Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Yok canım ben umudumu kestim regli bekliyorum artık 13.gun bile negatif çıktı hem hiç birsey hissetmiyordum da olmadı bence de

Yok canım ben umudumu kestim regli bekliyorum artık 13.gun bile negatif çıktı hem hiç birsey hissetmiyordum da olmadı bence de
En erken 15. Gün test yapın diyolar cnm bence erken 13. Gun şimdi elinde test varsa bi dene istersen. Sen 12. Günlerinde falan kasiklarinda batma ağrı goguslerde ağrı aşırı hassasiyet falan oldu mu benim çok agriyo goguslerim dokunamiyorum bile ucu falan baya buyumus çok hassas kasiklarimda sağa sola dönerken kramplar oluyo afedersin aşırı gaz var karnım kasiklarim hep dolu şiş akintimda var bu kadar erken belirti olmaz heralde bat 29 aralık :(

En erken 15. Gün test yapın diyolar cnm bence erken 13. Gun şimdi elinde test varsa bi dene istersen. Sen 12. Günlerinde falan kasiklarinda batma ağrı goguslerde ağrı aşırı hassasiyet falan oldu mu benim çok agriyo goguslerim dokunamiyorum bile ucu falan baya buyumus çok hassas kasiklarimda sağa sola dönerken kramplar oluyo afedersin aşırı gaz var karnım kasiklarim hep dolu şiş akintimda var bu kadar erken belirti olmaz heralde bat 29 aralık :KK43:
Canım sende var gibi ama bilmiyorum inşallah güzel haberlerini alırız yok canım bende hic Bir belirti yok umudum da yok zaten

Amin inşallah cnm
Aslında sen iyi dayaniyorsun ben 11. Gün bile kan testi yaptırmayı düşünüyordum arkadaşlar vazgeçmedi hafta sonuda testte negatifi görünce hiç umudum kalmadı ama bir arkadaş 11.gun evde teste öğrendi 12.gun kanda baktirdi hamile şimdi istersen yarın bir kan testi yaptır canim

Aslında sen iyi dayaniyorsun ben 11. Gün bile kan testi yaptırmayı düşünüyordum arkadaşlar vazgeçmedi hafta sonuda testte negatifi görünce hiç umudum kalmadı ama bir arkadaş 11.gun evde teste öğrendi 12.gun kanda baktirdi hamile şimdi istersen yarın bir kan testi yaptır canim
Yok cnm ya hayal kırıklığından biktim yine negatif gorecem biliyorum o yüzden adetime kadar bekleyecem ben iğne olduğumdan beri her gün test yaptım koyudan silige doğru gitti ama hiç kaybolmadi o çizgi iğnenin etkisi bendeki biliyorum ben. Cok su icmiyorum belki o yüzden de atamadim hala iğnenin etkisini pufff kafamda deli sorular

İlk ignen
Yok cnm ya hayal kırıklığından biktim yine negatif gorecem biliyorum o yüzden adetime kadar bekleyecem ben iğne olduğumdan beri her gün test yaptım koyudan silige doğru gitti ama hiç kaybolmadi o çizgi iğnenin etkisi bendeki biliyorum ben. Cok su icmiyorum belki o yüzden de atamadim hala iğnenin etkisini pufff kafamda deli sorular
ilk ignen mi canim

IMG_20161219_124544.webp

Back
X