Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba canım bu tahlilleri baştan istemedimi doktorun guatr troid hormonları bütün vücüdü etkiliyo ben geçen sene ilk gittiğimde doktor hepsini yaptırmıştı
ben bu testleri en başında istedim bana şimdi yaptırmana gerek yok dedi... ben geçen sefer ısrar edince yaptır o zaman dedi...belki de hiç bu tedavilere gerek kalmadan tsh'ım düşürülerek hamile kalabilirdim... doktorumu bıraktım haftaya özel bir merkeze bir profesöre gidicem randevu aldım. neye üzüldüm biliyor musun? bu dr. da özeldi yani parayla da olmuyor bazı şeyler... canım çok sıkkın.

Merhaba kızlar, günaydın :KK3: ve de merhaba cumaaaa :KK75::KK9::KK48:

Geçmiş olsun canım.. En azından sebebi bulmuşsunuz.. İlaçlarla değeri düşürüp hamile kalabilirsin.. Üzülme sakıınnn :KK15:

Adet düzensizliğin falan oluyor mu? Benim adetlerim stresli dönemlerimde 5 gün falan gecikmişti, doktor bundan hareketle TSH ve prolaktin testi istemişti. Adet düzensizliği yaparmış. Direk yumurtlama hormonuyla ilgiliymiş TSH. İnternette bilgiler var, kk'da da var, değerlerini düşürüp hamile kalan çok var canım. Moralini bozma sakın. Kadın doğum doktoruna bu durumu söyledin mi? Ben doktor değilim tabi ki ama tiroid ilk 3 ay bebek için çok önemliymiş. Anne karnında 3 ay sonra titoid üretmeye başlarmış bebek. O zamana kadar senin hormonlarını kullanırmış. Tuğba'nın dediği gibi, hamile kalırsan riski var mı doktoruna sor bence de. Bak buralarda bazı bilgiler var. Şimdi baktım:
http://www.paylasimmerkezi.com/gebe...uatr-hamile-kalmayi-engeller-mi-hakkinda.html
http://www.drhamile.com/HAMILELIKTE_GUATR.html
Seninki bu durumda hipertiroid mi oluyor, hipotroid mi? Çok aşırı da yüksek değilmiş hem üzülme sakın. Yüksek olması hamileliğe engel değilmiş. Düşük olması engelmiş. Tedaviler de kolay diyor her yerde.. Canını sıkma sakın.. Başka doktora gitmeniz de iyi olur canım.. Çözülmeyecek bir sorun değil.. Sebep bulunmuş ya en azından, ne güzel.. Allah sağlık versin de inşallah kavuşucaz bebişlerimize.. :KK15:
canım ilgin için teşekkür ederim... insan kendi kendinin doktoru oluyor günümüzde... benim suçum yanlış doktor seçmek olmuş... şimdi bir profesörden randevu aldım mail attım ona cevap vermişler bana sağolsunlar gebe kalmanız için 2.5'e düşürümek gerekiyormuş... ve bunu bana kendi doktorum söylemedi... thlil sonucunu gsterdiğimde bana sadece hmmm dahiliyeye gitsen iyi olur dedi ve dayadı çatlatma iğnesini... güleyim mi ağlayayım mı ama en iyi bildiğim şey Allah'ıma hep tevekkül ettim ve O bana içimdeki bu işte bir engel var sanırım sorumun cevabını buldurdu. Çok şükür.....

ben bu testleri en başında istedim bana şimdi yaptırmana gerek yok dedi... ben geçen sefer ısrar edince yaptır o zaman dedi...belki de hiç bu tedavilere gerek kalmadan tsh'ım düşürülerek hamile kalabilirdim... doktorumu bıraktım haftaya özel bir merkeze bir profesöre gidicem randevu aldım. neye üzüldüm biliyor musun? bu dr. da özeldi yani parayla da olmuyor bazı şeyler... canım çok sıkkın.
haklısın canım belkide boşuna oyaladı seni benim doktorum hatta bu sene tekrarladı testleri çok şükür bi sorun yok daha düşümüş değerlerim iyi yani inş. sende bu profosörden memnun kalırsın canım her şeyde vardır bi hayır

