- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En erken 15. Gün test yapın diyolar cnm bence erken 13. Gun şimdi elinde test varsa bi dene istersen. Sen 12. Günlerinde falan kasiklarinda batma ağrı goguslerde ağrı aşırı hassasiyet falan oldu mu benim çok agriyo goguslerim dokunamiyorum bile ucu falan baya buyumus çok hassas kasiklarimda sağa sola dönerken kramplar oluyo afedersin aşırı gaz var karnım kasiklarim hep dolu şiş akintimda var bu kadar erken belirti olmaz heralde bat 29 aralıkYok canım ben umudumu kestim regli bekliyorum artık 13.gun bile negatif çıktı hem hiç birsey hissetmiyordum da olmadı bence de
Canım sende var gibi ama bilmiyorum inşallah güzel haberlerini alırız yok canım bende hic Bir belirti yok umudum da yok zatenEn erken 15. Gün test yapın diyolar cnm bence erken 13. Gun şimdi elinde test varsa bi dene istersen. Sen 12. Günlerinde falan kasiklarinda batma ağrı goguslerde ağrı aşırı hassasiyet falan oldu mu benim çok agriyo goguslerim dokunamiyorum bile ucu falan baya buyumus çok hassas kasiklarimda sağa sola dönerken kramplar oluyo afedersin aşırı gaz var karnım kasiklarim hep dolu şiş akintimda var bu kadar erken belirti olmaz heralde bat 29 aralık![]()
İkimiz hakkındada hayırlısı neyse o olsun cnm senin kaç tane yumoşun vardiCanım sende var gibi ama bilmiyorum inşallah güzel haberlerini alırız yok canım bende hic Bir belirti yok umudum da yok zaten
İki tane canım biri 19 cm dedi iğneyi vurdurdum 5 aralıkta bat 23 aralık 4 gün var bakayimİkimiz hakkındada hayırlısı neyse o olsun cnm senin kaç tane yumoşun vardi
Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin seninledirİki tane canım biri 19 cm dedi iğneyi vurdurdum 5 aralıkta bat 23 aralık 4 gün var bakayim
Amin inşallah cnmİİnşallah canım tüm isteyenlere nasip etsin Allahım
Aslında sen iyi dayaniyorsun ben 11. Gün bile kan testi yaptırmayı düşünüyordum arkadaşlar vazgeçmedi hafta sonuda testte negatifi görünce hiç umudum kalmadı ama bir arkadaş 11.gun evde teste öğrendi 12.gun kanda baktirdi hamile şimdi istersen yarın bir kan testi yaptır canimAmin inşallah cnm
Yok cnm ya hayal kırıklığından biktim yine negatif gorecem biliyorum o yüzden adetime kadar bekleyecem ben iğne olduğumdan beri her gün test yaptım koyudan silige doğru gitti ama hiç kaybolmadi o çizgi iğnenin etkisi bendeki biliyorum ben. Cok su icmiyorum belki o yüzden de atamadim hala iğnenin etkisini pufff kafamda deli sorularAslında sen iyi dayaniyorsun ben 11. Gün bile kan testi yaptırmayı düşünüyordum arkadaşlar vazgeçmedi hafta sonuda testte negatifi görünce hiç umudum kalmadı ama bir arkadaş 11.gun evde teste öğrendi 12.gun kanda baktirdi hamile şimdi istersen yarın bir kan testi yaptır canim
ilk ignen mi canimYok cnm ya hayal kırıklığından biktim yine negatif gorecem biliyorum o yüzden adetime kadar bekleyecem ben iğne olduğumdan beri her gün test yaptım koyudan silige doğru gitti ama hiç kaybolmadi o çizgi iğnenin etkisi bendeki biliyorum ben. Cok su icmiyorum belki o yüzden de atamadim hala iğnenin etkisini pufff kafamda deli sorular
Yok cnm 2. İgnem ilk ignemde 1 tane yumurtam oldu oda kimyasal gebeligim oldu bu 2. İgnem bunda 3 tane yumurtam vardı sağda 1 tane solda 2 tane sağlı sollu kramplar oluyo kasiklarimda :)İlk ignen
ilk ignen mi canim
Alttaki dün yaptığım ustteki bugün ku cnm goremeyebilirsin fotoda cooookkk zor gözüküyor
En fazla 10 dk geçmeden çıkıyor cnmCanım ilk testi yaptığında mi çıkıyor yoksa bekleyin ve mi
Anladım canım çizgi pek belirgin olmadığından birşey diyemiyorum canım bence de bekle biraz daha eklenmiş ben regl geçinceye kadar dusunmuyorum test yapmayıEn fazla 10 dk geçmeden çıkıyor cnm
Bende öyle düşünüyorum cnm regl geçene kadar ne çıkarsa testte inanmayacam.Anladım canım çizgi pek belirgin olmadığından birşey diyemiyorum canım bence de bekle biraz daha eklenmiş ben regl geçinceye kadar dusunmuyorum test yapmayı