Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bugün kan testi sonuçlarını ancak alabildim.hcg 518 çıktı.Doktoruma da göründüm kadıncağız hem tebrik etti hem sarıldık sevindik yaa. :D Doktoru görene kadar belki yanılıyorum diye düşünmüştüm ama şükür bugün tescillendi :D:KK46::anneadayı:
Canım gözünaydın değerinde çok güzel ikiz olmasın iğneden sonra kaçıncı gün yaptın değerin bu kadar yüksek

Canım gözünaydın değerinde çok güzel ikiz olmasın iğneden sonra kaçıncı gün yaptın değerin bu kadar yüksek
Çok teşekkür ederim hepinize..İğneden 16 gün sonra test yaptım,18 günde kan testi yaptım.Daha küçük dedi doktorumuz ultrasonda bakamadık.Haftaya salıya ultrason için gidecez inş.İkizde olsa çok daha güzel olur :KK19:

Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Bugün çatlatma iğnesinin 22. günü ve ben adet olmadım. Son adet tarihim 14 kasım serophane ilaç kullandım ve adetimin 12. günü 20mm büyüklüğünde bir yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi oldum, iğneden sonrada progestan ilaç kullandım, iğnenin üzerinden 22 gün geçmesine rağmen adetim gelmedi evde yaptığım testlerde negatif sonuç verdi dün akşam kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı yani gebelik yok. Gebelik yoksa neden hala adet olmadım? kan testinde yanılma payı var mıdır? Yoğun bir şekilde akıntım var ve göğüs uçlarım hiç olmadığı kadar hassaslaştı. Yarın doktordan randevu aldım. Kist olmuşsa eğer adet gecikmesi yapar mı?
Progestan gecikme yapabiliyor canım. Kist olduğunu sanmıyorum.

Bugün kan testi sonuçlarını ancak alabildim.hcg 518 çıktı.Doktoruma da göründüm kadıncağız hem tebrik etti hem sarıldık sevindik yaa. :D Doktoru görene kadar belki yanılıyorum diye düşünmüştüm ama şükür bugün tescillendi :D:KK46::anneadayı:
Allah tamamına erdirsin csnim kucağına almayi da nasip etsin inş.

Çok teşekkür ederim hepinize..İğneden 16 gün sonra test yaptım,18 günde kan testi yaptım.Daha küçük dedi doktorumuz ultrasonda bakamadık.Haftaya salıya ultrason için gidecez inş.İkizde olsa çok daha güzel olur :KK19:
Iki olması için haftaya göre değerin Normalin den fazla olması gerekiyor canım. Senin kan değerin nasik cikti

Iki olması için haftaya göre değerin Normalin den fazla olması gerekiyor canım. Senin kan değerin nasik cikti
Acaba olabilir mi ikiz ? 518.94 çıktı benim ki.Ve sanırım testi yaptırdığım gün 4.haftamdı.Gebeliğin başı hep adetin ilk gününe göre mi oluyor.Ben 4.hafta diyorum ama bu adetin ilk gününe göre..Tam bende anlayamadım ya.

Acaba olabilir mi ikiz ? 518.94 çıktı benim ki.Ve sanırım testi yaptırdığım gün 4.haftamdı.Gebeliğin başı hep adetin ilk gününe göre mi oluyor.Ben 4.hafta diyorum ama bu adetin ilk gününe göre..Tam bende anlayamadım ya.
Evet canim sat adetin ilk günü alınıyor.

Bak bu sitedeki bir anneden alıntı yapiyim sana.

ilk gebeliğimde daha 4 haftalık gebeyken 822 çıkmıştı herkes ikizdir dedi 1 tane oğlum oldu
şimdi yine hamileyim beta değerimi ilk öğrendiğimde yaklaşık 6 haftalık gebeydim
beta değerim 53142. çıkmıştı önemsemedik
ve 3.ayın sonunda ikizler ehamile olduğumu öğrendim
şimdi bende diyorum acaba ikiz olduğu içinmi 53 binlerde çıkmıştı diye ama bu durumu çokta önemsemenin mantığı yok bence
yani sonuçta gebesniz veya değilsiniz bu önemli vede zaten çoğul gebeliğiniz varsa ultrason kontrollerinde bu durum anlaşılacaktır.

Demiş.

Hosbuldum canm saol amin insallah, 19 u olmaz mi acaba cok mu erkeno_O hastaneye gitmisken kan vermeden cikabilir miyim bilmiyorum:KK45:
canım kan testini adetten 1 hafta önce bile yapabilirsin iğneye bakılırsa 21 i zaten adet günün yarın bile yaptırabilirsin idrar için erken ama kan için zamanın gelmiş :)

Ya hanımlar aklıma bişey takıldı.Haftaya salıya ultrasonla bakacağız dedi doktor.Dış gebelik diye bişey duydum.Acaba bende böyle birşey var mıdır diye aklıma düştü,gerçi doktor bu tarz bişeyden hiç bahsetmedi ama:KK17:Bilgisi olan var mı acaba ?

canım kan testini adetten 1 hafta önce bile yapabilirsin iğneye bakılırsa 21 i zaten adet günün yarın bile yaptırabilirsin idrar için erken ama kan için zamanın gelmiş :)
Ayy ne kadar heyecanlandim:KK23: ignenin etkisi surer pozitif cikarir igne diye okumuştum ama 10 gun sonra etkisi kalmaz degil mi?

O zaman ben 19 unda yaptiriyim o zamana kadar dayanabilirsem:KK68:

Kızlar benim sol yumurtalığım ağrıyor ve dolgunluk var bu beni korkutuyor kist mi diye çünkü bebek olsa henüz daha alt bölgede olur benim en çok korktuğum kist olması umarım kaygılaeım yersizdir

Ayy ne kadar heyecanlandim:KK23: ignenin etkisi surer pozitif cikarir igne diye okumuştum ama 10 gun sonra etkisi kalmaz degil mi?

O zaman ben 19 unda yaptiriyim o zamana kadar dayanabilirsem:KK68:
Etkisi geçer canım geçen ay bende 13 günü yapmıştım negatif çıkmıştı 8 10 gün sonra geçiyor diyorlar inşallah pozitif sonucu alırsın

Back
X