- 21 Kasım 2014
- 367
- 360
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 yıl önce ikiz gebelik yaşadım folikasit kullandım 10 haftalıkken kalp atışı yok dediler kürtaj oldum ben kuaförüm kac tane hamile müşterim varsa 100de 85 i düşük yaptı ve bunlar folik asit kullananlar benim önceki hamileligimde folikasit kullanmadım gayet saglıklı cocuklarım oldu. İlkkez ikizlerimde kullanmıştım sonuc dünyaya gelmediler.şimdiki dr kullanma dedi dogal beslen dedi neden ilac iç diyorlar neden dogal beslen demiyorlar ben hakkımı helal etmiyorum birgün hesabını verecekler... Canım yokmu fasülyen nohutun yeşil mercimegin bulgurun yap onlardan ye sadece saglıgınız için diyorum ha birde günde 1 tane soda için yeterli bunlar... ha yemek yada ilac kullanmak sizlerin tercihi düşük yapanlara sorun folikasit içmişlermi kesin içmişlerdir.Seçim sizin.....
İnşallah ya ağrılarım falan var ama inşallah olmam yarın adet günümGunaydin canim .Adet gununu bekle tatlim bence eger adet olmazsa kan verirsin kesi sonuc cikar hamilesindir insallah![]()
olmazsin insallah bikac gun bekle kan ver adetin baslamazsa.idrar testlerinde ysnilma payi var cunku benim doktorum asilamadan12 gun sonra kan ver cikar dedi ama bende cesaretim yok acikcasi adet olmazsam yapacam sanirimİnşallah ya ağrılarım falan var ama inşallah olmam yarın adet günüm
İnşallah sende olmaZsın da hayırlı haberler verirsin inşallah bende bi kaç gün beklicem olurum gibi ama inşallah olmamolmazsin insallah bikac gun bekle kan ver adetin baslamazsa.idrar testlerinde ysnilma payi var cunku benim doktorum asilamadan12 gun sonra kan ver cikar dedi ama bende cesaretim yok acikcasi adet olmazsam yapacam sanirim![]()
Sabretmeyi öğrendim vallahi, ama bu ay son bir dahaki ay aşılama yaptırıcamİyi sabretmissin canım ilk kızim 4.ayd oldu igneyle bundada ayni sıkıntı nedense doğal hamile kalamiyorum illa doktorun kapısını calicam millet hemen nasıl hamile kalıyor anlamiyorum
Bugün leke gelmeye başladı. Galiba adet olucam yakında. Zaten sabah testte de cikmamis ti. Hayırlısı bakalım bu ay Son klomen tedavim olucak 6 oluyo cunku
Evet haklısın cnm ama benim akinti nin dışında başka bir şikayetim yok. Ne ağrı ne koku. Anlamadım valla
Ayni durumu bu ay bende yasiyorum
İnsallah bitanem ama hicumidimyok nedense...tutmadi asilama gibime grliyoİnşallah sende olmaZsın da hayırlı haberler verirsin inşallah bende bi kaç gün beklicem olurum gibi ama inşallah olmam
amiinn canim bugun benim asilamamin 3. gunu daha insallah hepimiz anne oluruz hayirlisiyla...bugun 7. gunum .. bir bir yazıcam gunlerı buraya .. Allahım ınsallah bır evlatta bana verır.
umudum yok deme canım insan ümitle ümitsizlik arasında olmalıİnsallah bitanem ama hicumidimyok nedense...tutmadi asilama gibime grliyo
amiinn canim bugun benim asilamamin 3. gunu daha insallah hepimiz anne oluruz hayirlisiyla...
umudum yok deme canım insan ümitle ümitsizlik arasında olmalı
25inde vurundum canım ikinci çocuğum için uğraşıyorum adet gününü bekliyorum test falan yapmiyorum hayal kırıklığı oluyor sonrasen ne zmn ıgnenı vuruldun kacıncı gunundesın ay ınsallah hepımız bır bır bebıslerımızı kucagımıza alırız ..
İnşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin benim nu ay ufak kasık ağrıları dışında hicbir şikayetim yok akintimda yok ama gecen ay ilk ovitrellemdi herhalde ondan ağrı sancı şişkinlik hepsi vardibugun 7. gunum .. bir bir yazıcam gunlerı buraya .. Allahım ınsallah bır evlatta bana verır.