayagı hakediyor
Gecen hafta kndi doktorum dogmda dıye baska doktora gttım adam yok dıs gebelik yok iç knama olur hmn ameliyat dedi kese yok dedı. Bu hafta yıne o salak hrife gttim bu seferde kese var ama içi boş kalp atışı ıkı aydan önce duyulmaz dıyo.... Kndi doktoruma gdicem pazartesi gunu
Bu doktorlar hep hamileletin moralini bozuyor
evet canım internetten baktım biraz 6 aylık bebeğin görünümü diye bişey oluyor genelde içinde ufak ama biz dr değiliz tabi bilemeyiz pazartesi inşallah hayırlı bir haber alırsın ilk hamileliğin mi en azından hamile kalabiliyorsun ben onu da bilmiyorum kalabilecek miyim o yüzden çok üzme kendiniKesenin içinde fetus te yok onun gözükmesi gerekmıyomu
aynen bende merak ettim sabah erkenden kalkar günaydın derdi bizlere :) misafiri felan olabilir belkikızlar papatya yok noldu acaba 2 gundur gırmıyo hıc merak ettım
belkıde ama calısyor işe gıtmemıs olabılır ınsallah hasta felan degıldır canımaynen bende merak ettim sabah erkenden kalkar günaydın derdi bizlere :) misafiri felan olabilir belki
benim geçen ay 3 gün gecikmişti bu ay da normalde yarından sonra günüm ama gecikmezse bakalım iğnenin de 18. günü hiç de 14 gün sonra adet olunmuyormuş onu gördümkızlar adetı gecıken varmı benım gıbıılaclar dengemı bozdu esım hep der memur massı gıbı gunu saatını gecmıyo dıye ama gecıktı işte hemde nagtıf
canım benımde 3 gecıktı bugun ıgnenın 20 gunu ınsallah sende bebıs vardır aminnnnbenim geçen ay 3 gün gecikmişti bu ay da normalde yarından sonra günüm ama gecikmezse bakalım iğnenin de 18. günü hiç de 14 gün sonra adet olunmuyormuş onu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?