Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuda benim pek bi bilgim yok cnmBirde benim merak ettigim ben hep 24 gunde bir adet olurum..igneyide 17.gün vurdurdum.gec dollenmemi oluyor acaba..birde bu internetteki yumurtlama zamani hesaplayici kesinlikle tutmadi arada Cok fark var bilin istedim
Teşekkürlerİnş hayırlı haberler alırsın
Canım çok geçmiş olsun ben de Eylül 15 de düşük yaptım beşinci gün doktora gittim ultrasonda sorun yoktu beta da sifirlandigi için başladık hemen klomeneInşallah Birgün sonuç alırsam yazarım bende. Ama geçen ay bu tedavi sonucum kocaman bir kimyasal gebelik çok zor geçti şuan düşüğün 2. Günümdeyim acaba yarın doktora gidersem ara vermeden 2. Tedaviyi uygular mı bilen varsa öğrenmek istiyorum artık beklemeye tahammülüm kalmadı
Çooook tşk ederim iki gündür bunu düşünüyorum ara vermek istemiyorum artık sen sonuç alabildin mi bi sonraki aydanCanım çok geçmiş olsun ben de Eylül 15 de düşük yaptım beşinci gün doktora gittim ultrasonda sorun yoktu beta da sifirlandigi için başladık hemen klomene
Malesef alamadım canım düştükten dolayı yumurta biraz geç gelişti normalde 14 15 de çatlatma iğnesi olurum ama 19 da oldum tabi regl geldi şimdi tekrar oldum iğneden sonra 10 gün bitti test yaptım yine negatif beklicem biraz daha ama pek ümidim yok hiç belirti yok çünküÇooook tşk ederim iki gündür bunu düşünüyorum ara vermek istemiyorum artık sen sonuç alabildin mi bi sonraki aydan
Çatlama iğnesinden sonra 10 gününüz mü test yapmak için çok erken eğer öyleyseMalesef alamadım canım düştükten dolayı yumurta biraz geç gelişti normalde 14 15 de çatlatma iğnesi olurum ama 19 da oldum tabi regl geldi şimdi tekrar oldum iğneden sonra 10 gün bitti test yaptım yine negatif beklicem biraz daha ama pek ümidim yok hiç belirti yok çünkü
Erken canım eşim çok merak etmiş test aldı yaptım iğne etkisi kalmamış ama gebelikten de pek ümidim yok hiç belirti yok hamile kaldığımda ben çok su içip idrara cikiyodum sık sık bide göğüslerim çok acıyordu hiçbiri yok şuanÇatlama iğnesinden sonra 10 gününüz mü test yapmak için çok erken eğer öyleyse
Inşallah sonuç alırsın hep sitres yapmayın diyorlar olmuyo işte illa yapıyoruz ben sonuç alamadım umarım sen alırsınBenimde16 günüm bugün iğneden sonra ne gelen var nede bir hamilelik belirtisi bekliyoz bakalım geçen ay 16 günü adet olmuştum
Belirtilere aldanma şuan Hamileysen bile hersey için çok erken İğnenin etkisi bende 14 güne kadar vardı 2 testte pozitifti bende hamileyim diye umutlandım meğerse değilmişim belirtim bile vardıErken canım eşim çok merak etmiş test aldı yaptım iğne etkisi kalmamış ama gebelikten de pek ümidim yok hiç belirti yok hamile kaldığımda ben çok su içip idrara cikiyodum sık sık bide göğüslerim çok acıyordu hiçbiri yok şuan
İnş hayırlı haberler alırsın benimde 16gunum bugün bende bekliyorum ama adetime daha 4 gün varBenimde16 günüm bugün iğneden sonra ne gelen var nede bir hamilelik belirtisi bekliyoz bakalım geçen ay 16 günü adet olmuştum
Benimde 4 günüm var canim inşaallah hepimiz hayirli haberler alırız canimİnş hayırlı haberler alırsın benimde 16gunum bugün bende bekliyorum ama adetime daha 4 gün var
amin cnm insallahBenimde 4 günüm var canim inşaallah hepimiz hayirli haberler alırız canim
Benin o kadar çıkmıyo etkisi ya iki doz iğne olduğum halde 8. gün kanda 3-5 çıkıyo bakalım beklicem biraz dahaBelirtilere aldanma şuan Hamileysen bile hersey için çok erken İğnenin etkisi bende 14 güne kadar vardı 2 testte pozitifti bende hamileyim diye umutlandım meğerse değilmişim belirtim bile vardı
Çok üzüldüm canım Allah inşallah en kısa zamanda nasip ederBu ayda olmadi hastalandim artik ocak ayina kadar hic birsey yapmicam beklicem
Hayirlisi olsun bir dahaki ay olur insallah..evet size kesinlikle katiliyorum belirti olup olmadigini hissediyoruz biz kadunlar benimde 10.gunum igneden sonra ama hicbir belirti yok biliyorum ilk ignemdi..artik kendimi bu aya hazirladimBu ayda olmadi hastalandim artik ocak ayina kadar hic birsey yapmicam beklicem