Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ya hanımlar aklıma bişey takıldı.Haftaya salıya ultrasonla bakacağız dedi doktor.Dış gebelik diye bişey duydum.Acaba bende böyle birşey var mıdır diye aklıma düştü,gerçi doktor bu tarz bişeyden hiç bahsetmedi ama:KK17:Bilgisi olan var mı acaba ?
Canım çok bilgim yok ama değerin baya yüksek çıkmış bildiğim kadariyla dış gebelikte çok daha düşük çıkıyor ya da değer azalıyor ama sen hiç böyle kötü şeyleri getirme bence aklına artık içinde bir can tasiyorsun herseyden etkilenir vücudumuz heyecanının tadını çıkarmaya bak sen ☺

Merhaba ben 6 aralikta catlatma ignesi oldum ne zaman test yaptirsam meraktan duramiyorum. Doktorum da birsey demedi.
Sizler kacinci gun yaptirdiniz?
arkadaşım merhaba benimde 8 aralıkta çatlama iğnem vuruldu ve 3 yıldır bebek istiyoruz .. birlikte geçirelimmi bu süreci tek başıma çok zor oluor yaşamyan bilemiorda ne hissetttiğini

arkadaşım merhaba benimde 8 aralıkta çatlama iğnem vuruldu ve 3 yıldır bebek istiyoruz .. birlikte geçirelimmi bu süreci tek başıma çok zor oluor yaşamyan bilemiorda ne hissetttiğini
Merhaba canim ben de 2 bucuk yillik evliyim nerdeyse. Bir düşügüm var malesef :(
Tabiki, ben de buralardayim okuyorum hep. Insallah pozitif sonuçlar aliriz. Sen ne zaman yaptircaksin test?

Merhaba canim ben de 2 bucuk yillik evliyim nerdeyse. Bir düşügüm var malesef :KK43:
Tabiki, ben de buralardayim okuyorum hep. Insallah pozitif sonuçlar aliriz. Sen ne zaman yaptircaksin test?
BİLMİORUMKİİ NEZAMAN YAPTIRMALIYIM.. SÜREKLİ TEST YAPTIRMAKTAN GINA GELDİ ZATEN EŞİMDE BUKONUDA BİRAZ TUTUCU BEKLE BİRAZ DER HEP ÖLE BEKLERKEN OLURUM ZATEN REGL SEN NEZAMAN YAPTIRCAKSIN

BİLMİORUMKİİ NEZAMAN YAPTIRMALIYIM.. SÜREKLİ TEST YAPTIRMAKTAN GINA GELDİ ZATEN EŞİMDE BUKONUDA BİRAZ TUTUCU BEKLE BİRAZ DER HEP ÖLE BEKLERKEN OLURUM ZATEN REGL SEN NEZAMAN YAPTIRCAKSIN

Benim 19unda hastanede baska bi isim var gitmisken kan da vericem insallah esimin haberi yok ilk defa ondan gizli yapicam varsa surpriz olsun diye ama bi umudum azaliyor bir artiyor.. negatif olursa nasil cikip eve gelicem nasil esime soylicem bilmiyorum :(

SÖYLEME OZAMAN DEĞİLİM DE KENDİM HİSSEDEBİLİORUM AĞRILARIM VAR OLICAM DE ÜMİDİ KIR ŞİMDİDEN OLURSA SÜPRİZ OLSUN OLMAZSADA ALIŞIK OLSUN .. BEN HEP BÖLE YAPIORUM ARTIK ÜMİT VERMİORUM EŞİME

SÖYLEME OZAMAN DEĞİLİM DE KENDİM HİSSEDEBİLİORUM AĞRILARIM VAR OLICAM DE ÜMİDİ KIR ŞİMDİDEN OLURSA SÜPRİZ OLSUN OLMAZSADA ALIŞIK OLSUN .. BEN HEP BÖLE YAPIORUM ARTIK ÜMİT VERMİORUM EŞİME

Kimseye bebek istedigimizi de soylemedim ben o yuzden bi tek esimle paylasabiliyorum:( o hep umutlu ama olmayinca benim kadar yikilmiyor ya da bana göstermiyor. . Ben de umitsizim genelde ama negatifi gorunce kotu oluyorum..
Bu sefer esime bisey belli etmiyorum test sonucuna gore ne yapicam bakalım.