canım ilgin için teşekkür ederim... insan kendi kendinin doktoru oluyor günümüzde... benim suçum yanlış doktor seçmek olmuş... şimdi bir profesörden randevu aldım mail attım ona cevap vermişler bana sağolsunlar gebe kalmanız için 2.5'e düşürümek gerekiyormuş... ve bunu bana kendi doktorum söylemedi... thlil sonucunu gsterdiğimde bana sadece hmmm dahiliyeye gitsen iyi olur dedi ve dayadı çatlatma iğnesini... güleyim mi ağlayayım mı ama en iyi bildiğim şey Allah'ıma hep tevekkül ettim ve O bana içimdeki bu işte bir engel var sanırım sorumun cevabını buldurdu. Çok şükür.....
Ah canım yaa.. Suçun değil de şanssızlığın olmuş.. Hiçbirimiz bilmiyoruz ki.. Benim doktorum da sorun yok diyor ama belki de var.. Güvenmekten başka çaremiz olmuyor.. ama dediğin gibi sen en azından engel ne onu bulmuşsun.. Basit ilaçlarla bu değerleri normale çevirmek mümkün artık. Yaşadıklarının hepsi seni buraya kadar getirdi. Her adımda bebeğine daha da yaklaşıyorsun.. Buradan güzel haberler vereceğin günler de gelecek.. 2015'ten umutluyum ben :KK37: İnşallah bizlerde de sorun varsa ortaya çıkar da, tedavisine başlarız bir an önce.. Yoksa da zaten hayırlısıyla beklicez.. Hepimiz güzel haberler paylaşırız inşallah 2015'te buradan..

Teşekkürler cevabına canım.. Allah mecbur bırakmasın ben isteyemem laparoskopi bir sorun görünmezse :KK43::KK17: Çok korkarım ben.. İnşallah bir şey çıkmaz.. İnşallah gerek kalmaz.. Doktoruma güveniyorum ama, inşallah sorun yok dediğine güvenilir..

İnşallah cıkmaz cnm ve hiçbirşeye gerek kalmaz başa geldimi korku 2. planda kalıyor ben korkmadım bize öyle umutlar verdilerki malesef snuc negatif oldu hep ama siz öyle olmazsınız inşallah :)

Haklısın canım her şey para değil. Rabbim vicdan sahibi iyi Dr larla karşılaştırın bizi. Sonuçta biz her şeyi bilemiyoruz. Şu internette olmasa köru körüne bağlanıp kalicaz bir Dr a ondan sonra da bir yanlış diğer yanlısı getiricek.

benim çatlama iğnesinden sonra gebe kalamadım

İnşallah birgün kalırız cnm bende çatlatma iğnesi yaptım henüz sonucu bilmiyorum 10 senedir istiyoruz :( belirtileri nelerdi cnm aynı adet olacak gibimi oldu benim akıntım oluyor kokulu :( göğüslerim ağrıyor 5 6 gün var adetime umarım sonuç pozitif olur..

merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza 2011 den beri gebe kalamıyorum bu yükü taşıyacak gücüm kalmadı dertler paylaşa paylaşa azalır ya sizlerle paylaşmak istedim

mrhb hoşgeldin aramıza :) bende burada takip edip uygulaynlardanım umarım sizede faydası olur :) ben 2004 den belli uğraşıyorum 10 senelik evliyim ve hiç gebe kalmadım bu süreçte 2 rahim filmi sayısız tahliller 2 tüp 1 aşılama oldum sonuç negatif :( bize infertilite kısırlık dendi geçen aya kadar yani sebebini tıpta açıklayamıyormuş geçen ay laparoskopi ile yapışık yumurtalarım açıldı bu ayda bekliyoruz bakalım allah hayırlısını versin inş beraberinde kanda pıhıt problemimde var ve iğne vuruyorum çok canım yanıyor anlatamam iğneden ama mecbur yapıyorum allah emeklerimizi zai etmesin inşallah :)

İnşallah birgün kalırız cnm bende çatlatma iğnesi yaptım henüz sonucu bilmiyorum 10 senedir istiyoruz :KK43: belirtileri nelerdi cnm aynı adet olacak gibimi oldu benim akıntım oluyor kokulu :KK43: göğüslerim ağrıyor 5 6 gün var adetime umarım sonuç pozitif olur..
canım geçen yıldı benim ama sancılanmıştım çatlama olurken sancılanılıyor benim 3 yumurtam oluşmuştu doktor çok iyi dedi akıntına gelince bende de vardı enfeksiyon varsa kokuludur inş olur Allah hayırlı evlat versin rahat ol psikolojik olarak çok takma

Back
X