Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
anladım papatyamm olurr takma kafana 1 tanceık varmıs bak Allah bağıslasın oda olcakk gorceksın

yaa du bakım kumralada daha varmıs baya sen 2 gun sonra tekrar yapp benı dınle 2 gunde bıle oynuyo bu ıgnenın vucuda 3 ay etkısı var olmazsa bıle bı dahakı ay olur bak gorurusun

aysima sakın bole umutsızlıge kapılmayın ben ne zaman karamsarlıgı bıraktım ısler yoluna gırdı pozıtıf dusunun beynınızı etkılıyosunuzzz..olucak dıyın olucaakk bole yaparsanızz Allahın gucune gıdıyomuss lutfenn uzmeyın benı

aysima sakın bole umutsızlıge kapılmayın ben ne zaman karamsarlıgı bıraktım ısler yoluna gırdı pozıtıf dusunun beynınızı etkılıyosunuzzz..olucak dıyın olucaakk bole yaparsanızz Allahın gucune gıdıyomuss lutfenn uzmeyın benı
zaten hep olucak diye ümit ediyorum.. inancım sonsuz sürekli dua ediyorum ama ne bilim içim bir tuhaf bugün iyi hissetmiyorum kendimi..

tmm su an hayal kırıklıgı yasadın ondan..ben yarın olumsuz sonucuma hazırım bılıyomusunuzz hala umıdım yok neden bılıyomusun her ay koca negatıflerı gormekten..nese bı gun pozıtıf dedım fazla ucmusum tabıı Allah elımden aldı olsa bıle cok ucmuyorum artık cunku co k yıprandımm var dıyıp yok olucak yıne uzulucem.en ıyısı hala hamıle deılım demek ben zaten pskılojım gıdık bu bebek ıslerınden ıns toplarızz

tmm su an hayal kırıklıgı yasadın ondan..ben yarın olumsuz sonucuma hazırım bılıyomusunuzz hala umıdım yok neden bılıyomusun her ay koca negatıflerı gormekten..nese bı gun pozıtıf dedım fazla ucmusum tabıı Allah elımden aldı olsa bıle cok ucmuyorum artık cunku co k yıprandımm var dıyıp yok olucak yıne uzulucem.en ıyısı hala hamıle deılım demek ben zaten pskılojım gıdık bu bebek ıslerınden ıns toplarızz
senin neyin vardı canım gonalf mi kullandın.. moralini sende bozmaa herşey çok yolundaa olacak inşallah..

Günaydın kızlar..
Gözlerim kurbağa gibi şiş ağlamaktan.. İşe de geç kaldım zaten. Neyse ki patron görmedi..
Benim daha yeni yumurtlama günlerim.. Bakalım bu ay ne olacak :KK51: Oluruna bıraktık bu ay.

Bugün adetimin 25. Günü. Ilaç kullanmadan 28 günde bir adet oluyorum.
Henuz adet tarihi geçmemiş oluyor..
Catlatma ignesinin 15. Günü asilamanin 13. Günü.
Idrar testi yaptım negatif
Adetinin geçmesini bekle bence canım.. Şimdi çıkmayabilir.. İnşallah bebeğin seninledir :KK68:

delyy uzme kendını 13.gun benım bugun tekrar idrar testi yaptım ben tekrar silik ama gözüken bi çizgi var hyrlısıı ınss yarın sonuc bellı olcak yazarım sıze
Teşekkür ederim canım :KK68: Sen hamilesin bence.. Yoksa neden çizgi çıksın.. Hem bugün de biraz koyulaştı demişsin.. Allah yaşadıklarından sonra sana sağlıklı bir evlat versin inşallah.. Yuvanıza mutluluk katsın inşallah :KK68:
Ben de umutlu olmak istiyorum ama dün de farklı sıkıntılar çıktı.. Moralim çok bozuldu.. Allah'ın gücüne gitmesin.. İnşallah Allah'ın izniyle olsun..

Olsun yas 20 daha oooo oo cok zamanin var ben essek kadar olmusum daha 2.yi yapcam sonra 3 ne ara yapcam bilmiyorum daha ilkini beceremedik ama olsun :KK54:
eşim 29 yaşındayaaa kızz o diyor yaşım geçiyor diye... hayırlısı bol dua bol tevekkül.. inşallah.. olacak

Back
X