Kısa bi süre sonra sende güzel haberler vereceksin bizlere benim gibi yaramazlıklarından bıkacaksın bağırıp çağırıp deli olacaksın sonra bi anneciğim demelerine ellerini göğsüne sokup uyumalarına tav olacaksın bende iki defa yumurta çatlatma defalarxa yumurta takibi iki rahim filmi iki tüp bebek denemelerine rağmen az deği bir iki değil tam beş defa doğal yolla hamile kaldım seninde diğer kızlarında bi gün bu duyguyu tadacaklarından eminim

:) :) İNŞALLAH cnm ne güzelde özetlemişsin annelik duygusunu herşeyin hayırlısı olsun sonucu alır almaz soluğu burda alıcam inş olumlu bir sonuç olur olmazsada kısmet birdahaki aya kalır :)

Merhaba kızlar,
Yoğundum ancak fırsat buldum. İyi haftalar herkese, gerçi yarıladık ama..
Ben rahim filmi çektirdim hiç ağrı kesici yada antibiyotik kullanmadım çok korkuyodum ama nasıl olduğunu anlamadım bile acı yada herhangi bişey hissetmiyosun aynı klasik vajinal muayene gibi
İnşallah benim de öyle olur canım.. saol
Canim ben cektırdım kurtuldum çok şükür. Darısı sana.
Bana Dr antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. Film çekinmeden önce 1 er tane içtim ikisinden de. Sonra röntgen odasına aldılar beni. Masaya yattım. 5 dk sürdü filmi cekmeleri. Ve dayanilmay acak bir ağrı çekmedim. Dr da biliyodu korktuğumu. Filmi cekerken zormuymuş dedi film. Yok hocam dedim çok zor değilmiş. Kullanılan teknoloji ve yapan ellerde önemli hocam dedim. Eğer Dr una güveniyorsan korkma gerçekten dayanilmay acak bir ağrısı yok. Ilaci verirken çok hafif adet sancısı gibi bir sancim oluyo sadece.
Ben filmin sonunu yazmayı unutmuşum. Temiz çıktı bir sorun yokmus. sende de bir şey çıkmaz inş.
Çok sevindim canııım, kurtulmuşsun.. Sonucun da iyi çıkmış ne güzel.. Darısı bana, hepimize inşallah.. saol.. Ben doktoruma gitmedim. Telefonla görüştüm sadece. O da ilaç falan söylemedi. Doktorumun olduğu hastanede de çekilmiyormuş; başka bir yere gideceğim. Doktorum yanımda olmayacak yani.. ama ağrısız çeken yerlerden biriymiş gideceğim yer. Yeni teknolojiymiş. Ağrımayacağını umuyorum. Randevu alıcam bugün bakalım..

Bugün kan testi sonuçlarını ancak alabildim.hcg 518 çıktı.Doktoruma da göründüm kadıncağız hem tebrik etti hem sarıldık sevindik yaa. :D Doktoru görene kadar belki yanılıyorum diye düşünmüştüm ama şükür bugün tescillendi :D:KK46::anneadayı:
Çok sevindim canım.. Hayırlı olsun tekrar.. Kötü şeyler de düşünme.. Güzel düşün.. Düşündükçe kafamızda kurdukça daha fena oluyor.. Her şey güzel olacak inşallah..

Kızlar boğaz ağrısıyla sağlık ocağına gittim aile hekimi antibiyotik vermek istedi boğazın çok kötü diye.hamilelik şüphesi var diyince o zaman bi kan ver sonuca göre ilaç verelim yada kadın doğumcun yazsın dedi bu gün iğneden sonra 12.gün bakalım sonuç ne çıkacak bat ayın 21'i bakalım sonucu alınca sizinle paylaşırım herhalde iğnenin etkisi geçmiştir

Kızlar boğaz ağrısıyla sağlık ocağına gittim aile hekimi antibiyotik vermek istedi boğazın çok kötü diye.hamilelik şüphesi var diyince o zaman bi kan ver sonuca göre ilaç verelim yada kadın doğumcun yazsın dedi bu gün iğneden sonra 12.gün bakalım sonuç ne çıkacak bat ayın 21'i bakalım sonucu alınca sizinle paylaşırım herhalde iğnenin etkisi geçmiştir
güzel sonuçlarla gelirsin inş. canım :KK36::KK36::KK36:

Merhaba kızlar,
Yoğundum ancak fırsat buldum. İyi haftalar herkese, gerçi yarıladık ama..

