Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Birde benim merak ettigim ben hep 24 gunde bir adet olurum..igneyide 17.gün vurdurdum.gec dollenmemi oluyor acaba..birde bu internetteki yumurtlama zamani kesinlikle tutmadi arada Cok fark var bilin istedim

Inşallah Birgün sonuç alırsam yazarım bende. Ama geçen ay bu tedavi sonucum kocaman bir kimyasal gebelik çok zor geçti şuan düşüğün 2. Günümdeyim acaba yarın doktora gidersem ara vermeden 2. Tedaviyi uygular mı bilen varsa öğrenmek istiyorum artık beklemeye tahammülüm kalmadı

Inşallah Birgün sonuç alırsam yazarım bende. Ama geçen ay bu tedavi sonucum kocaman bir kimyasal gebelik çok zor geçti şuan düşüğün 2. Günümdeyim acaba yarın doktora gidersem ara vermeden 2. Tedaviyi uygular mı bilen varsa öğrenmek istiyorum artık beklemeye tahammülüm kalmadı
Canım çok geçmiş olsun ben de Eylül 15 de düşük yaptım beşinci gün doktora gittim ultrasonda sorun yoktu beta da sifirlandigi için başladık hemen klomene

Canım çok geçmiş olsun ben de Eylül 15 de düşük yaptım beşinci gün doktora gittim ultrasonda sorun yoktu beta da sifirlandigi için başladık hemen klomene
Çooook tşk ederim iki gündür bunu düşünüyorum ara vermek istemiyorum artık sen sonuç alabildin mi bi sonraki aydan

Çooook tşk ederim iki gündür bunu düşünüyorum ara vermek istemiyorum artık sen sonuç alabildin mi bi sonraki aydan
Malesef alamadım canım düştükten dolayı yumurta biraz geç gelişti normalde 14 15 de çatlatma iğnesi olurum ama 19 da oldum tabi regl geldi şimdi tekrar oldum iğneden sonra 10 gün bitti test yaptım yine negatif beklicem biraz daha ama pek ümidim yok hiç belirti yok çünkü

Malesef alamadım canım düştükten dolayı yumurta biraz geç gelişti normalde 14 15 de çatlatma iğnesi olurum ama 19 da oldum tabi regl geldi şimdi tekrar oldum iğneden sonra 10 gün bitti test yaptım yine negatif beklicem biraz daha ama pek ümidim yok hiç belirti yok çünkü
Çatlama iğnesinden sonra 10 gününüz mü test yapmak için çok erken eğer öyleyse

Çatlama iğnesinden sonra 10 gününüz mü test yapmak için çok erken eğer öyleyse
Erken canım eşim çok merak etmiş test aldı yaptım iğne etkisi kalmamış ama gebelikten de pek ümidim yok hiç belirti yok hamile kaldığımda ben çok su içip idrara cikiyodum sık sık bide göğüslerim çok acıyordu hiçbiri yok şuan

Benimde16 günüm bugün iğneden sonra ne gelen var nede bir hamilelik belirtisi bekliyoz bakalım geçen ay 16 günü adet olmuştum

Erken canım eşim çok merak etmiş test aldı yaptım iğne etkisi kalmamış ama gebelikten de pek ümidim yok hiç belirti yok hamile kaldığımda ben çok su içip idrara cikiyodum sık sık bide göğüslerim çok acıyordu hiçbiri yok şuan
Belirtilere aldanma şuan Hamileysen bile hersey için çok erken İğnenin etkisi bende 14 güne kadar vardı 2 testte pozitifti bende hamileyim diye umutlandım meğerse değilmişim belirtim bile vardı

Belirtilere aldanma şuan Hamileysen bile hersey için çok erken İğnenin etkisi bende 14 güne kadar vardı 2 testte pozitifti bende hamileyim diye umutlandım meğerse değilmişim belirtim bile vardı
Benin o kadar çıkmıyo etkisi ya iki doz iğne olduğum halde 8. gün kanda 3-5 çıkıyo bakalım beklicem biraz daha

Evenness Evenness bebisimibeklerkenkalp bebisimibeklerkenkalp
Selam kizlar nasilsiniz?
Embriyolarima genetik tani yapildi ve uci de sagliksiz cikti. Yeni yeni kendime geliyorum.
Ilk tedaviden kalan ve cok fazla basari sansi vermedikleri bir embriyom var onunla sansimi deneyecegim. Cok umutlu olmasam da bu isler belli olmuyor.

Sizler nasilsiniz hanimlar birinizden biriniz bi guzel haber versin beya

Bu ayda olmadi hastalandim artik ocak ayina kadar hic birsey yapmicam beklicem
Hayirlisi olsun bir dahaki ay olur insallah..evet size kesinlikle katiliyorum belirti olup olmadigini hissediyoruz biz kadunlar benimde 10.gunum igneden sonra ama hicbir belirti yok biliyorum ilk ignemdi..artik kendimi bu aya hazirladim

Back
X