Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kizlar mrb bisey sorc size bn bu ay ilk defa igne yaptirdim dun adet olm lazimdi ama olmadim bugunde bisey gorunmuyor sizce tutmus olma ihtimali varmi yoksa baska bir nedendn mi gecikti

Bn de insallh diyorum fakat korkuyorum normal bir durum mu bu acaba

Kizlar mrb bisey sorc size bn bu ay ilk defa igne yaptirdim dun adet olm lazimdi ama olmadim bugunde bisey gorunmuyor sizce tutmus olma ihtimali varmi yoksa baska bir nedendn mi gecikti
klomen kullandıysan 2 3 günlük bir gecikme olabiliyor canım çok fazla ümitlenme ama inşallah bebiş olduğu için gelmiyordur

merhaba kızlar bende dün başka doktora gittim düşük oluyo dedim muayene etti herşey güzel gözüküyor dedi ilk önce onu dinledim sonra ben anlattım son gittiğim doktor pıhtılaşma var dedi yumurta takibi ile hamile kaldım ama düştü dedim kullandığım iğnelere baktı pıhtılaşma varsa iğneyi hergün kullanman gerek dedi ama pıhtılaşma olup olmadığını en iyi testlerle anlarız dedi ve eşimle benim genetik testlerimi istedi,bide önceki doktor yumurta çokluğu için iğne vermişti onlar içinde doktor kullandığın iğneler tüp bebek tedavisi için hemde pahalı dedi sizin bi problem gözükmüyo testlerle birlikte adetliyken gel en basitinden başlayıp hap vericem dedi testlere görede sulandırıcı iğneyi ne doz kullanacağını ozaman net konuşuruz dedi yüzde85 gebeliğin devam eder dedi biraz içim rahatladı moral oldu :)

merhaba kızlar bende dün başka doktora gittim düşük oluyo dedim muayene etti herşey güzel gözüküyor dedi ilk önce onu dinledim sonra ben anlattım son gittiğim doktor pıhtılaşma var dedi yumurta takibi ile hamile kaldım ama düştü dedim kullandığım iğnelere baktı pıhtılaşma varsa iğneyi hergün kullanman gerek dedi ama pıhtılaşma olup olmadığını en iyi testlerle anlarız dedi ve eşimle benim genetik testlerimi istedi,bide önceki doktor yumurta çokluğu için iğne vermişti onlar içinde doktor kullandığın iğneler tüp bebek tedavisi için hemde pahalı dedi sizin bi problem gözükmüyo testlerle birlikte adetliyken gel en basitinden başlayıp hap vericem dedi testlere görede sulandırıcı iğneyi ne doz kullanacağını ozaman net konuşuruz dedi yüzde85 gebeliğin devam eder dedi biraz içim rahatladı moral oldu :)
senin adına çok sevindim canım inşallah yeni dr unda sana şans getirir bu sıralar benimde çok morale ihtiyacım var en azından hamile kalabiliyorsun ne güzel ben daha hiç yaşamadım inşallah tüplerimde bir sorun yoktur yarın yada pazartesi bende gideceğim dr a iltihap tekrar mı başladı diye kasıklarımda ağrı var çünkü birde tsh tiroid hormonum 5.49 sizce fazla mı kızlar

senin adına çok sevindim canım inşallah yeni dr unda sana şans getirir bu sıralar benimde çok morale ihtiyacım var en azından hamile kalabiliyorsun ne güzel ben daha hiç yaşamadım inşallah tüplerimde bir sorun yoktur yarın yada pazartesi bende gideceğim dr a iltihap tekrar mı başladı diye kasıklarımda ağrı var çünkü birde tsh tiroid hormonum 5.49 sizce fazla mı kızlar
inşallah canım çok teşekkür ederim hepsinin ayrı ayrı üzüntüsü var kaybetmek daha zor korkumlarım geçmiyo yine yine düşer diye bakalım bunuda deneyeceğim inşallah bu sefer olur tutunur bebeğim,git canım doktora için rahat olur inşallah tüplerindede bi sorun yoktur ve tez zamanda sende pozitifi görürsün rabbim emeklerimizi boş koymaz inşallah

birde genetik pıhtılaşma testleri çok pahalı olduğu için not yazıp bizi devlet hastanesine gönderdi

canım çok sevindim inş. yeni doktor yeni umutlar ve gelsin bebekler çifter çifter inş. :KK6::KK6::KK6:

rahim filmimi çekilcen canım tsh benim ki 1,009 yazıyo en son yaptırdığıma baktımda normali kaç oluyoki

rahim filmimi çekilcen canım tsh benim ki 1,009 yazıyo en son yaptırdığıma baktımda normali kaç oluyoki
yok rahim filmini martta memlekete izine gidince çektircem burda herşey yanlış çıkıyor dr lara güven olmuyor normali, benim testimde 5.60 diyor internette 4 ü geçmemeli 1 2 arasında olmalı bebek isteyenler için diye bir sürü farklı yazı var :(