İnşallah benim de öyle olur canım.. saol

Çok sevindim canııım, kurtulmuşsun.. Sonucun da iyi çıkmış ne güzel.. Darısı bana, hepimize inşallah.. saol.. Ben doktoruma gitmedim. Telefonla görüştüm sadece. O da ilaç falan söylemedi. Doktorumun olduğu hastanede de çekilmiyormuş; başka bir yere gideceğim. Doktorum yanımda olmayacak yani.. ama ağrısız çeken yerlerden biriymiş gideceğim yer. Yeni teknolojiymiş. Ağrımayacağını umuyorum. Randevu alıcam bugün bakalım..

Çok sevindim canım.. Hayırlı olsun tekrar.. Kötü şeyler de düşünme.. Güzel düşün.. Düşündükçe kafamızda kurdukça daha fena oluyor.. Her şey güzel olacak inşallah..

hosgeldin canim. Bende merak etmeye başlamıştım. Yoğunum demek. Ya çok şükür kurtuldum. Aklımdan gitti valla. Icim de de bir rahatlik var ki. Şimdi sanki bosver dim gibiyim tedavi sürecini . Takmiyo rum artık. Olduğu kadar olmadigi kader.
Sendw Hiç korkma canım. Ben filme girmwden bir dua var inu okudum sueekli. RABBI YESSIR VELA TUASSIR, RABBI TEMMIM BIN HAYR. ( RABBIM ISIMI ZORLASTIRMA KOLAYLASTIR) Sende oku. Dunya dualar ustune.
Bide filme girmeden 30-40 dk kadar önce bir ağrı kesici al. Ya Dr una sor yada aile hekimine o sana ne tür bir ağrı kesici alman gerektiğini söyler.

arkadaşlar bu ay 7. olumsuz sonucu alışım içimde ki duyguları tarif edemiyorum ilk defa kan testi yaptırdım göğüslerimdeki aşırı hassasiyet nedeniyle biraz umutlanmıştım arkadaşı hastaneye götürdüm bende kan testi bari yaptırayım dedim sonuç 0.02 hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor artık ne ümidim ne heyecanım kaldı her ay aynı süreci yaşamaktan da bunaldım nasıl güçlenip tekrar toparlanacağım inanın bilmiyorum eskiden eşim çok üzülürdü artık zavallı benim aşırı üzüldüğümü görmeye başlayınca o bana destek olmaya başladı o da artık içine atıyor biliyorum allahım sen bizi bununla sınama

arkadaşlar bu ay 7. olumsuz sonucu alışım içimde ki duyguları tarif edemiyorum ilk defa kan testi yaptırdım göğüslerimdeki aşırı hassasiyet nedeniyle biraz umutlanmıştım arkadaşı hastaneye götürdüm bende kan testi bari yaptırayım dedim sonuç 0.02 hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor artık ne ümidim ne heyecanım kaldı her ay aynı süreci yaşamaktan da bunaldım nasıl güçlenip tekrar toparlanacağım inanın bilmiyorum eskiden eşim çok üzülürdü artık zavallı benim aşırı üzüldüğümü görmeye başlayınca o bana destek olmaya başladı o da artık içine atıyor biliyorum allahım sen bizi bununla sınama
merhaba canım bide soğan kürünü denesene ben başlıcam adet olayım bittiği gün başlanıyo hadi kızlar deneyelim

merhaba canım bide soğan kürünü denesene ben başlıcam adet olayım bittiği gün başlanıyo hadi kızlar deneyelim
soğan kürü pko lular ve kistlere iyi geliyormuş sanırım benim adetlerim düzenli kist felan da yok çok şükür başka bir işe yarıyor mu acaba

