- 24 Aralık 2014
- 17
- 18
- 18
C
Canİm ben sadece sunu biliyorum allah istesin yeter ki benim esimin asilama gunu sperm sayisi 3.5ml cikti 50hizli 50ileri hizlitoplam 1 ml spermle asilama oldum ve gittigim her doktor direk tup bebek dedi esime varikosel dendi ama ben 11.gun idrarda pozitif gordum 10.gun cikmadi zaten hersey allahtanAmin canım.. aminn..
Ben 1 ay Serophene 1 ay da Klomen kullanmıştım yumurtalar için. İkisinde de 4-6 tane yumurtam oldu. 1 tanesi 20-22 mm arasında olmuştu ikisinde de, diğerleri 15-20 mm arasıydı sanırım. Büyük olan 1 tane oluyor. Doktor baskın yumurta 1 tane yeter demişti. Çok iyi görünüyor demişti. Diğer yumurtalar da şansı arttırıyor sanırım, ama olmadı. Bende yumurtlama problemi de görünmüyor ama yardımcı olsun diye kullanmıştım. Herhalde yine hap verirler o zaman.. Ya da şansa bırakmamak için iğne de verebilirler. Gerçi şimdi bunları düşünmek istemiyorum aslında, çok plan yapınca o yöne gidiyor.. Bu ay normal denicez.. İlaç da kullanmıyorum. allah'ın izniyle bu ay olacağını düşünmek istiyorum.. Yine olmazsa aşılama düşünücez.. Ama şimdi olacağına konsantre olsam iyi olacak..