- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
hayırlısı inşallah vardır canım ümidini kaybetme.. kaçıncı kullanışın..Aynen canim klomen ovitrelle...
Yarin doktor kontrolum var hayirlisi bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı inşallah vardır canım ümidini kaybetme.. kaçıncı kullanışın..Aynen canim klomen ovitrelle...
Yarin doktor kontrolum var hayirlisi bakalim
Ilk daha canimhayırlısı inşallah vardır canım ümidini kaybetme.. kaçıncı kullanışın..
dört kez kullandım ben klomeni bi seferde çatlatma iğnesi oldum negatifti sonuçlarım.. bu ay iğneli bakalım inşallah yüzümüz güler yaa yoruldum artık ümidim kalmadıIlk daha canim
8 ocakda yada 7 ocak o tarihler arasında olucam ama ne bilim yok olmuycak sanki..aysima kac gun kaldı adetıne bı yazın yaa hemen uzulmeyınn
Insaallah canim benimdört kez kullandım ben klomeni bi seferde çatlatma iğnesi oldum negatifti sonuçlarım.. bu ay iğneli bakalım inşallah yüzümüz güler yaa yoruldum artık ümidim kalmadı
zaten hep olucak diye ümit ediyorum.. inancım sonsuz sürekli dua ediyorum ama ne bilim içim bir tuhaf bugün iyi hissetmiyorum kendimi..aysima sakın bole umutsızlıge kapılmayın ben ne zaman karamsarlıgı bıraktım ısler yoluna gırdı pozıtıf dusunun beynınızı etkılıyosunuzzz..olucak dıyın olucaakk bole yaparsanızz Allahın gucune gıdıyomuss lutfenn uzmeyın benı
küçük müyüm ne daha 20Insaallah canim benim
Yas kac canim
Kiiiz doverim seni takma dahaküçük müyüm ne daha 20![]()
hahayyy güldürdünn benii anamm... valla yirmi felan iki buçuk senelik evliyim.. yani..Kiiiz doverim seni takma daha
Ben 28 gun sonra 29 oluyorum abooooo![]()
senin neyin vardı canım gonalf mi kullandın.. moralini sende bozmaa herşey çok yolundaa olacak inşallah..tmm su an hayal kırıklıgı yasadın ondan..ben yarın olumsuz sonucuma hazırım bılıyomusunuzz hala umıdım yok neden bılıyomusun her ay koca negatıflerı gormekten..nese bı gun pozıtıf dedım fazla ucmusum tabıı Allah elımden aldı olsa bıle cok ucmuyorum artık cunku co k yıprandımm var dıyıp yok olucak yıne uzulucem.en ıyısı hala hamıle deılım demek ben zaten pskılojım gıdık bu bebek ıslerınden ıns toplarızz
Adetinin geçmesini bekle bence canım.. Şimdi çıkmayabilir.. İnşallah bebeğin seninledirBugün adetimin 25. Günü. Ilaç kullanmadan 28 günde bir adet oluyorum.
Henuz adet tarihi geçmemiş oluyor..
Catlatma ignesinin 15. Günü asilamanin 13. Günü.
Idrar testi yaptım negatif
Teşekkür ederim canımdelyy uzme kendını 13.gun benım bugun tekrar idrar testi yaptım ben tekrar silik ama gözüken bi çizgi var hyrlısıı ınss yarın sonuc bellı olcak yazarım sıze
Ben de umutlu olmak istiyorum ama dün de farklı sıkıntılar çıktı.. Moralim çok bozuldu.. Allah'ın gücüne gitmesin.. İnşallah Allah'ın izniyle olsun..aysima sakın bole umutsızlıge kapılmayın ben ne zaman karamsarlıgı bıraktım ısler yoluna gırdı pozıtıf dusunun beynınızı etkılıyosunuzzz..olucak dıyın olucaakk bole yaparsanızz Allahın gucune gıdıyomuss lutfenn uzmeyın benı
Olsun yas 20 daha oooo oo cok zamanin var ben essek kadar olmusum daha 2.yi yapcam sonra 3 ne ara yapcam bilmiyorum daha ilkini beceremedik ama olsunhahayyy güldürdünn benii anamm... valla yirmi felan iki buçuk senelik evliyim.. yani..
eşim 29 yaşındayaaa kızz o diyor yaşım geçiyor diye... hayırlısı bol dua bol tevekkül.. inşallah.. olacakOlsun yas 20 daha oooo oo cok zamanin var ben essek kadar olmusum daha 2.yi yapcam sonra 3 ne ara yapcam bilmiyorum daha ilkini beceremedik ama olsun![]()