Kısa bi süre sonra sende güzel haberler vereceksin bizlere benim gibi yaramazlıklarından bıkacaksın bağırıp çağırıp deli olacaksın sonra bi anneciğim demelerine ellerini göğsüne sokup uyumalarına tav olacaksın bende iki defa yumurta çatlatma defalarxa yumurta takibi iki rahim filmi iki tüp bebek denemelerine rağmen az deği bir iki değil tam beş defa doğal yolla hamile kaldım seninde diğer kızlarında bi gün bu duyguyu tadacaklarından eminim
İnşallah tadarız canım.. Amiinnn...:KK37::KK68:
Iyi akşamlar herkese ben Cumartesi öğlen iğne oldum dün akşam sancılarım başladı bu sabah arttı iyice 4 yum var biliyorsunuz bende birde 1 yıl önce kist patlaması sebebiyle ameliyat sanırım dikişlerinden dolayı bu kadar sancılı çatlama kısmı bende:KK43: öğlen geldim eve yattım şimdi iyiyim :KK66: dely dely korkma canım sen güçlü pozitif birisin bizede ümit oluyorsun :KK66: herşey bebeklerimiz için:KK66:
Çok teşekkür ederim canımmm :KK68: İnşallah bir sorun çıkmaz.. Sorun varsa da çıksın da çözelim inşallah.. Her şey bebeklerimiz için ooyy yerim onlarııı :KK46::KK68:

kızlar sizce rahim filmi kaç ay sonra çektirilmeli benim bu ay 7. olacak bir sorun görülmüyor ama olmayınca aklımda hep acaba tüplerim mi kapalı diye soru işareti oluşuyor dely çektirdikten sonra deneyimlerini yaz olur mu :)
Yazarım canım mutlaka :KK24:
Benim yaşım 32. 2 ilaçlı deneme sonrası doktor rahim filmi istedi. 9 aydır deniyoruz biz de. Yaşın biraz daha genç olunca doktorlar 1 sene bekletiyor genelde. Ama istersen çektirebilirsin canım.. Yaşınız gençse erkenden telaş yapmayın ama.. :KK37: Bu stresler de olumsuz etkiliyor çünkü.. Daha oluurrr :KK30:

dely çok teşekkür ederim cnm allah sanada nasip etsin sağlıklı sıhhatlı hayırlı ömürlü bebekler inşallah rahim filminden hiç korkma kendini skmazsan inan acımıyor ben 2 kere çekildim ama boşuna çekinmişim doktorum geçişler gözükmüyor dedi ve laparoskopi yaptı gerçektende tüplerime sıvı birikmiş temizlemiş cd verdi orda belli oluyor inşallah sana gerek kalmaz cnm kendiliğinden kalırsın :) allah herkese nasip etsin inşallah......!!!
............ şuan beklemedeyim inş sonuç güzel olur 2 tüp 1 aşılama 2 rahim filmi yapıldı hormonlarım tek tek analiz edildi yok yok hiçbirşey çıkmadı infretilite tanısı kondu ama öyle değilmiş bunu geçen ay öğrendik sorun bendeymiş yumurtalıklarım yapışıkmış açtılar laparoskopi ile çokta mutlu oldum bi sorun çıktığına maddi manevi çok yıpranıyor insan allah hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlere inşallah :)
Canım çok teşekkür ederim..:KK68:Amin inşallahh... Sendeki sorunu rahim filmi ile göremediler mi yani? O zaman nasıl güvenicez ki ama.. Bize de sorun yok diyorlar. Ya rahim filminde görünmezse de başka bir sorun varsa.. Sendeki durumu nasıl bir muayenede fark ettiler canım?

Hayirlisi olsun canim benimde kist bitmis doktor serephone verdi bulamadim klomen aldim basladim bugun bakalim artik ne olacak
İnşallah hayırlısıyla olur tatlım.. Allah gönlüne göre versin..

merhaba arkadaşlar 2. iğne ve yine iğnenin 15. günü gelen adet :) kısmet... 3. deneme sonrası ise meçhullll
Bende de 2. iğneden sonra yine hüsran.. Hayırlısı canım.. İnşallah bir dahakine olur..

canım ya ne dicemi bilemiyorum üzüldüm o_Oo_Oo_Osenin eşinede bakıldımı ? bende adet olayım bittikden sonra soğan kürü yapmayı düşünüyorum faydasını gören çok kişi var
Bende de hafif iltihap vardı. Ben de soğan kürü yapmıştım ama faydasını pek anlamadım.. Belki de görmüşümdür faydasını, bilmiyorum.. Ama net bir şey anlamadım.
Hoşgeldin canım.. Hepimiz birbirimize destek olucazzz :KK5: Hayırlısı olsun inşallah..

tesekur ederım canm... gelısım cok ıyı dedı 3 yumurta olusmus beklıyorum suan ınsallah hayırlısıyla bu ay pozıtıf olır...
İnşallah bu ay olur canım. Hayırlı olsun inşallah..

Back
X