Tabi ki var canım. Hadi inşallah tutmuştur.. Bazen gecikebiliyor ama olsun.. Umut var :KK39: Madem adet günün geçti, yarın ilk idrarınla test yapsana evde. Güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..:KK68:

Çok sevindim canım.. İyi bir doktora denk gelmek çok önemli. En iyisini yapmış. Her şeye bakılsın tabi.. Bak ne güzel, sorun da yokmuş.. Allah'ın izniyle bu ay bebeğine kavuşursun ve inşallah sana tutunur canım :KK68:

Ben de cumartesi başka bir doktordan randevu aldım. Bakalım o ne dicek. İnşallah iyi bir doktordur. O da sorun yok derse aşılama düşünücez bakalım. Bir kaç ay içinde olacak sanırım. İnşallah gerek kalmaz tabi..
Canım benim TSH sonucumda referans aralığı 0,34 - 5,6 yazıyor. Yani bu arada değilse sorun var demek. Testi yapan laboratuvara göre sınır değerler farklılık gösterebiliyor. Test sonucunda 5,49'un yanında referans değerler yazmıyor mu? İnternette de bazı yerlerde maksimum 5 olmalı diyor, bazı yerlerde 6. Net bir şey yok. En iyisini doktorun bilir. Hem eğer sorun bile varsa bu demektir ki bebeğin bu yüzden olmadı. Yani sorun varsa da ortaya çıkmış olur ve hemen ilaçlarla düşürülüyor TSH. Sorunun da çözülmüş oluyor. Tedavisi çok kolay canım. Sonra da kavuşursun bebeğine işte hayırlısıyla inşallah, ne güzel :KK68:

Ben de cumartesi başka bir doktordan randevu aldım. Bakalım o ne dicek. İnşallah iyi bir doktordur. O da sorun yok derse aşılama düşünücez bakalım. Bir kaç ay içinde olacak sanırım. İnşallah gerek kalmaz tabi..
Canım benim TSH sonucumda referans aralığı 0,34 - 5,6 yazıyor. Yani bu arada değilse sorun var demek. Testi yapan laboratuvara göre sınır değerler farklılık gösterebiliyor. Test sonucunda 5,49'un yanında referans değerler yazmıyor mu? İnternette de bazı yerlerde maksimum 5 olmalı diyor, bazı yerlerde 6. Net bir şey yok. En iyisini doktorun bilir. Hem eğer sorun bile varsa bu demektir ki bebeğin bu yüzden olmadı. Yani sorun varsa da ortaya çıkmış olur ve hemen ilaçlarla düşürülüyor TSH. Sorunun da çözülmüş oluyor. Tedavisi çok kolay canım. Sonra da kavuşursun bebeğine işte hayırlısıyla inşallah, ne güzel :KK68:[/QUOTE]
5.6 yazıyor referans aralığının üst sınırında dr hormonların normal dedi ama tsh sınır değere çok yakın olduğundan biraz internetten araştırdım dediğin gibi net bişey yok birde tüm ailemde troid hastalığı olduğundan kafama takıldı inşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın canım sebep olmayınca da insan ne yapacağını bilemiyor

o zaman bize dua et emi :) benim hiç yok :KK43:
Her zaman allahım olmayanlara ver diye dualarımdasınız yıllarca çocuk çabası veren her ay ağlayan çaresiz umutsuz olduğum sürekli negatif sonuçlar aldığım yıkıldığım anları düşündüğümde iki oğluma bakıp allahım çok şükür diyorum allah herkese anneliği nasip etsin sizlerinde olacak kızlar sadece zamanı var

5.6 yazıyor referans aralığının üst sınırında dr hormonların normal dedi ama tsh sınır değere çok yakın olduğundan biraz internetten araştırdım dediğin gibi net bişey yok birde tüm ailemde troid hastalığı olduğundan kafama takıldı inşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın canım sebep olmayınca da insan ne yapacağını bilemiyor
Amin canım.. Teşekkürler.. Sen de moralini bozma. Doktor bilir en iyisini zaten. Gerekirse ilaç verir. Demek ki normalmiş..

Dely:hosbuldum inshallah allah butun isteyenlere kismet eder
Amin canım..
Her zaman allahım olmayanlara ver diye dualarımdasınız yıllarca çocuk çabası veren her ay ağlayan çaresiz umutsuz olduğum sürekli negatif sonuçlar aldığım yıkıldığım anları düşündüğümde iki oğluma bakıp allahım çok şükür diyorum allah herkese anneliği nasip etsin sizlerinde olacak kızlar sadece zamanı var
İnşallah canım.. en hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallah :KK68: Hepimizin de senin de..

hayırlı cumalar ben pazartesi çatlatma iğnesi oldum ama dünden beri sanki kasıklarımda batma gibi yanma gibi bişeyler var sizdede oluyormu

Back
X